çatlatma iğnesinden sonra gebelik

Ayyy ne guzel bu haberleri okuyunca cok seviniyorum kizlarr Rabbim gonlumuze gore versin tebrik ederim canim benimde ilk denemem basarisiz bugun ogrendim sonucu 2.deneme basliycaz adet gunumu bekliyorum klomen ve ovitrelle denedik bizde dr.rumla

Ayyy ne guzel bu haberleri okuyunca cok seviniyorum kizlarr Rabbim gonlumuze gore versin tebrik ederim canim benimde ilk denemem basarisiz bugun ogrendim sonucu 2.deneme basliycaz adet gunumu bekliyorum klomen ve ovitrelle denedik bizde dr.rumla

Amin canım benim.. ❤ hiç sıkıntı stres yapma nasipte varsa herşey olur ❤ Rabbim seninde gonlune gore versin bu mutlulugu yasatsin insaAllah

Bende 14.gun test yaptim negatif gordum ertesi gun kan verdim sonuc degismedi çok yipratici bi surec Rabbim kucaklarimizi doldursun ❤
Amiiiinnnn ben gebe kaldım çok şükür 9 haftalık hamileyim.rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım darısı tüm isteyenlere insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…