Çatlatma iğnesinin 11.günü adet sancısı

Ebecikkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
16
3
1
31
Merhaba arkadaşlar aralık 26 sında ovitrelle vurdum 11. Günde adet sancısı gibi sancım oldu ama bugün geçti göğüslerimde hafif ağrı ve şişkinlik var sizce gebe miyim ???

14.güne kadar belirtilere bakmayın.hayal kırıklığı olmasın diye. İnşallah gebesinizdir

Merhaba arkadaşlar aralık 26 sında ovitrelle vurdum 11. Günde adet sancısı gibi sancım oldu ama bugün geçti göğüslerimde hafif ağrı ve şişkinlik var sizce gebe miyim ???
Canim.a aynisi bende de oldu bir hafta adet sancisi cektim regli olmayi beklerken birden sanci kesildi kanda cikti ben de 12. Gun yapmistim heralde ins vardir kuzucuk

Gebe olma olasılığın elbette var neden olmasın ?
Olasılık hep vardır ama şans işte ya tutuyor ya tutmuyor. Umarım hamilesindir.
Göğüs ağrısı ve adet sancısı belirtisi gebeliğin.
Test yaparsan silik te olsa çıkar

Catlamadan 14 gün sonra adet gelir değişmez. 3-4 gün bekleyin yine gelmezse o zaman test yaparsınız.

Kabızlıgın var mı bende adet sancısı gelınce o gun ıcınde adet olurum byle adet agrısına benzeyen bı samcı yasadım ıkı uc gun baktım olmadım testte cıkmıstı kasıklatımın farklı yerlerınden vuran bı sancıydı bırde gebe oldugumu ogrenmeden 10 gun once falan kabızlık basladı bende hala da duzelmedım benım en belırgın belırtımmıs tabı bılemedım o zaman :) 4 bucuk yıldır olmuyrdu tedavı grdum yıne olmadı snra hıc hesapta yokken kendılıgınden oldu sımdı 14 haftalık darısı sana olsun ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın Allah

Yok bende kabızlık yok sadece cuma günü adet olacak gibi sancım oldu acaba yerleşme den dolayı mı diye düşündüm bugünde bel ve kaşık ağrım var göğüslerim şiş inşallah gebeyim güzel temennilerin için teşekkür ederim :)

Canim bende 25aralikta igne oldum suan bekliyorum bu ayin 13de real gunum bugun kasiklarimda cok sanci oldu belimde agridi kendini sicak tut o zaman geciyor senin real gunun ne zaman ben bu ayin 15de test yaptiricam tabi real gelmezse insallh

Canim bende 25aralikta igne oldum suan bekliyorum bu ayin 13de real gunum bugun kasiklarimda cok sanci oldu belimde agridi kendini sicak tut o zaman geciyor senin real gunun ne zaman ben bu ayin 15de test yaptiricam tabi real gelmezse insallh
Adet oldum canım maalesef
Adet oldum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…