çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz? Çatlatma iğnem 2 temmuz sabah 11de vuruldu.doktor cuma geceden itibaten gün aşırı ilişki dedi.dün gece 37,5. Saatte ilişki oldu.36 da olmadı:KK43: hamile kalma şansım yok mu şimdi.gün aşırı ilişki dediği için yarın giricez(pazar) sonra salı. kaç gün girmemiz gerek? Birde su gibi akıntım geliyor dün ilişkiden sonra da belim acayip ağrıdı.Bana cevap verin lütfen
36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor ve sonrada 24 saat Döllenme için uygun oluyor yani tam zamanında olmuş ilişkin;) gün aşırı ben 3 kez yani yaklaşık bir hafta devam etmiştim. Gebelik oluşmadı ama Allahtan.

bnde vuruldum iki gun onve cok kasik agrisi ve karin agrisi cektim:110:

36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor ve sonrada 24 saat Döllenme için uygun oluyor yani tam zamanında olmuş ilişkin:KK66: gün aşırı ben 3 kez yani yaklaşık bir hafta devam etmiştim. Gebelik oluşmadı ama Allahtan.
Teşekkür ederim hayırlısı artık nedense umudum yok ama içten içede acaba olmuş mudur diyorum

Canım sabah idrar testi yaptım ama silik çizgi bile yok :KK43: Üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok,demek ki hayırlı değilmiş. Ya olup da Allah korusun düşük ya da başka bir sorun olsa daha çok üzülürüz,eşlerimizdeki sorun çözülmeden çok da umutlanmamak lazım diye düşünüyorum.

canım napıyosun hadı bıze guzel haberler ver

Arkadaslar Merhaba ben ilk kez yaziyorum size.bu yumurta takipleri igneler vs.bu islemleri ozelde mi yoksa devlet hastanesindemi yaptiriyorsunuz.istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz dr.ve hastane var mi.

Merhaba hanimlar geceyi acilde gecirdim :( enfeksiyon kapmisim. sanirim igneler ilaclar bosuna gitti. moralim sifir :( dikkat edin baya sikintili bir durum...

canım napıyosun hadı bıze guzel haberler ver
Ya canım kan tahlili yaptırmadım,idrar testi yaptım ama çizgi var mı yok mu anlamadım çünkü test pembe oldu kaldı öyle,bozuk galiba,ya akşam eve gidince ya da sabah yaparım haber veririm ama benim umudum yok olacağından :(

Ya canım kan tahlili yaptırmadım,idrar testi yaptım ama çizgi var mı yok mu anlamadım çünkü test pembe oldu kaldı öyle,bozuk galiba,ya akşam eve gidince ya da sabah yaparım haber veririm ama benim umudum yok olacağından :KK43:

Hadi bakalım işallah güzel haber verirsin. mutlaka bekliyorum

bugn 10. gunum dun test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye ikinci cizgi cikmadi gec ay 12. gunu yaptigmda bile ikinci cizgi cikiyordu ama gecen ay catlamamisti yumurtam

Back
X