Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba geçen ay letu kullandım ama ovitrelle bulamadığım için çatlatma iğnesi kullanamadım bu ay yine başlayacağım letuya ama ovitrelle yine bulamıyorum hiç bir yerde yakın zamanda alan varsa hangi şehir ve eczaneden yazabilirseniz çok memnun olurum
Merhaba geçen ay letu kullandım ama ovitrelle bulamadığım için çatlatma iğnesi kullanamadım bu ay yine başlayacağım letuya ama ovitrelle yine bulamıyorum hiç bir yerde yakın zamanda alan varsa hangi şehir ve eczaneden yazabilirseniz çok memnun olurum
Merhaba arkadaşlar ovitrelle bulamadığım için tedavim yarım kalmıştı. Bu ay ovitrelle buldum ve letu ile yumurta büyütme yaptık ama ilacın 5 günü dolduğunda pcos olduğum için doktor kendiliğinden büyümeyebilir demişti yumurta takibi yaptığımızda adetin 12. Günü 18 mm olduğunu söyledi ve o akşam ovitrelle vurdum fakat 25. saatte birliktelik oldu herkes diğer forumlarda 36. Saatte olacağını yazmışlar kafam çok karıştı iğneden 1 gün sonra çok ciddi kasık ağrısı ve karın şişmesi yaşadım birde gaz problemi tabi çarşamba 16 temmuzda vurdum daha iğneyi ve her gün birliktelik olmasına dikkat ediyoruz ama çok ciddi kasık ağrısı devam ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yumurtanın çatlayıp çatmadığını öğrenmek için muayene olmaya gitsem mi acaba
Bende 14 temmuzda ovitrelli vuruldum dün 9. Gündü awox gebelikte ikinci çizgi gözüküyordu bugün silikleşmiş baya zor gözüküyor bugünde tam iğneden sonra 10. Gün erken mi test yapmışım sizce iğneden sonra hiç belirtin olmadı göğüs hassasiyeti dışında onu saymıyorum ama son 2 gündür ağzımın içi bir tuhaf bugünde kasık aprım var hafif hafif kafam karıştı sizce test için erken mi
Bende 14 temmuzda ovitrelli vuruldum dün 9. Gündü awox gebelikte ikinci çizgi gözüküyordu bugün silikleşmiş baya zor gözüküyor bugünde tam iğneden sonra 10. Gün erken mi test yapmışım sizce iğneden sonra hiç belirtin olmadı göğüs hassasiyeti dışında onu saymıyorum ama son 2 gündür ağzımın içi bir tuhaf bugünde kasık aprım var hafif hafif kafam karıştı sizce test için erken mi