bitanem benim öyle oldu diye seninde negatif olcak diye bişey yok şimdi sen bana umut olcaksın bikereesenden umut aliyordum senn bu negatif sonucunu alinca bnm az olan umudum tamamiyla tukendi sanmiyorum artik bnde de bisey olacagina
hala umudun var zeynepçimm olumsuzu çağırmayalımm inşallah sen hepimizin umudu olacaksınn oyüzden moralimizi yüksek tutalım olurmusenden umut aliyordum senn bu negatif sonucunu alinca bnm az olan umudum tamamiyla tukendi sanmiyorum artik bnde de bisey olacagina
Hepinize cok tsk edrim simdi bama dua edermisinz ne olur kndim ii hissetmiyorum cok ihtiyacim var duaniza sagolsun bir arkadsim yasin okuycak bana icim cok yaniyor bugun ii haber alirim sandim
Arkadaşım ben klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım umarım haftaya kontrolüm var kalp atışını duyabilirim inşallah sizlerdende bu hayırlı haberi alırız benim sorunum Fsh 10.95 ti birde yumurtlama olmuyodu çok şükür başka sorunumuz yoktu bakalım beklemedeyiz Hakkımızda Hayırlısı olsun cümlemizin
okurum bende sana zeynepcim bu arada geldi kırmızılar benim senden iyi haberler alcaz inşallah canım benimHepinize cok tsk edrim simdi bama dua edermisinz ne olur kndim ii hissetmiyorum cok ihtiyacim var duaniza sagolsun bir arkadsim yasin okuycak bana icim cok yaniyor bugun ii haber alirim sandim
cok sagol cnm bugun adet gunundu degil mi bnm yarin olmam lazim kimbilir belki bnmde gelirokurum bende sana zeynepcim bu arada geldi kırmızılar benim senden iyi haberler alcaz inşallah canım benim
evet tam gününde gelmiş oldu aslında biliyorum yarın senin eşimi yollayım işe okumaya başlıcam sana moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alcazcok sagol cnm bugun adet gunundu degil mi bnm yarin olmam lazim kimbilir belki bnmde gelir
allah razi olsun senden bitanm cok sevinirim okumana insallh rabbim kabul eder vesile kilar off off yarin bekliycem bakalim ne olcakevet tam gününde gelmiş oldu aslında biliyorum yarın senin eşimi yollayım işe okumaya başlıcam sana moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alcaz
okurum tabii bitanemallah razi olsun senden bitanm cok sevinirim okumana insallh rabbim kabul eder vesile kilar off off yarin bekliycem bakalim ne olcak
Merhaba canım tedavin umarım en kısa zamanda sonuç verir evet ilk tedavide hamile kaldım çok şükür bu şekilde hamile kalanların sayısı oldukça çok sana denk gelmemiştir bozma moralini ilk ay tutucak diye bişey yok Hayırlısı olsun inş en kısa zamanda hayırlı haberini alırızmerhaba, hemen ilk ayınızda hamile kalabildiniz mi? bende iğnemi vuruldum bu ay bekliyorum ama kimseyi görmedim bu yolla hamile kalanmorelim bozuldu
cnm bana biraz belirtilerinden bahsedermisin nasil bir surecti yarin adet gunum ve korkuyorumMerhaba canım tedavin umarım en kısa zamanda sonuç verir evet ilk tedavide hamile kaldım çok şükür bu şekilde hamile kalanların sayısı oldukça çok sana denk gelmemiştir bozma moralini ilk ay tutucak diye bişey yok Hayırlısı olsun inş en kısa zamanda hayırlı haberini alırız
Adetten önceki belirtilerim adet belirtilerinle aynıydı canım tek fark kasık ağrım regli günümde başlardı fakat geçen ay iğneden sonra kasıklarımda Ağrı ve Sancı hep vardı birde bacaklarım hiç ağrımazdı ayrıca bacak ağrısı yaşadım bunun dışında başka belirtim yoktu regli günüm 2 gün geçtikten sonra 1 kere baş Dönmesi yaşadım sonra ne olursa olsun test yapıcam dedim gittim kan testi yaptırdım çok şükür pozitif çıktı inş seninde öyle olur canımcnm bana biraz belirtilerinden bahsedermisin nasil bir surecti yarin adet gunum ve korkuyorum
korkma zeynepcim ben hep iyi şeyler hissediyorum senin içinBn yarin adet olmaktan korkuyorum
bm kendimle ilgili ii seyler hisseiyorum ama bitnmkorkma zeynepcim ben hep iyi şeyler hissediyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?