A AyseLalem Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2019 373 175 18 30 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi AyseLalem #1 Arkadaslar bugun kan testi verdim ignenin onuncu gunu betahcg deger 2.1 umut varmidir
Z Zehra Betul Sevde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 256 165 53 41 30 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi AyseLalem #2 AyseLalem .!.: Arkadaslar bugun kan testi verdim ignenin onuncu gunu betahcg deger 2.1 umut varmidir Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Allah'tan umut kesilmez geç döllenme de olabilir .Adet olmazsan tekrar yaptirirsin
AyseLalem .!.: Arkadaslar bugun kan testi verdim ignenin onuncu gunu betahcg deger 2.1 umut varmidir Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Allah'tan umut kesilmez geç döllenme de olabilir .Adet olmazsan tekrar yaptirirsin
A AyseLalem Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2019 373 175 18 30 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi AyseLalem #3 Zehra Betul Sevde .!.: Hayırlısı olsun Allah'tan umut kesilmez geç döllenme de olabilir .Adet olmazsan tekrar yaptirirsin Genişletmek için tıkla... Evet bende oyle bekliyorum pazartesiyi beklicem
Zehra Betul Sevde .!.: Hayırlısı olsun Allah'tan umut kesilmez geç döllenme de olabilir .Adet olmazsan tekrar yaptirirsin Genişletmek için tıkla... Evet bende oyle bekliyorum pazartesiyi beklicem