Yaa inşallah ama iğnenin etkisi kalabilir mi acaba 14.güne bugün diğer günlere kiyasla koyulasmis ama bilemedm emin olamiyorumBence hamilesin hayırlı olsun
Etkisi kalmamıştı bende 2 kere kullandımYaa inşallah ama iğnenin etkisi kalabilir mi acaba 14.güne bugün diğer günlere kiyasla koyulasmis ama bilemedm emin olamiyorum
Bende kullandım ama bugüne kalmıyodu çok tesekkur ederimEtkisi kalmamıştı bende 2 kere kullandım
Yaa insallahÖnce daha silik olup sonraki testte koyulaşması banada bebek var gibi geldi.
Bende 14.güne kadar sürebilir mi diyorum önceki zamanlarda silik bile yoktu malum kan vermeye de cikamiyoruz ne yapacağımı bilemedmKalsa bile bu kadar göstermez canım 14. Gün bnce var gebelik
Yaa insallah2 yıl oldu sonunda oldu mu acaba diyorum
Yaa insallahİnşallah olmuştur.başta koyuydu sonra açıldı deseydiniz iğnenin etkisi derdim ama bu sanki bebek hadi inşallah hayırlısıyla
Insallah çok teşekkür ederim kan veremyorum çikmaya korkuyoruz ne yapacağimi bilemiyorumBence var hadi hayirli olsun
14.cu gune kalan igne etkisi boyle olmaz zannimca insallah saglikla ilerlesin
Gebelik testiyle devam et insallah. Hemen doktora gidince birsey gozukmuyor zatenInsallah çok teşekkür ederim kan veremyorum çikmaya korkuyoruz ne yapacağimi bilemiyorum
Kizlar dayanamadim özel bi hastanede kan verdim yarim saate cikicak bekliyorum dua edin testin koyulasmasi beni umutlandirdi
Kizlar dayanamadim özel bi hastanede kan verdim yarim saate cikicak bekliyorum dua edin testin koyulasmasi beni umutlandirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?