çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

snovland ne sordun canm
Arkadaşlar merhaba bizde geçen ay sperm düşüklüğü ve hareket azlığı alduğunu öğrendik doktorum klomen ve çatlatma iğnesi başlayalım 3 ay deneyelim olmassa aşılama dedi umarım olur doktora gittiğimde 4 adet yumurtam oluşmuş 22 sinde çatlama iğnesini saat 5 te oldum bende beklemedeyim.Adet olucakmışım karnım ağrıyo arada kasıklarıma ağrı giriyo umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz tüm bebiş isteyen herkes gibi bende çok teşekkür ederim

snowland cnm agrinin olmasi gebelik yok anlamina gelmiyor sakn moralini bozma kasik agrisi ozellikle hakkinda hayirlisi olsun canm Rabbim evlat nasip etsin insallah

sniwland cnm agrilarinin olmasi iyi kwndi uzme sakn kasik agrisi özellikle
snowland cnm agrinin olmasi gebelik yok anlamina gelmiyor sakn moralini bozma kasik agrisi ozellikle hakkinda hayirlisi olsun canm Rabbim evlat nasip etsin insallah
inşallah canım bütün isteyenlere sana ve bana nasip etsin senin kaçıncı günün bugün 3 gününmüydü

Tesekkur ederim canim anlatiyim.Ben 7 senelik evliyim evkiligimin ilk 1.5 senesi korunmamamiza ragmen bebek olmayinca hastaneye gittik esimde de bendede cok onemli bir sirun yoktu esimin morfolojisi dusuktu biraz 2 kere klomenle asilams oldum tutmadi 7 ay sonra tup bebege gidecekken kendiligimden hamile kaldim fakat down sendromlu dediler alalim dediler istemedim 38. Haftasinda bebegimin kalbi durdu ve olu dogum ysptim.Kahrolduk ikimizde.Esim uzuntusunden isyerinin catisindan 6 metre den dustu cok sukur topuk kirigiyla atlatti ama aylarca basamadi ayaginin ustune beege de ara verdik tabi bikac ay ama sonra2 sene gecmesine ragmen yine gebelik olmayinca igneyle asilms oldum 2 kere yine olmadi.Doktorum mayista gel demisti tup bebekiinbaslayalim diye bende ramazani atlatalim diye gitmedim ama randevu aldim ki tup bebek dosyami actirmak icinRandevu gunum gelmeddn adetim 8 gun gecince eczanedn test aldim cift cizgi cikti hamdolsun.Bugun kan verdim Rabbim cok buyuk kizlar dua edin bol bol bende edecegim sizler icin
canım yaa rabbim yüzünüze bakmış bak yeniden hamilesin ne güzel sağlıklı sıhhatli olur inşallah ..çok sevindim ya bir önceki bebek belki sınavnızdı belli ki geçtiniz ve rabbim sizi tekrardan sevindirdi. Sağ Salim büyür inşallah hayırlı olsun.

Tesekkur ederim canim anlatiyim.Ben 7 senelik evliyim evkiligimin ilk 1.5 senesi korunmamamiza ragmen bebek olmayinca hastaneye gittik esimde de bendede cok onemli bir sirun yoktu esimin morfolojisi dusuktu biraz 2 kere klomenle asilams oldum tutmadi 7 ay sonra tup bebege gidecekken kendiligimden hamile kaldim fakat down sendromlu dediler alalim dediler istemedim 38. Haftasinda bebegimin kalbi durdu ve olu dogum ysptim.Kahrolduk ikimizde.Esim uzuntusunden isyerinin catisindan 6 metre den dustu cok sukur topuk kirigiyla atlatti ama aylarca basamadi ayaginin ustune beege de ara verdik tabi bikac ay ama sonra2 sene gecmesine ragmen yine gebelik olmayinca igneyle asilms oldum 2 kere yine olmadi.Doktorum mayista gel demisti tup bebekiinbaslayalim diye bende ramazani atlatalim diye gitmedim ama randevu aldim ki tup bebek dosyami actirmak icinRandevu gunum gelmeddn adetim 8 gun gecince eczanedn test aldim cift cizgi cikti hamdolsun.Bugun kan verdim Rabbim cok buyuk kizlar dua edin bol bol bende edecegim sizler icin
Cnm hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin rabbim sağ salim eline kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başına inş

Arkadaşlar merhaba bizde geçen ay sperm düşüklüğü ve hareket azlığı alduğunu öğrendik doktorum klomen ve çatlatma iğnesi başlayalım 3 ay deneyelim olmassa aşılama dedi umarım olur doktora gittiğimde 4 adet yumurtam oluşmuş 22 sinde çatlama iğnesini saat 5 te oldum bende beklemedeyim.Adet olucakmışım karnım ağrıyo arada kasıklarıma ağrı giriyo umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz tüm bebiş isteyen herkes gibi bende
Canım aynı durum benim eşimde de vardı,hareket önce %14dü sonra tedavilerle %57 ye çıktı sayı da milimde 16milyona düştü çünkü enfeksiyon için antibiyotik kullandı epey ,dr eşinin eksiği var ama kötü değil, klomene başlayalım dedi başladık ve 23ünde sabah 10da iğnemi vuruldum.ilk iki gün kasıklarım çook ağrıdı ama şimdi iyiyim,sadece hafif sancım oluyor ve adet olacakmışım gibi ağrıyor ama fazla değil,ben de şimdi beklemedeyim,zaman geçmiyor. İnşallah güzel haberler alırız.

Canım aynı durum benim eşimde de vardı,hareket önce %14dü sonra tedavilerle %57 ye çıktı sayı da milimde 16milyona düştü çünkü enfeksiyon için antibiyotik kullandı epey ,dr eşinin eksiği var ama kötü değil, klomene başlayalım dedi başladık ve 23ünde sabah 10da iğnemi vuruldum.ilk iki gün kasıklarım çook ağrıdı ama şimdi iyiyim,sadece hafif sancım oluyor ve adet olacakmışım gibi ağrıyor ama fazla değil,ben de şimdi beklemedeyim,zaman geçmiyor. İnşallah güzel haberler alırız.
canım benım belirtilerimiz aynı ama eşinin daha yüksek hareketli sayısı neler kullandınız yükseldi birde bizm lökosit oranımız da yüksek çıktı ama dr antibiyotık vermedi

KimiE="zey_nep, post: 41564885, member: 390256"]cok sagol bitanm rabbim isteyen herkese nasip eder insallh isteyen herkes icin dua ediyorum gercektn cok zorlu bir surec rabbim bidaha yasatmasin
Kizmi erkekmi cnm adını ne düşündün[/QUOTE]rabbim nasip ederse kizimiz olcak cnm isim konusunda biraz kararsiz kaldik elis ismini dusunuyoruz simdilik elis ada da olabilir daha tam karar veremedik malesef

zeynep hamilelerin duasi olurmus bize dua et canm şu mübarek gunlerde eger bu ay olmazsa belki iki uc ay gitmeyebilirim doktora asilama icin insallah gerrk kalmaz bu ay olur ALLAHIMMMM sen duy bizleri
cnm bnm allah buyuktur rabbim insallh nasip eder inan hep dua ediyorum rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin diye insallh rabbimin izniyle bu ay guzel haberlerinizi alirim

Merhaba zeynep allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinRabbim bizede nasip eder işallah benimde çatlatma iğnesinin 8 günü heyecanlı bekleyiş sürüyor ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo anlam veremedim .Rabbim bu ay ramazanın güzelliğiyle bizede nasip eder işallah
allah razi olsun cnm insallh bu ay sanada nasip olur o agrilar gayet normal bndede olmustu o agrilar bn adet olacm derdim hep ama hamileydim megerse adet tarihine kadar bekle derim 15.gun test faln yapma

Back
X