Hamile kalan var canım iğne olmadan klomenden sonra kalanda varmerhaba çatlatma iğnesinden sonra gebe kalabilen var mı .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adınaben ilk olarak klomen ve ovitrelle kullandım agustosta :) yumurta çatladı ama döllenmedi. Eylülde ise femara ile kullandim ovitrelleyi :) dün 14. günümdü gebe olduğumu ilk akşam yaptığım idrar testinde ögrendim, sonra dayanamadık zaten gece saat 2 de gittik beta hcg baktırdık ve sonuç 2. denemede
Ya çok sevindim benimde 2.deneme inşallah olur bende :)) sağlıkla kucağınıza alin adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz acaba ve gününüz geçmiş miydi test yapıncaben ilk olarak klomen ve ovitrelle kullandım agustosta :) yumurta çatladı ama döllenmedi. Eylülde ise femara ile kullandim ovitrelleyi :) dün 14. günümdü gebe olduğumu ilk akşam yaptığım idrar testinde ögrendim, sonra dayanamadık zaten gece saat 2 de gittik beta hcg baktırdık ve sonuç 2. denemede
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına ❤
Adetin gecikincemi baktın canım teste
Ya çok sevindim benimde 2.deneme inşallah olur bende :)) sağlıkla kucağınıza alin adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz acaba ve gününüz geçmiş miydi test yapınca
Anladım canım farklı bir belirtin daha varmıydıamin canım benim ❤ Yok adet tarihine göre bakmadım iğneye göre yaptım ben. bide en ufak bi hareketimde vajinam ve kasığım sızlıyodu. O yuzden yaptim test cikti :)
Rabbim sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin bizlere de dua eder misin :)geçen ayın 11 i son adet tarihimdi canim, adetin tam olarak hangi gunu hatirlamiyoruk femara kullandim. yumurta takibu yaptirdim. 27 sinde ilişki sonrası hemen vurdum. 1 ekimde tekrar baktirdim çatlamıştı. zaten bu ay tek yumurtam vardi solda onda tuttu yani :) Kasığıma bide vajinama ara ara iğne batıyodu, yada sızlıyodu. Oyle icime dustu test yaptim silik ama kırmızı çift cizgi çıktı 14. gün sonra kan verdim pozitif öyle yani
Rabbim sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin bizlere de dua eder misin :)
Anladım canım farklı bir belirtin daha varmıydı
Amin canım :))İnşallah ederim tabiki Rabbim gönlunden annelik geçen herkese nasip etsin :) ❤
Canım ilk ovitrelle de kaç gün sonra regl oldun hatırlıyor musunBide şimdi şimdi göğsümde damar çıkmaya başladı ve akıntı geliyor günde 3 4 kez
Canım ilk ovitrelle de kaç gün sonra regl oldun hatırlıyor musun
Sağol canm15. günü canım
15.günüm adet olmadım test yaptım negatif15. günü canım
Erken gebelik değil normal test yaptım çok üzgünümBugün test yaptım 15.gün negatif
15.günüm adet olmadım test yaptım negatif
Yazdığınızı şimdi gördüm, çoktan öğrenmiştirsiniz tabi ama ben var derdim. Gebeliğiniz var mı şuan?Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinin 13.günü idrar testi yaptım bu şekilde çıktı acaba gebelik var mı yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2708790
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?