Tabiki yazacagimHemen yaz buraya bende bekliyoruminşallah pozitiftir.
Cok dikkat ediyorum hicbir guc beni bu virus olayinda cikaramazdi ama ciktimay hadi hayırlısıı ❤ Sağı solu elleme hastanede
Canim 4.klomenim bu 2.catlatma ignemHayirli haberlerle gel insalllaaahhilk klomen kullanisinizmi acaba
Kizlarrr 47.69 cikti doktora gosterecegm simdii varmi sizcee
Doktor gebelik var dediAaaa var tabikiii tebrik ederimm çokk
2 gün sonrada 2 kat arttımı tamamdır bu iş
EvetttttKizlarrr 47.69 cikti doktora gosterecegm simdii varmi sizcee
Doktor gebelik var dediçok mutluyum yaaa Rabbim isteyen herkeseee versininsallajhh
Anladım canim hamilesin insallah kt ve kat artarCanim 4.klomenim bu 2.catlatma ignem
Canım klomen hakkinda sana şunu demek istiyorum tedavi goruyosan bazen kendimiz de biseyler yapabilir bazilarimizda gunluk klomeni 2 tane alinca kac ay da kullansak olmuyo doktorlar surekli 2 veriyo ama baska bi doktorum 2 tane etki etmeyince gunde 4 ten baslayip gunluk 6klomene kadar ciktigini soyledi bana 4le baslatti ve oldu baska arkadasim gunluk 6taneyle 7 yilin sonunda oldu bunu gercekten soylemek istiyorum belki birilerine vesile olurumHayirli haberlerle gel insalllaaahhilk klomen kullanisinizmi acaba
Insallah canim 1 hafta sonra tekrar gitmem gerekiyomusAnladım canim hamilesin insallah kt ve kat artar
Kimileri gunde 1 tane aliyor ama hormonlarina göre ilac seviyesi artiyor cikiyor die biliyorum canim insallah bizede nasip olurCanım klomen hakkinda sana şunu demek istiyorum tedavi goruyosan bazen kendimiz de biseyler yapabilir bazilarimizda gunluk klomeni 2 tane alinca kac ay da kullansak olmuyo doktorlar surekli 2 veriyo ama baska bi doktorum 2 tane etki etmeyince gunde 4 ten baslayip gunluk 6klomene kadar ciktigini soyledi bana 4le baslatti ve oldu baska arkadasim gunluk 6taneyle 7 yilin sonunda oldu bunu gercekten soylemek istiyorum belki birilerine vesile olurum
Tabiki evet canım ama yumurtaliklar ne kadar kotu gorunsede cogu doktor vermiyor diye dedim belki bi fikir olur istyen herkese Allah insallah nasip ederKimileri gunde 1 tane aliyor ama hormonlarina göre ilac seviyesi artiyor cikiyor die biliyorum canim insallah bizede nasip olur
Aminnn insalllah canim.Tabiki evet canım ama yumurtaliklar ne kadar kotu gorunsede cogu doktor vermiyor diye dedim belki bi fikir olur istyen herkese Allah insallah nasip eder
Yaa inşallah canım benim darisi isteyen herkesin bssina olsun Rabbim kimseyi bununla sinamasnCokk sevindim kanda da çıkmış şükür kuzum artarak,sağlıkla ilerler inşallah
Aminnnn inşallahYaa inşallah canım benim darisi isteyen herkesin bssina olsun Rabbim kimseyi bununla sinamasn
Amin inşallahhhAminnnn inşallahAllah en kısa zamanda SEVİNDİRSİN bizi de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?