- 25 Mayıs 2024
- 1.036
- 866
- 43
- Konu Sahibi Ommanipadmehumm
-
Evet canım olabilir benim de 9.gün negatife dönmüştü 10.gün yine negatifti 11.gün çok silik çıktı 12. ve 13.gün görünen silikle öğrendimMerhaba kızlar, klomen kullandıktan sonra 31 mayıs sabahı ovitrelle vuruldum. İğne etkisini takip ettim ve iğneden sonra 11. günde yani bugün tamamen negatife döndü. Bugünden sonra pozitife dönme ihtimali var mı sicze?
Ne güzel, sağlıkla kucaklayın bebişinizi. İnşallah ben de görürüm pozitifi yarın sabah tekrar yapacağım.Evet canım olabilir benim de 9.gün negatife dönmüştü 10.gün yine negatifti 11.gün çok silik çıktı 12. ve 13.gün görünen silikle öğrendim
Yok canım ben femara kullandım benimde hiç belirtim olmadı öğrenene kadar bu arada nacizane önerim ben daha önce iki defa letu kullandım olmadı 3.sefere de femara kullanayım dedim o şekilde oldu eğer klomenle olmazsa femara deneyinNe güzel, sağlıkla kucaklayın bebişinizi. İnşallah ben de görürüm pozitifi yarın sabah tekrar yapacağım.Pek umudum da yok aslında belirtilerim de kayboldu resmen. Siz de mi klomen kullanmıştınız?
Tamam teşekkür ederim. Geçen yıl bir kez daha kullanmıştım klomen yine negatif sonuçlanmıştı. Doktorum olmazsa letu deneriz demişti ama femarayı sorayım bi.Yok canım ben femara kullandım benimde hiç belirtim olmadı öğrenene kadar bu arada nacizane önerim ben daha önce iki defa letu kullandım olmadı 3.sefere de femara kullanayım dedim o şekilde oldu eğer klomenle olmazsa femara deneyin
Canım doktora sorarsan hepsi aynı ama dediğim gibi femara ve letu da dene hep klomen denemeTamam teşekkür ederim. Geçen yıl bir kez daha kullanmıştım klomen yine negatif sonuçlanmıştı. Doktorum olmazsa letu deneriz demişti ama femarayı sorayım bi.
Tamam canım mutlaka deneyeceğim bu kez de olmazsa. Sen letu ve femarayı art arda mı denedin?Canım doktora sorarsan hepsi aynı ama dediğim gibi femara ve letu da dene hep klomen deneme
Hayır canım Kasım ve aralık ayında letu denemiştim mayıs ayında femara denedim onunla hamile kaldımTamam canım mutlaka deneyeceğim bu kez de olmazsa. Sen letu ve femarayı art arda mı denedin?
Anladım canım. Teşekkürler önerin içinHayır canım Kasım ve aralık ayında letu denemiştim mayıs ayında femara denedim onunla hamile kaldım
İnşallah canım Allah sana da nasip etsinAnladım canım. Teşekkürler önerin içininşallah gerek kalmaz. Dua edersen sevinirim
Amin canım inşallahİnşallah canım Allah sana da nasip etsin
Sabah test yaptım awox marka gölge gibi zor görünüyor negatif. Burdan dönmez artık sanırım 12.gündü bugünİnşallah canım Allah sana da nasip etsin
Hala umut var yani inşallah bana da nasip olurDaha erken canım ikizim iğneden sonra 13. Günde gordu pozitifi 11. Gun yaptığında negatif ti 12. Gun 1 2 saat sonra pozitif olmuştu testi hemen olmadığı için dikkate almadi 13. Gun netti buda testi 13. Güne ait
Ama gölge varsa vardır awox güvenilirSabah test yaptım awox marka gölge gibi zor görünüyor negatif. Burdan dönmez artık sanırım 12.gündü bugün
Awox marka canım çizginin gölgesi gibi geliyor bana. Görünür mü bilmiyorum ama test böyleEvet canım at bakalım belki bizde görürüz markası neydi seninkinin
Foto da net deil buraya yüklerken kalitesi düşüyor yarın yine awox yap canım varsa çizgi bir tık belrginleşir inşallah vardırAwox marka canım çizginin gölgesi gibi geliyor bana. Görünür mü bilmiyorum ama test böyleSosyallanne
İnşallah canımFoto da net deil buraya yüklerken kalitesi düşüyor yarın yine awox yap canım varsa çizgi bir tık belrginleşir inşallah vardır
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal kaset test miYok canım ben femara kullandım benimde hiç belirtim olmadı öğrenene kadar bu arada nacizane önerim ben daha önce iki defa letu kullandım olmadı 3.sefere de femara kullanayım dedim o şekilde oldu eğer klomenle olmazsa femara deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?