Çatlatma iğnesinin 11.günü adet sancısı

Bnmde catlatma ignen 11.gunu iki ucgundr sabh ve gce basliyan bulantilarim oluyr kasikta hafif batmalar ve gobekte hm sislik hm agri sanci var gogus uclrimda aciyr kabizlikta var hala igne etkisimi acaba canim ya ☹

Nerhabalar. Bende yumurta takibi ile çatlatma iğnesi oldum. Femara ile 1 yumurtam büyüdü. Ovitral iğne ile çatlattık. Bu gün 11. Gün ve adet olacak gibi sancım var. Son bi kaç gündür de kabızlığım var. Gögüslerim şiş biraz ama agrısı sızısı yok. Tatlı bir sancı oluyor arada. Benim gibi olup gebeliğini ögrenen var mı

Arkadaşlar ben 12 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün önce Dr gittim yumurta çatlamış dedi pazartesi günü 14.günü kan testi yaptıracam ancak bugün kahverengi lekelenme oldu kasık ve göğüs ağrım hala devam ediyor acaba bu gebelik belirtisimi

neoldu canim sonuc aldinmi bende igneden 8.ci gunundeyim adetime yakin ne belirti varsa suan yasiyorum goyuslerim de agiriyor adet yaklasmadan once suan 2gundur onu yasiyorum boyle olup hamile kalan varmi acaba

Catlamadan 14 gün sonra adet gelir değişmez. 3-4 gün bekleyin yine gelmezse o zaman test yaparsınız.
Pko olanlar içinde aynı mı bende bu ay iğne oldum 12.gün bugün ilaç kullanmadan adet olamıyorum iğneden sonra hamile kalınmayınca kesin adet olunuyor mu

Pko olanlar içinde aynı mı bende bu ay iğne oldum 12.gün bugün ilaç kullanmadan adet olamıyorum iğneden sonra hamile kalınmayınca kesin adet olunuyor mu
Pko da durum farklı mi onu bilmiyorum canım ilaçsız adet olamıyorsan kendiliginden yumurtlama olmuyor demektir zaten. Pko gebeligi zorlastirir ama engellemez canini sıkma. Inşallah hemilesindir su an hep pozitif düşün bu dönemde pozitif olmak çok faydalı inan

Bende de aynı sorunlar var çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti kasıklarım da adet olacakmışım gibi hafif ağrı ve gögüs uçlarım da hassasiyet var neden acaba

neoldu canim sonuc aldinmi bende igneden 8.ci gunundeyim adetime yakin ne belirti varsa suan yasiyorum goyuslerim de agiriyor adet yaklasmadan once suan 2gundur onu yasiyorum boyle olup hamile kalan varmi acaba
Bende de aynı sorun var çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti kasıklarım da adet olacakmışım gibi hafif ağrı var ve gögüs uçlarında hassasiyet var ve ağrı var neden oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…