çatlatma iğnesinden sonra gebelik

gzlhmsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
53
40
3
30
merhaba çatlatma iğnesinden sonra gebe kalabilen var mı .

ben ilk olarak klomen ve ovitrelle kullandım agustosta :) yumurta çatladı ama döllenmedi. Eylülde ise femara ile kullandim ovitrelleyi :) dün 14. günümdü gebe olduğumu ilk akşam yaptığım idrar testinde ögrendim, sonra dayanamadık zaten gece saat 2 de gittik beta hcg baktırdık ve sonuç 2. denemede

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
Adetin gecikincemi baktın canım teste

Ya çok sevindim benimde 2.deneme inşallah olur bende :)) sağlıkla kucağınıza alin adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz acaba ve gününüz geçmiş miydi test yapınca

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına ❤
Adetin gecikincemi baktın canım teste

amin canım benim ❤ Yok adet tarihine göre bakmadım iğneye göre yaptım ben. bide en ufak bi hareketimde vajinam ve kasığım sızlıyodu. O yuzden yaptim test cikti :)

Ya çok sevindim benimde 2.deneme inşallah olur bende :)) sağlıkla kucağınıza alin adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz acaba ve gününüz geçmiş miydi test yapınca

geçen ayın 11 i son adet tarihimdi canim, adetin tam olarak hangi gunu hatirlamiyoruk femara kullandim. yumurta takibu yaptirdim. 27 sinde ilişki sonrası hemen vurdum. 1 ekimde tekrar baktirdim çatlamıştı. zaten bu ay tek yumurtam vardi solda onda tuttu yani :) Kasığıma bide vajinama ara ara iğne batıyodu, yada sızlıyodu. Oyle icime dustu test yaptim silik ama kırmızı çift cizgi çıktı 14. gün sonra kan verdim pozitif öyle yani

Rabbim sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin bizlere de dua eder misin :)

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinin 13.günü idrar testi yaptım bu şekilde çıktı acaba gebelik var mı yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…