Çatlatma iğnesinden sonra11.gün negatif😢 pozitife döner mi?

Ommanipadmehumm

Aktif Üye
Pro Üye
25 Mayıs 2024
1.036
866
43
Merhaba kızlar, klomen kullandıktan sonra 31 mayıs sabahı ovitrelle vuruldum. İğne etkisini takip ettim ve iğneden sonra 11. günde yani bugün tamamen negatife döndü. Bugünden sonra pozitife dönme ihtimali var mı sicze?

Evet canım olabilir benim de 9.gün negatife dönmüştü 10.gün yine negatifti 11.gün çok silik çıktı 12. ve 13.gün görünen silikle öğrendim

Evet canım olabilir benim de 9.gün negatife dönmüştü 10.gün yine negatifti 11.gün çok silik çıktı 12. ve 13.gün görünen silikle öğrendim
Ne güzel, sağlıkla kucaklayın bebişinizi. İnşallah ben de görürüm pozitifi yarın sabah tekrar yapacağım. Pek umudum da yok aslında belirtilerim de kayboldu resmen. Siz de mi klomen kullanmıştınız?

Yok canım ben femara kullandım benimde hiç belirtim olmadı öğrenene kadar bu arada nacizane önerim ben daha önce iki defa letu kullandım olmadı 3.sefere de femara kullanayım dedim o şekilde oldu eğer klomenle olmazsa femara deneyin

Tamam teşekkür ederim. Geçen yıl bir kez daha kullanmıştım klomen yine negatif sonuçlanmıştı. Doktorum olmazsa letu deneriz demişti ama femarayı sorayım bi.

Daha erken canım ikizim iğneden sonra 13. Günde gordu pozitifi 11. Gun yaptığında negatif ti 12. Gun 1 2 saat sonra pozitif olmuştu testi hemen olmadığı için dikkate almadi 13. Gun netti buda testi 13. Güne ait

Eklentiler

• 1000087972.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
Daha erken canım ikizim iğneden sonra 13. Günde gordu pozitifi 11. Gun yaptığında negatif ti 12. Gun 1 2 saat sonra pozitif olmuştu testi hemen olmadığı için dikkate almadi 13. Gun netti buda testi 13. Güne ait
Hala umut var yani inşallah bana da nasip olur Benim gölge gibi testim gözle görüyorum ama telefonda çok az fark ediliyor. Test predictor marka galiba o bayağı hassas diyorlar

Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal kaset test mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…