Çatlatma iğnesinin 14.günü gebelik testi pozitif

Hayirli haberlerle gel insalllaaahh ilk klomen kullanisinizmi acaba

Hayirli haberlerle gel insalllaaahh ilk klomen kullanisinizmi acaba
Canım klomen hakkinda sana şunu demek istiyorum tedavi goruyosan bazen kendimiz de biseyler yapabilir bazilarimizda gunluk klomeni 2 tane alinca kac ay da kullansak olmuyo doktorlar surekli 2 veriyo ama baska bi doktorum 2 tane etki etmeyince gunde 4 ten baslayip gunluk 6klomene kadar ciktigini soyledi bana 4le baslatti ve oldu baska arkadasim gunluk 6taneyle 7 yilin sonunda oldu bunu gercekten soylemek istiyorum belki birilerine vesile olurum

Kimileri gunde 1 tane aliyor ama hormonlarina göre ilac seviyesi artiyor cikiyor die biliyorum canim insallah bizede nasip olur

Kimileri gunde 1 tane aliyor ama hormonlarina göre ilac seviyesi artiyor cikiyor die biliyorum canim insallah bizede nasip olur
Tabiki evet canım ama yumurtaliklar ne kadar kotu gorunsede cogu doktor vermiyor diye dedim belki bi fikir olur istyen herkese Allah insallah nasip eder

Tabiki evet canım ama yumurtaliklar ne kadar kotu gorunsede cogu doktor vermiyor diye dedim belki bi fikir olur istyen herkese Allah insallah nasip eder
Aminnn insalllah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…