çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

walla çok eskiydi yazmadım ondan şurda sabaha ne kaldı dedim ben kist olmuş olmasından korkuyorum ama iğneden sonra çok sancım oldu çatlamıştır diye düşünüyorum ama ya çatlamadıysa diyorum ateşim yüksek gerçi ama allah bilir artık çok sinirim bozuk eşim de çalışıyo bugece adama da bağırdım giderayak canını sıktım şimdi de ağlıcam nerdeyse sinirimi ondan çıkardım yani yazık

seni cok ii anliyorum gulum a kendine bunu yapma gerci bu sabah bnde oyleydim ya agladim agladim rahatladim bn cok samci cekmemistim belki bnm kist olmustur o icine dogmustur

seni cok ii anliyorum gulum a kendine bunu yapma gerci bu sabah bnde oyleydim ya agladim agladim rahatladim bn cok samci cekmemistim belki bnm kist olmustur o icine dogmustur
allah korusun kuşum herşey olacağına varır hayırlısı ne diyelim artık

Cnm ya yazilari okudum yarin insallh yine pozitif haberini bebis geliyor mujdesini verorsin bnim icimde bir umut var
inşallah bitanemm bakalım okadar çok hayalkırıklığı yaşadıkki doktor hamilesin dese bile inanmıycam yani o durumdayım

çok sevindimm canım kaç tane yumurtan olmuş bu ay olmazsa bende iğneye geçicem benim bu ay 1 tane olmuştu iğne olduğumda 19mm di
Iki yumos varmis 18mm dedi sali igne crsmba asilama olucak insallah... dualarinizi bekliyorum

INSALLAH YARIN HAMILEYIM DIYE PAYLASIM YAPARSIN COK SEVINIRIM INSALLAH OLUR BU SEFER

BEN COK YORGUNUM HASTANE YORDU EVLEDE UGRASTIM. YARINDA ARKADASTA TOPLANIYORUZ YOGUNUM.CRSMB HAYIRLISIYLA GECSIN INSALLAH.RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CEVIRMESIN.GOZUMUZU YOLDA,GONLUMUZU DARDA KOYMASIN HEPINIZI OPUYORUM IYI GECELER

BEN COK YORGUNUM HASTANE YORDU EVLEDE UGRASTIM. YARINDA ARKADASTA TOPLANIYORUZ YOGUNUM.CRSMB HAYIRLISIYLA GECSIN INSALLAH.RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CEVIRMESIN.GOZUMUZU YOLDA,GONLUMUZU DARDA KOYMASIN HEPINIZI OPUYORUM IYI GECELER
iyi geceler canımm aminnn

inşallah ama bugün çok umutsuzum nedense ağladım kaç saat sonra dua etmeye başladım açıldım biraz neyseki
AY CNM COK IYI ANLIYORUM RUH HALIMIZDE BOZULDU .ANCA BIZ BIRBIRIMIZIN HALINDEN ANLARIZ COK ZOR BOYNU BUKUK GIBI BIR SEYIN PESINDE UGRASIYORUZ SONUMUZ HAYIR OLSUN

SENI COK IYI ANLIYORUM CARESIZLIK COK ZOR ISTEYIP ELDEN BISEY GELMEMESI,HER HAMILEYE OZENMEK, IC GECIRMEK,ADET OLUCAGINI ANLAYINCA DUYGUSALLIK HERSEYDEN SOGUMAK,ADET YAKLASTIKCA KORKU TEDIRGINLIK HEPSI MALESEF BENIMDE BASIMDA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…