Teşekkür ederim cevap verdiğin için.kimse neden yardımcı olmuyorTanono 36 saate takılma bence moralini yükdek tut herşeyin olumsuz bir sebebi varsa o da stres
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.kimse neden yardımcı olmuyorTanono 36 saate takılma bence moralini yükdek tut herşeyin olumsuz bir sebebi varsa o da stres
bs birkin benmde adetime 8 gun var bende de var akinti iki gun once basladı
36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor ve sonrada 24 saat Döllenme için uygun oluyor yani tam zamanında olmuş ilişkinMerhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz? Çatlatma iğnem 2 temmuz sabah 11de vuruldu.doktor cuma geceden itibaten gün aşırı ilişki dedi.dün gece 37,5. Saatte ilişki oldu.36 da olmadıhamile kalma şansım yok mu şimdi.gün aşırı ilişki dediği için yarın giricez(pazar) sonra salı. kaç gün girmemiz gerek? Birde su gibi akıntım geliyor dün ilişkiden sonra da belim acayip ağrıdı.Bana cevap verin lütfen
Teşekkür ederim hayırlısı artık nedense umudum yok ama içten içede acaba olmuş mudur diyorum36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor ve sonrada 24 saat Döllenme için uygun oluyor yani tam zamanında olmuş ilişkingün aşırı ben 3 kez yani yaklaşık bir hafta devam etmiştim. Gebelik oluşmadı ama Allahtan.
Umut ediyoruz işte kendimi dinlemeyen bir hal oluyorum bende. Istemesem şimdiye kadar kaç kere olmuştuTeşekkür ederim hayırlısı artık nedense umudum yok ama içten içede acaba olmuş mudur diyorum
ben de iki gun once oldum ama agrim olmadi cok hafif bi agri oldu ilk gun o dabnde vuruldum iki gun onve cok kasik agrisi ve karin agrisi cektim![]()
kizlar bugün kacincı günleriniz benm 9. günüm bugün
Canım sabah idrar testi yaptım ama silik çizgi bile yokÜzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok,demek ki hayırlı değilmiş. Ya olup da Allah korusun düşük ya da başka bir sorun olsa daha çok üzülürüz,eşlerimizdeki sorun çözülmeden çok da umutlanmamak lazım diye düşünüyorum.
kizlar bugün kacincı günleriniz benm 9. günüm bugün
Ya canım kan tahlili yaptırmadım,idrar testi yaptım ama çizgi var mı yok mu anlamadım çünkü test pembe oldu kaldı öyle,bozuk galiba,ya akşam eve gidince ya da sabah yaparım haber veririm ama benim umudum yok olacağındancanım napıyosun hadı bıze guzel haberler ver
canm benimde agrim yok denecek kadar az arada cok az agriyor sonra hemen geciyor akinti d12. günümdeyim kasık ağrım kalmadı ama akıntım oluyo hala ve göğüslerim ağrıyo sende ne var ne yok
Ya canım kan tahlili yaptırmadım,idrar testi yaptım ama çizgi var mı yok mu anlamadım çünkü test pembe oldu kaldı öyle,bozuk galiba,ya akşam eve gidince ya da sabah yaparım haber veririm ama benim umudum yok olacağından![]()
gecmis olsun canmMerhaba hanimlar geceyi acilde gecirdimenfeksiyon kapmisim. sanirim igneler ilaclar bosuna gitti. moralim sifir
dikkat edin baya sikintili bir durum...
canm benimde agrim yok denecek kadar az arada cok az agriyor sonra hemen geciyor akintim devam ediyor canm benimde