- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
Daha çok erken canım, o ilacın etkisidir. 11-12. günden sonra silik çıkarsa o zaman umutlanmaya başlayabilirsin. Ama inşallah ben yanılırım tabii..Arkadaşım ben iğnemi 23 haziranda yaptırdım yani bugün 8.gün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken canım, o ilacın etkisidir. 11-12. günden sonra silik çıkarsa o zaman umutlanmaya başlayabilirsin. Ama inşallah ben yanılırım tabii..Arkadaşım ben iğnemi 23 haziranda yaptırdım yani bugün 8.gün.
Yok canım sen yanlış anladın,hani iğnenin etkisiyle çizgi çıkıyor onu biliyorum,demek istediğim yarından sonra yaptığım testlerde negatif falan çıkınca sonrasında çizgi çıkarsa olumlu düşünmeliyim de mi diye sormak istedim,sonuçta pozitif olduğunu düşünmek için önce iğnenin etkisinin bittiğini görmeliyim ondan sonrakilerde çizgi beklemeliyim diye demiştim :)Daha çok erken canım, o ilacın etkisidir. 11-12. günden sonra silik çıkarsa o zaman umutlanmaya başlayabilirsin. Ama inşallah ben yanılırım tabii..
Anladım canım, ben bu ay internetten ovulasyon yerine yanlışlıkla 30 tane gebelik testi almışımYok canım sen yanlış anladın,hani iğnenin etkisiyle çizgi çıkıyor onu biliyorum,demek istediğim yarından sonra yaptığım testlerde negatif falan çıkınca sonrasında çizgi çıkarsa olumlu düşünmeliyim de mi diye sormak istedim,sonuçta pozitif olduğunu düşünmek için önce iğnenin etkisinin bittiğini görmeliyim ondan sonrakilerde çizgi beklemeliyim diye demiştim :)
İnşallah hepimize canım. Rabbim ol derse olur. İnşallah demiştir ne diyeyim.Rabbim hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin canım,hele yarın sabah idrarıyla yap testini ne çıkacak!
Biliyorum canım ama ilk zamanlar çizgiyi görmek hoş oluyordu ne yalan söyleyeyim sırf o çizginin mutluluğunu anlamak için yapıyordum ama biliyorum ki iğnenin etkisinden dolayı çıkıyordu,bu sabah yapmadım tuttum kendimi ama 2 gün önceden beri negatif çıkıyor,yani iğnenin etkisi geçmiş oluyor,cuma gününe kadar yapmayacağım test inşallah dayanabilirsem.keklik daha cok erkn canm bencede ignenin etkisidir 12-13 gunden sonra test yap acele etme canm
Sen benden bir gün önce iğne yapmıştın canım,adet olacakmış gibi karnında ağrı var mı benim gibi? Ya caba klomen ve çatlatma iğnesi olup da hamile kalanların ne gibi belirtileri oluyor?işalah iki gün sonra çift çizgi görürsün canım.Bende bugun 10.günüm ve karnım ağrımaya devam ediyor.üstüne bide sivilcem de çiktı sanırım yine olmadı.RABBİM isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Sen benden bir gün önce iğne yapmıştın canım,adet olacakmış gibi karnında ağrı var mı benim gibi? Ya caba klomen ve çatlatma iğnesi olup da hamile kalanların ne gibi belirtileri oluyor?
canım ben ayın 12sinde adet olmuştum adet tarihimde mi yapmam lazım yoksa luteal faza göre mi emin olamıyorum ama cuma hatta cumartesine kadar beklemeyi düşünüyorum bende.Hiç bilmiyorum canım zaten benim adetim çok ağrılı olur onun için çok keskin ağrılarım olmaya başladı evet senden bir gün önce iğne yatırdım.Sen 11. gün test mi yapcaksın ben hiç yapmayı düşünmüyorum.Hayal kırıklığı görmek istemiyorumEğer adetim geçerse yapıcam.Ki hiç şaşmıyo adetimde gününe geliyorOnun için adet günümü bekliycem
Biliyorum canım ama ilk zamanlar çizgiyi görmek hoş oluyordu ne yalan söyleyeyim sırf o çizginin mutluluğunu anlamak için yapıyordum ama biliyorum ki iğnenin etkisinden dolayı çıkıyordu,bu sabah yapmadım tuttum kendimi ama 2 gün önceden beri negatif çıkıyor,yani iğnenin etkisi geçmiş oluyor,cuma gününe kadar yapmayacağım test inşallah dayanabilirsem.
Hayır yanlış değil en son 12 haziranda oldum bir sonraki 12 temmuz olmasi lazim inşallah olmam kadir gecesi müjdem olurkeklik daha cok erkn canm bencede ignenin etkisidir 12-13 gunden sonra test yap acele etme canm