Aşılama Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay insallah 🙏🏻 Bilmiyorum ben elendim sanırım bu ay. 30 Aralıkta çatlatma iğnesi oldum. Kimisi iğne gününü sayıyor. Kimisi iğne ertesi gününü. İyi düşünüp iğne ertesini saysam 14. Günüm bugün yarın adet olcam sanırım kasıklarımda aşırı bir ağrı var adet gelecek gibi
İnsallah adet olmazsin canm ya bekliyoruz bu kadar sabirin sonu selamet olur insallah

Canım merhaba genelde olmuyor ama olanda var yani genelde opak bir sekilde akinti geliyor yumurta catladiginda ama olmayadabiliyormus anlayacağın kisiden kisiye degisiyor 🤷 insallah hayırlı sonuclar alırsiniz bende dahil 🙂
Benim normalde olurdu bu günlerde ama iğne vuruldum normalde olması lazım çatladı diye ama yok 🤷‍♀️ amin inşallah isteyen herkese...

İnsallah oyledir benimde sık sık agrim oluyor kasık agrim korkuyorum adet olucam diye bide bu ay hadi strese girmiyim bakalm dusunmiyim hic dedim dusunmedim yani hamile kalmaya calsiyormusum gibi ama alakasi yok heralde dedim agrim olunca 🤷
Olmuyor ki öyle düşünmeyelim demekle. En son doktor yeter artık böyle yaparsan olmayacak çocuğun dedi kızdı bana. Stres yüzünden Bi hormon salgilaniyormus mu neymiş engel oluyormuş. Git uğraş bul kendine hobi edin dedi 🤣🤣

Olmuyor ki öyle düşünmeyelim demekle. En son doktor yeter artık böyle yaparsan olmayacak çocuğun dedi kızdı bana. Stres yüzünden Bi hormon salgilaniyormus mu neymiş engel oluyormuş. Git uğraş bul kendine hobi edin dedi 🤣🤣
Hayırlısı artik valla ne diyim ya bekliyoruz haber edin bana sonuclari bekliyorum 🙂🤗

Ben patik oruyorum sende edin bi hobi hakkaten iyi geliyo

Kasıkta ağrılar oldu akıntıyı anlamadım çünkü fitil kullanıyorum beyaz lekelenme yapıyor o ikisini ayırt edemedim
Canım çatlama akıntısı daha yapışkan ve parça halinde digerlerinden farkli oluyo akıntısı kimisinde gelmeyede biliyo fitil bende kullandim ama onunla ayirt edilebilir ya nasıl diyim yapışkan mukus gibi

Canım çatlama akıntısı daha yapışkan ve parça halinde digerlerinden farkli oluyo akıntısı kimisinde gelmeyede biliyo fitil bende kullandim ama onunla ayirt edilebilir ya nasıl diyim yapışkan mukus gibi
O vardı ozaman ben fitilden mi acaba dedim. 🤭🤭

Kızlar iğnemin 15. Günündeyim sabah test yaptım ama negatif cıktı daha adet olmadım. Böyle olupta sonradan pozitif gördünüz mü

Kızlar iğnemin 15. Günündeyim sabah test yaptım ama negatif cıktı daha adet olmadım. Böyle olupta sonradan pozitif gördünüz mü
Ama belki olabilir adet olmazsan çatlama geç olmus olabilir ona gore belki degisir pozitif olabilir sen bi kac gun bekle bakalım inşallah adet olmazsin bir can bağışlanmıştır belki 🥰

İnsallah canım Rabbim hepimize o haberi en yakın zamanda aldırsın 🙏🏻

Ama belki olabilir adet olmazsan çatlama geç olmus olabilir ona gore belki degisir pozitif olabilir sen bi kac gun bekle bakalım inşallah adet olmazsin bir can bağışlanmıştır belki 🥰
İnsallah canım Rabbim hepimize o haberi en yakın zamanda aldırsın 🙏🏻

Bende bişey sorucam ya adet sansıcısı tek taraflı olurmu kızlar...🤔

Back
X