çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

gamzebb cnm 19 unda olmusn 20 sinde agri olmasi cok normal catlatma ignesinden bir gun sonra genelde herkezde agri olur hayirlisi olsun senin 13 gun olmus belli olmaz cnm adet tarihin ne zaman adet tarihini bekle cnm ondan sonra olmazsan lan tahlili yaptirirsin

Bende 24 unde iğne oldum halen kasık ağrım devam ediyor normalmi bu ara ara sancı giriyor sürekli bir ağrı drğil yani

26 haziranda oldum yani 6. Gün oluyor herhalde doktor 10 temmuzda kanda baktirabilirsin dedi adet tarihine göre söylemedi. Acaba idrarda çıkar mı ki 10unda

26 haziranda oldum yani 6. Gün oluyor herhalde doktor 10 temmuzda kanda baktirabilirsin dedi adet tarihine göre söylemedi. Acaba idrarda çıkar mı ki 10unda

Bnmde 8.günüm iğneden sonra sende ağrı oluyomu kasıklarında ben 2. Çocuğu istyrm 4 yaşında bir oğlum var oda 5 ay olmamıştı dra gitmiştim klonen iğne kullanöıştım ama o ay olmadı oluruna bıraktım ve ikinci ay klomensiz oldu oğluşum ama böyle sancı varmıydı hiç hatırlamıyorum

Selam kizlar nasilsiniz.Hic umitsizlige kapilmayin arkadaslar Rabbim cok buyuk dua edin cok fazla kafaniza takmayin.Ben binca sene sonra artik tup bebege baslayacaktim ramazandan sonra ama Rabbime sukurler olsun kendiliginden oldu .Allah buyuk kizlar hepinize nasip eder insallah anneligi.
Canım meraba bak bende seni takip ediyorum.Bende hamişim.İnşallah Allah hayırlısıyla sonunuda getirir.Hala şoktayım inanamıyorum.Rabbim yüzümüze bakar inşallah sağlıklı sıhatli olurlar :KK68:

Merhaba arkadaşlar,siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız?
Yok canım kendiliğinden oldu.Ama zamanında çatlatma iğneside kullandım.3 ay kullandım.Sonra bıraktım.Geçen ay bide rahim filmi çektirecem ondan sonrada hiç bişey yapmicam demiştim.Rahim filminden sonra hemen hamile kaldım zaten.:KK68:Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah:KK36:

melek canm rahim filmi zor mu eğer bu ay olmazsa bir dahaki ay rahim filmi cekicm dedi doktrm

keklik evet canm olumsuz oldu gecen ay da klomenle catlatma ignesi oldum igneyi oldugum gunden sonra hep agrim oldu 10 gun boyunca hic dinmez mi kasik agrisi sizliyordu devamli vede agriyordu doktoruma gittim o yuzden ve yumurtlarimi catlamamis olark gordu ve catlamayn yumurtalar kist olmadigi icin yeniden bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum cnm

bsbirkin canm bende senin gibiyim agrim var ama gunde bir veya iki kere oluyor ama hemen gciyr gecn ayki catlatma ignesine gore cok rahatm agrim yok fazla gecn ay cok agrim oldu 10 gun boyinca catlamamis megerse yumurta gecen ayki gibi degilm , ilk klomende gebelikolmustu. bende onda kasiklarimaarada agri giriyordu ve cok sık lavobayagidiyordum geceleriuyanip

arkadaşlar birşey sormak istiyorum aslında yapmıycaktım test ama dayanımıycam galıba direk kan testi yaptırım diyorum bugun 11 gunum ama cumartesi 13 gunum cumartesi yaptırsam sonuc alabilirmiyim

Bnmde 8.günüm iğneden sonra sende ağrı oluyomu kasıklarında ben 2. Çocuğu istyrm 4 yaşında bir oğlum var oda 5 ay olmamıştı dra gitmiştim klonen iğne kullanöıştım ama o ay olmadı oluruna bıraktım ve ikinci ay klomensiz oldu oğluşum ama böyle sancı varmıydı hiç hatırlamıyorum
Aynı durumdayız benim de dört yaşında bir kızım var ikinci nazlandı biraz kısmet diyelim benim çok belirgin ağrım olmadı belimin iğne yapilan sol kısmında iki gün ağırlık vardi sadece

Back
X