- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Ayy sen ben misinBende bişey sorucam ya adet sansıcısı tek taraflı olurmu kızlar...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sen ben misinBende bişey sorucam ya adet sansıcısı tek taraflı olurmu kızlar...![]()
Ayy sen ben misinkuzum bende yıllardır geçirdiğim adetlerimi düşünüyorum tek taraflı mı oluyordu yoksa bütün kasıgımda mı hissediyordum diye
![]()
Aklımızdan bir cıkartabilsek zaten her şey güzel olacakta işte yapamıyoruzSorma ya nasıl ağrı çektiğimizi unutmuşuz
ya bütün ağrıyodu heo bu sefer mi böyle hissediyorum diyorum boşver heycanlanma yine adet olucaksın diyorum ama aklımda onda şuan kafam karıştı
![]()
Nasipse inşallah ilk seninde ilk mi canmAklımızdan bir cıkartabilsek zaten her şey güzel olacakta işte yapamıyoruzsenin ilk cocuk mu olacak?
Benim de ilk olacak nasip olursaNasipse inşallah ilk seninde ilk mi canm![]()
İnşallah çok bekletmezler biziBenim de ilk olacak nasip olursa![]()
Merhaba, ben çatlama iğnesiyle hamile kaldım birkaç kere çatlama iğnesi denemiştim ve olumsuzdu sonuncu oldu çok şükürCatlatma iğnesi olupta hamile kalan varmi varsa belirtileri ne zaman basladi
Ben dün gece kan testi verdim 1.20 çıktı bende yok gebelikKızlar durumlar neler
Sağlıkla kucağına al canım az kalmıs doğuma. Rabbim nasip edecek önce gerisi boşMerhaba, ben çatlama iğnesiyle hamile kaldım birkaç kere çatlama iğnesi denemiştim ve olumsuzdu sonuncu oldu çok şükür
Belirtilere takılmayın asla belirtim olmadı daha öncekilerde hep olmustu kasık agrısı akıntı ama negatif sonuçlandı son tedavimde ne kasık agrısı ne akıntı be göğüs hassasiyeti oldu zaten tedavi sırasında eşimin ileri hareketli sperm sayısı sıfır çıktı bende olma ihtimalini hiç düşünmedim hatta ilişki sadece çatlama iğnesinden 1 gün önce oldu bir daha olmadı o günlerde sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz![]()
Amin canım çok sağol allah isteyen herkese versinSağlıkla kucağına al canım az kalmıs doğuma. Rabbim nasip edecek önce gerisi boş
Ne kadar sevindim senin adına Rabbim sağlıkla bir ssolukta kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba, ben çatlama iğnesiyle hamile kaldım birkaç kere çatlama iğnesi denemiştim ve olumsuzdu sonuncu oldu çok şükür
Belirtilere takılmayın asla belirtim olmadı daha öncekilerde hep olmustu kasık agrısı akıntı ama negatif sonuçlandı son tedavimde ne kasık agrısı ne akıntı be göğüs hassasiyeti oldu zaten tedavi sırasında eşimin ileri hareketli sperm sayısı sıfır çıktı bende olma ihtimalini hiç düşünmedim hatta ilişki sadece çatlama iğnesinden 1 gün önce oldu bir daha olmadı o günlerde sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz![]()
YaaaBen dün gece kan testi verdim 1.20 çıktı bende yok gebelikadeti bekliyorum işte..
İnsan işte istediği için takıyor sürekliAmin canım çok sağol allah isteyen herkese versindediğin gibi nasip kısmet ama şöyle de birsey var çatlama iğnesi sonrası stres yapmamak gerek kafadan atmak gerek bence
Aynen canım bir daha ki aya nasip bakalımYaaaüzüldüm olsun moral bozmak yok bir dahaki ay bakalim bende yarni bekliyorum adet olursam bilki bende birdahaki aya şansımı deniyeceğim
![]()
Bende bekliyorum hâlâ, iğnenin 11. Günü. Arada regl olacakmış gibi bi ağrı ve fazla gaz dışında bişey yok vücudumda bakalımKızlar durumlar neler
İnşallah canım benim ya teşekkür ederim hayır duan icindeAynen canım bir daha ki aya nasip bakalımNapalım simdiden hazırlıklara başlarız havuç, avakoda cok iyi oluyormus yumurtlamaya vs onlara baslıycam işte günlük tüketimime ekliycem. İnsallah sen güzel sonuc alırsıın
Bende bir dahaki ay peşinden gelirim
![]()
İnşallah hayır ile sonuçlanır canım ya nezaman günün seninBende bekliyorum hâlâ, iğnenin 11. Günü. Arada regl olacakmış gibi bi ağrı ve fazla gaz dışında bişey yok vücudumda bakalım
Polikistik over hastasıyım adet günlerim düzensiz canım ilaç kullanmadan adet olamıyorum, artık çatlatma iğnesi ile mi olucam bu ay bilmiyorum, çok değişik bir bekleyişİnşallah hayır ile sonuçlanır canım ya nezaman günün senin![]()
Ben bu ay hic kafamda tutmadım düsünmedim hamile kalmaya çalısıyormusum gibi hissetmedim ama şuan gun yaklasti bekliyorum ama yine olmayacak gibi geliyor sen kendini nasıl hissettin hani diyolar ki hamile kaldigin zaman hissedermissin oyle bi durum oldumu?Amin canım çok sağol allah isteyen herkese versindediğin gibi nasip kısmet ama şöyle de birsey var çatlama iğnesi sonrası stres yapmamak gerek kafadan atmak gerek bence