çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

AY CNM COK IYI ANLIYORUM RUH HALIMIZDE BOZULDU .ANCA BIZ BIRBIRIMIZIN HALINDEN ANLARIZ COK ZOR BOYNU BUKUK GIBI BIR SEYIN PESINDE UGRASIYORUZ SONUMUZ HAYIR OLSUN
amin canım rabbim daha fazla evlat hasretiyle imtihan etmesin inşallah asla isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum gerçekten 3 yıldır yoruldum her ay aynı üzüntüyü yaşamaktan

SENI COK IYI ANLIYORUM CARESIZLIK COK ZOR ISTEYIP ELDEN BISEY GELMEMESI,HER HAMILEYE OZENMEK, IC GECIRMEK,ADET OLUCAGINI ANLAYINCA DUYGUSALLIK HERSEYDEN SOGUMAK,ADET YAKLASTIKCA KORKU TEDIRGINLIK HEPSI MALESEF BENIMDE BASIMDA...
bu gün taktım kist oldu diye düşündüm hep içime öyle doğdu bir defa olmuştu böyle adetim gecikmişti korku geldi içime sabah belli olcak görümcemlerde hastaneden sonra bekliyor eşim söylemiş onlada kavga ettim söyledi diye şimdi yoksa oraya nasıl gitcem acıyan gözlerle bakcaklar yine gıcık oldum başladım ağlamaya oda işe gitti gece çalışıyor yalnız kaldım ağladım sinirimden

CANIM SONUÇTAN HABERDAR ET SENİ TAKİP EDİYORUM BENDE 10 OCAK TA İĞNE OLDUM DOKTOR 26 OCAKTA TEST İÇİN ÇAĞIRDI SEN 14 ÇIKAR DİYORSUN .PEKİ 12 YAPSAM ÇIKARMI BENİM 22 OCAK DOĞUM GÜNÜMDE YAPMAK İSTİYORUM NE BİLEYİM 10 GÜN SONRA ÇIKAR DEDİLERDİ BANA DOKTOR ADET OLURSAM DİYE SANIRIM 2 KEZ GİT GEL OLMASIN DİYE 26 RANDEVU VERDİ O KADAR DA BEKLEMEK ÇOK ZOR . SENİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM İNŞŞ.OLACAK.

Gunaydin sevgi kelebeklerim bu gun arkadasimizin 9da randvsu var lutfen dua edelim bebis olmus olsun diyee ay cok heycanli cuma yada bn gidiyorumm allahimm yarin adet gunum
evet çok dua ediyorum onun için inş. hamiş haberlerini bize verir. allahımın izni ile. ben de çok heycanlıyım 22 test yaptırcam olmadı 26 randevum var saten

evet çok dua ediyorum onun için inş. hamiş haberlerini bize verir. allahımın izni ile. ben de çok heycanlıyım 22 test yaptırcam olmadı 26 randevum var saten
Gunaydin sevgi kelebeklerim bu gun arkadasimizin 9da randvsu var lutfen dua edelim bebis olmus olsun diyee ay cok heycanli cuma yada bn gidiyorumm allahimm yarin adet gunum
Günaydın canim inşallah kurban olduğum Allah'ım yüzümüzü güldürür valla sabahtan beri dua ediyorum bende heyecanla bekliyorum yazsın diye ..sende hastalanmazsın inşallah sende cuma günü güzel haber verki haftayı güzel kapatalımm :)

KIZLAR BENİM SAT 30.12.2014 BAT 31.01.2014 MUHTEMELEN
AMA ŞİMDİ İĞNEDEN 15 GÜN SONRA DİYORSUNUZ BEN HANGİ TARİHİ DİKKATE ALACAĞIM
EĞER İĞNEDEN SONRA Kİ TARİH İSE 10 OCAKTA İĞNE OLDUM MUHTEMEL BAT NE OLUR ?
BU ARADA CRAZY3527 HALA SES YOK İNŞALLAH KÖTÜ BİR SONUÇ YOKTUR YAFFF ????

Aminn insallh cnm bnm dualaronizi eksik etmeyin ne olur inan hala korkuyorum yarin kesin adet olurum diyorum

kızlar 1 de aldık sonuçları malesef negatif bu ay olmadı.Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah her birinizin güzel haberlerini ben bekliyorum artık bende sizler için dua ediyorum inan ki.Bu arada hala adet olmadım ama kist falan hiçbişey yok tertemiz şükür en azından bu ay boşa gitmeyecek ona sevindik yılmak yok kızlar yola devam allahın izniyle birgün hasretimiz sona erecek buda benim imtihanım demekki rabbim yüzümün akıyla çıkmayı nasip etsin diyorum hepinizi seviyorum kızlar her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte içimi döktüyüm dostlarımsınız hadi bakalım müjdeli haberler gelsin herbirinizden

canım duygularımız karşılıklı herşeyde bir hayır vardır evet ama senden de en kısa zamanda alacağız güzel haberler ben inanıyorum pes etmek yok . dediğin gibi dert ortağıyız biz. en kısa zaman da nasip etsin bize allahım.

amin canım inşallah bende inanıyorum hepimiz birgün bu topiği bebişlerimizle okuycaz

Bn cok cok uzuldum gercektn ne diyecegimi bilemiyorum

Canım yaa çok üzüldümm ama daha henüz bişey kaybetmedik kaldığımız yerden devam..:)Bak ne güzel kistin yokmuş çok sevindimm buna.kafan rahat olur bu ay hakkımızda hayırlısı olsun.Bende 1 den fazla kist var ve gitmiyor edepsizler :) doktorumda çok inançlı olacak diyo :) Doktor benden daha çok istiyor hamile kalmamı İnşallah önümüzdeki ay ikimizde müjdeli haberi alırız

amin canım inşallahh bende kist olmadığına sevindim seninkilerde gider inşallah benim doktorumda öyle sağolsun inanıyorum birgün başarcaz vakti zamanı var demekki bitanem allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…