Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iğnenin etkisimi bilmiyorum ama herkeste aynı olmayacağını düsunuyorum benim olmadi hic oyle mesela ilkinde hatta adet oldugumda cok fazla sancı cektim normalde agrim cok oluyordu zaten boyle dahada fazlasi oldu bende bundada hic birsey hissetmiyorum insallah adet olmam dusunmemeye calisiyorum ama merakta ediyorum seninde insallah tutar canmBende salı günü çatlatma iğnesi oldum, 36. Saat beraberlik oldu sonra gün aşırı. Sürekli batma ve kramp var iğnenin mi etkisi anlamadım
Evet beklemek cok yoruyor bilmiyorum bide ilaclarin etkisimi ama cok duygusalım beklemek zaten zor bi süreç bide duygusallık daha zor geciyo insallah hakkimizda hayırlısı olur Allah gönlümüzden geçeni ömrümüze nasip eylesin inşaallahBende 30 Aralıkta vuruldum iğneyi. İğne gününü saymayın ertesi günü sayın dedikleri için 10. Günümde beklemedeyim. Kasık ağrısı mevcut internetten okuduğum kadarıyla oda çoğu kişilerde oluyormuş. Beklemek yoruyor![]()
İlaçların etkisi sanırım Rabbim bekleyişlerimizi güzel hayırlı sonuçlara çıkarsın inşallahEvet beklemek cok yoruyor bilmiyorum bide ilaclarin etkisimi ama cok duygusalım beklemek zaten zor bi süreç bide duygusallık daha zor geciyo insallah hakkimizda hayırlısı olur Allah gönlümüzden geçeni ömrümüze nasip eylesin inşaallah![]()
Amin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunİlaçların etkisi sanırım Rabbim bekleyişlerimizi güzel hayırlı sonuçlara çıkarsın inşallah![]()
Hepimizin ki hayırla sonuçlanır inşallah canımCanım iğnenin etkisimi bilmiyorum ama herkeste aynı olmayacağını düsunuyorum benim olmadi hic oyle mesela ilkinde hatta adet oldugumda cok fazla sancı cektim normalde agrim cok oluyordu zaten boyle dahada fazlasi oldu bende bundada hic birsey hissetmiyorum insallah adet olmam dusunmemeye calisiyorum ama merakta ediyorum seninde insallah tutar canm
Merhaba, 36.saatten sonraki gün akıntı yada ağrı oldu mu, bende birsey yok acaba çatlamadi mi yumurtaBende salı günü çatlatma iğnesi oldum, 36. Saat beraberlik oldu sonra gün aşırı. Sürekli batma ve kramp var iğnenin mi etkisi anlamadım
Bende akıntı olmustuMerhaba, 36.saatten sonraki gün akıntı yada ağrı oldu mu, bende birsey yok acaba çatlamadi mi yumurta
Belki çatlamadi yumurta bilemiyoruz ki hayırlısı bakalimBende akıntı olmustu
Doktorun bir daha cagırdı mı çatlamıs mı diye kontrol etmek içinBelki çatlamadi yumurta bilemiyoruz ki hayırlısı bakalim
Doktorun bir daha cagırdı mı çatlamıs mı diye kontrol etmek için
İnsallah çatlayıp bebişinde tutunuyordur canımYok çağırmadı. Diğer ay adetin 2. Günü gel dedi sanırım tutmazsa yine hap ve iğne verecekdua edicem artık hiçbir belirti de yok catladigiyla alakalı. Ovulasyon testi ile takip ediyorum ama iğne işin içine girince o da hep pozitif çıkıyor
![]()
Amin canım. Hepimizin biran önce olur inşallahİnsallah çatlayıp bebişinde tutunuyordur canımDua etmekten baska yapacak bir şeyimiz yok
Ay insallahAmin canım. Hepimizin biran önce olur inşallah![]()
Olmayabilir. Kasik ağrisi hmileliginde beirtisiymis. Adet gününden 1 gün sonra test yap o zaman kesin çıkar zaten sonuç erken gebelik testiyle. Adet Gelecek diye de düşünme çağırma hiçAy insallahBilmiyorum ben elendim sanırım bu ay. 30 Aralıkta çatlatma iğnesi oldum. Kimisi iğne gününü sayıyor. Kimisi iğne ertesi gününü. İyi düşünüp iğne ertesini saysam 14. Günüm bugün yarın adet olcam sanırım kasıklarımda aşırı bir ağrı var adet gelecek gibi
Öyle tabii çağırmamak lazıımOlmayabilir. Kasik ağrisi hmileliginde beirtisiymis. Adet gününden 1 gün sonra test yap o zaman kesin çıkar zaten sonuç erken gebelik testiyle. Adet Gelecek diye de düşünme çağırma hiçgüzel düşünelim güzel olsun, zaten hayırlısı için dua ediyoruz bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz. Olmazsa moral bozmak yok devam..
Canım merhaba genelde olmuyor ama olanda var yani genelde opak bir sekilde akinti geliyor yumurta catladiginda ama olmayadabiliyormus anlayacağın kisiden kisiye degisiyorMerhaba, 36.saatten sonraki gün akıntı yada ağrı oldu mu, bende birsey yok acaba çatlamadi mi yumurta
İnsallah oyledir benimde sık sık agrim oluyor kasık agrim korkuyorum adet olucam diye bide bu ay hadi strese girmiyim bakalm dusunmiyim hic dedim dusunmedim yani hamile kalmaya calsiyormusum gibi ama alakasi yok heralde dedim agrim oluncaOlmayabilir. Kasik ağrisi hmileliginde beirtisiymis. Adet gününden 1 gün sonra test yap o zaman kesin çıkar zaten sonuç erken gebelik testiyle. Adet Gelecek diye de düşünme çağırma hiçgüzel düşünelim güzel olsun, zaten hayırlısı için dua ediyoruz bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz. Olmazsa moral bozmak yok devam..