Aşılama catlatma ignesinden sonra adeti gecikenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

berra aksa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
52
14
3
28
kizlar 13 aralikta catlatma ignesi vuruldum bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.benim gibi olup hamile kalan var mi?

Klomen içtiniz mi hayırlı olsun bu arada 🙏😊🤗 reglinizin kaçıncı günü başladınız ilaca
Teşekkür ederim☺ Allah isteyen herkese nasip etsin. Klomen içmedim ben. Yumurta takibi için gittim kendi gelişmişti. 20.6 mm idi. Doktorum çatlamasını garantiliyelim dedi. O yüzden çatlatma iğnesi oldum.

ayni belirtiler bendede var kasik agrisi batmasi ve gogus hassasiyeti bide her an regli olucak gibi diken batmasi
Yarın hemen acilde bir kan testi yaptır benceeee. Zaten iğneden 14 gün sonra yaptırılır diyorlar. Ben 17 gün sonra yaptırdım çıktı. Ki normalde adet günüm bu gündü. ☺ Ayrıca sonucu bize de bildir. İnşallah olumludur. Ben keseyi bile gördüm. 😉

Teşekkür ederim☺ Allah isteyen herkese nasip etsin. Klomen içmedim ben. Yumurta takibi için gittim kendi gelişmişti. 20.6 mm idi. Doktorum çatlamasını garantiliyelim dedi. O yüzden çatlatma iğnesi oldum.
Merhaba belirtiniz var miydi bende catlatma ignesi oldum beklemedeyim 13 gun var banada dua edin

Yarın hemen acilde bir kan testi yaptır benceeee. Zaten iğneden 14 gün sonra yaptırılır diyorlar. Ben 17 gün sonra yaptırdım çıktı. Ki normalde adet günüm bu gündü. ☺ Ayrıca sonucu bize de bildir. İnşallah olumludur. Ben kesmeyi bile gördüm. 😉
ayyyy ne guzel rabbim saglikla kucagina versin peki adet olicak gibi hissin oldumu bende o his var snki adet olucak gibi batmam oluyor

Belirti olarak sadece kasık ağrısı vardı. Bir kaç gündür göğüs hassasiyeti uyku ve yorgunluk başladı.
Kasik agrilariniz benim kadar erken basladi mi gecen hafta cunartesiden beri kasiklarimda agrim vardi simdi tam orta kisimda hafif batma ve sanci olyr aniden cok erken daha uzulyrmda bu kadar erken olmaz bunlar diye rabbim herkesede bizede nasip etsin

Back
X