çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Daha çok erken canım, o ilacın etkisidir. 11-12. günden sonra silik çıkarsa o zaman umutlanmaya başlayabilirsin. Ama inşallah ben yanılırım tabii..
Yok canım sen yanlış anladın,hani iğnenin etkisiyle çizgi çıkıyor onu biliyorum,demek istediğim yarından sonra yaptığım testlerde negatif falan çıkınca sonrasında çizgi çıkarsa olumlu düşünmeliyim de mi diye sormak istedim,sonuçta pozitif olduğunu düşünmek için önce iğnenin etkisinin bittiğini görmeliyim ondan sonrakilerde çizgi beklemeliyim diye demiştim :)

Yok canım sen yanlış anladın,hani iğnenin etkisiyle çizgi çıkıyor onu biliyorum,demek istediğim yarından sonra yaptığım testlerde negatif falan çıkınca sonrasında çizgi çıkarsa olumlu düşünmeliyim de mi diye sormak istedim,sonuçta pozitif olduğunu düşünmek için önce iğnenin etkisinin bittiğini görmeliyim ondan sonrakilerde çizgi beklemeliyim diye demiştim :)
Anladım canım, ben bu ay internetten ovulasyon yerine yanlışlıkla 30 tane gebelik testi almışım :mad: iğneden 1 gün sonradan itibaren test yaptım 10. günden sonra gölge bile çıkmadı ne buharlaşma çizgisi ne bir şey iki gündür çok çok çok silik çıkıyor ama işte o kuruduğu zaman belli oluyor buharlaşma çizgisi gibi o yüzden dikkate almıyorum. Bugün 14. gün hala gerçek pozitifi göremedim ama regl de olmadım. Çıkmadık candan ümit kesilmez diyip bekliyorum. Test yarın sabah yapacağım ama ümidim ya da belirtim yok.

keklik daha cok erkn canm bencede ignenin etkisidir 12-13 gunden sonra test yap acele etme canm
Biliyorum canım ama ilk zamanlar çizgiyi görmek hoş oluyordu ne yalan söyleyeyim sırf o çizginin mutluluğunu anlamak için yapıyordum ama biliyorum ki iğnenin etkisinden dolayı çıkıyordu,bu sabah yapmadım tuttum kendimi ama 2 gün önceden beri negatif çıkıyor,yani iğnenin etkisi geçmiş oluyor,cuma gününe kadar yapmayacağım test inşallah dayanabilirsem.

işalah iki gün sonra çift çizgi görürsün canım.Bende bugun 10.günüm ve karnım ağrımaya devam ediyor.üstüne bide sivilcem de çiktı sanırım yine olmadı.:(RABBİM isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

işalah iki gün sonra çift çizgi görürsün canım.Bende bugun 10.günüm ve karnım ağrımaya devam ediyor.üstüne bide sivilcem de çiktı sanırım yine olmadı.:KK43:RABBİM isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Sen benden bir gün önce iğne yapmıştın canım,adet olacakmış gibi karnında ağrı var mı benim gibi? Ya caba klomen ve çatlatma iğnesi olup da hamile kalanların ne gibi belirtileri oluyor?

Sen benden bir gün önce iğne yapmıştın canım,adet olacakmış gibi karnında ağrı var mı benim gibi? Ya caba klomen ve çatlatma iğnesi olup da hamile kalanların ne gibi belirtileri oluyor?

Hiç bilmiyorum canım zaten benim adetim çok ağrılı olur onun için çok keskin ağrılarım olmaya başladı evet senden bir gün önce iğne yatırdım.Sen 11. gün test mi yapcaksın ben hiç yapmayı düşünmüyorum.Hayal kırıklığı görmek istemiyorumEğer adetim geçerse yapıcam.Ki hiç şaşmıyo adetimde gününe geliyorOnun için adet günümü bekliycem

Hiç bilmiyorum canım zaten benim adetim çok ağrılı olur onun için çok keskin ağrılarım olmaya başladı evet senden bir gün önce iğne yatırdım.Sen 11. gün test mi yapcaksın ben hiç yapmayı düşünmüyorum.Hayal kırıklığı görmek istemiyorumEğer adetim geçerse yapıcam.Ki hiç şaşmıyo adetimde gününe geliyorOnun için adet günümü bekliycem
canım ben ayın 12sinde adet olmuştum adet tarihimde mi yapmam lazım yoksa luteal faza göre mi emin olamıyorum ama cuma hatta cumartesine kadar beklemeyi düşünüyorum bende.

Biliyorum canım ama ilk zamanlar çizgiyi görmek hoş oluyordu ne yalan söyleyeyim sırf o çizginin mutluluğunu anlamak için yapıyordum ama biliyorum ki iğnenin etkisinden dolayı çıkıyordu,bu sabah yapmadım tuttum kendimi ama 2 gün önceden beri negatif çıkıyor,yani iğnenin etkisi geçmiş oluyor,cuma gününe kadar yapmayacağım test inşallah dayanabilirsem.
:KK49::KK3:keklik gecen ay bende senin gibi o cuzgiyi gormek icin yapiyordum hergun :KK46::KK46::KK46::KK49::21:

Kızlar ben klomen kullandm 19 unda çatlatma iğnesi oldum 20 sinde kasık ağrısından ayakta duramadım ve o tarihten beri göğüslerime el değmiyo kolum değse ağlayacak gibiyim sürekli uyuyorum işten öğle arası gelip uyuyorum o derece kasıklarımda ağrı da var 2 yumurtam gelişmişti ama bgn erken gebelik tesri yaptım negatif hiç şans yok mu sizce

mrvysm cnm bende 13 temmuz adet tarihim ne kadar oldu sen igneyi olali benm bugn 6. günümm

Back
X