Kismet... elbet biz de allahin izniyle dogru zamani geldiğinde bebislerimize kavuscaz... ben bir sure doktora ara vermeyi düşünüyorum. Cunku psikolojim bozuldu artik biraz dogal akışına biraksam ruh sağlığım icin iyi olcak...Kızlar sonuç 1.57.... Diyecek çok seyim var ama bana düşen hayirlisi demek sadece.. Saglik olsun.. Sonucun pozitif cikmasi bizim için benim için bir mucize..... Ben mucizemi beklemeye devam edeceğim İnsaAllah.. Allah saglik sihhat agiz tadi varsin beklemeye devam...
Hayır yapmadım.Hayirlisi olsun hakkinda peki bu sure zarfi da hic idrar testi yptinmi
Siz ne yaptınız canım eşin gitti mi üroloji dr una? Bak mutlaka gitsin çünkü enfeksiyon antibiyotik almadan geçmiyor,eşim 3ay antibiyotik kullandı ama en son test verdiğinde daha geçmemişti ve enfeksiyon morfolojiyi etkiliyor. Bence eşin üroloğa görünmeden sen hormon alma.
Vallahi canım dr un bana mantıklı gelmedi,enfeksiyon varken,morfoloji düşükken ve sperm hareketinde sorun varken nasıl sana önce senin tedavin diyor ki,eşimin dr u bana kızdı acele etmişsiniz,tedavi devam ediyor,spermler kendini 3 ayda yeniliyor biraz daha sabredin dedi ki hatırladığım kadarıyla eşinin durumu benim eşime göre daha düşüktü. İnan iyi niyetimden söylüyorum aklına bir şey gelmesin çünkü dr lar insana bazen boşuna kürek çektirip boşuna umut bağlatıyor. Sonuçta üzülen biz oluyoruz ama yine de sen bilirsin canım. İnşallah bu ay hamile kalırsın da eşinin gitmesine gerek kalmaz canım. Bu arada sen jeli istemiştin de mi? Kullanmaya başladın mı?Haklısın cnm ama benım doktoruma sordum esim urologa gıtsın mı dıye gitmesin su an once tedavilerimizi yapalıım dediben ikinci iğneyi yaptırdım eşim doktora gitmiycek şimdilik bende bu ay bıraz saldım dusunmuyorum gun tutmuyorum rabbim ne zaman izin verirse ozamn olucak ondan dolayı bakalım hayırlısı dıyorum rabbim hayırlısını nasib etsin
Vallahi canım dr un bana mantıklı gelmedi,enfeksiyon varken,morfoloji düşükken ve sperm hareketinde sorun varken nasıl sana önce senin tedavin diyor ki,eşimin dr u bana kızdı acele etmişsiniz,tedavi devam ediyor,spermler kendini 3 ayda yeniliyor biraz daha sabredin dedi ki hatırladığım kadarıyla eşinin durumu benim eşime göre daha düşüktü. İnan iyi niyetimden söylüyorum aklına bir şey gelmesin çünkü dr lar insana bazen boşuna kürek çektirip boşuna umut bağlatıyor. Sonuçta üzülen biz oluyoruz ama yine de sen bilirsin canım. İnşallah bu ay hamile kalırsın da eşinin gitmesine gerek kalmaz canım. Bu arada sen jeli istemiştin de mi? Kullanmaya başladın mı?
canım sakin ol,her şeyi oluruna bırak bu ay,ben de öyle yaptım vallahi,jelim daha gelmedi benim bugün gelir bu hafta sonuna kadar da yumurtlarım inşallah. Dr Rahim filmi falan istedi ama tatile gideceğiz önümüzdeki ayın 8inde,eğer bu ay olumsuz olumsuz olursa tatilden geldikten sonra eşim tahlil versin öyle yaptıracağım hsg yi.Haklısın cnm kesınlıkle dogru soyluyorsun kafam karısıyor ama bu ay kendımı somutladım dusunmuyorum ıyı dusunmeye calısıyorum verende rabbım allanda ondan dolayı bu ay boyle yapalım olmassa kısmet deyıp doktora ıkna etmeye calısıcam bılıyorsun benım esım doktora gıtme meyıllı degıljelı daha kullanmadım sen kullandınmı
canım sakin ol,her şeyi oluruna bırak bu ay,ben de öyle yaptım vallahi,jelim daha gelmedi benim bugün gelir bu hafta sonuna kadar da yumurtlarım inşallah. Dr Rahim filmi falan istedi ama tatile gideceğiz önümüzdeki ayın 8inde,eğer bu ay olumsuz olumsuz olursa tatilden geldikten sonra eşim tahlil versin öyle yaptıracağım hsg yi.
Canım tatile 8inde çıkıyoruz eğer bebiş olmazsa zaten tatile giderken hastalanmış olacağım,o yüzden de 12-13 de temizlenmiş olurum tamamen gelince de cumartesi gider çektirir pazar günü dinlenir pazartesi de iş başı yaptırırım diye düşündüm.tatili denk getirseydin işallah olur bu ay herkesin gönlüne göre versin rabbim
inşallah canım yaaaa. Ailecek deyince sen tüylerim diken diken oldu vallahianladım cnm hadı hakkında hayırlısı işallah hastalanmassında güzel bir ailecek tatil geçirsininiz.
ne jeliinşallah canım yaaaa. Ailecek deyince sen tüylerim diken diken oldu vallahiBenim jelim daha gelmedi yaaa
preseed jelne jeli
merhabaÜmisinizi kaybetmeyin arkadaşlar ve benden tavsiye sadece doktora bağlı kalmayın iğne ile aynı gün bence ilişkiye başlayın en garantisi de iğneden sonra yumurtlama testi ile takip edin ben öyle yaptım 4 günde çatlamıştı ve sperm yavaşlığı olmasına rağmen presseed jel ile galiba sonunda hamileyim siz de bir araştırın yorumları okuyun inşallah doktor müjdeyi tazeler hala inanamıyorum bakalım bayram bana geçecek mi
canım genelde iğneden sonra ovülasyon testi kullanılmıyor çünkü hcg yüklemesi olduğu için ovülasyon ve gebelik testi doğru çıkmıyor,kasık ağrın falan nasıl? Kaç yumurtan oluşmuştu? Yumurtaların çatlayana kadar sancın fazla oluyor benim bildiğim ve geçen ayki tecrübem. Birde iğneden sonraki 8-10 gün hamilelik testi de pozitif çıkıyor.merhaba
bende çatlatma iğnesi yaptırdım ve ovulasyon testi ile takip ettim ,4 gün oldu hala çift çizgi görünüyor.bugün 5 gün olacak henüz bakmadım.Neden hala çift çizgi görünüyor bilen varsa söyleyebilir mi acaba .kafam çok karışık.Yumurtalarım çatlamamış olabilir mi
Kasik agrim 2 gundur yok.ctesi vuruldum.2 tane vardi yumurta sagda ve solda.canım genelde iğneden sonra ovülasyon testi kullanılmıyor çünkü hcg yüklemesi olduğu için ovülasyon ve gebelik testi doğru çıkmıyor,kasık ağrın falan nasıl? Kaç yumurtan oluşmuştu? Yumurtaların çatlayana kadar sancın fazla oluyor benim bildiğim ve geçen ayki tecrübem. Birde iğneden sonraki 8-10 gün hamilelik testi de pozitif çıkıyor.
Canım yumurtaların çatlamıştır,bu günleri iyi değerlendir. Dediğim gibi ovülasyon ve gebelik testleri yanlış sonuç veriyor iğne vurulunca,benim de geçen ay 5gün pozitif sonrasında silik verdi ovülasyon. Sende ya da eşinde bir sorun var mı? ne kadardır evlisin,ne zamandır çocuk istiyorsun?Kasik agrim 2 gundur yok.ctesi vuruldum.2 tane vardi yumurta sagda ve solda.
4 yillik evliyim.Bi sorun yok ikimizde de.gecen sene 1 dusuk yapmistim.sonra olmadi gebelik.ne zaman catladi acaba yumurta.ctesi oglen vurulmustum.Canım yumurtaların çatlamıştır,bu günleri iyi değerlendir. Dediğim gibi ovülasyon ve gebelik testleri yanlış sonuç veriyor iğne vurulunca,benim de geçen ay 5gün pozitif sonrasında silik verdi ovülasyon. Sende ya da eşinde bir sorun var mı? ne kadardır evlisin,ne zamandır çocuk istiyorsun?
Canım cumartesi vurulduysan 36 saaat içinde çatlıyor genelde,pazar gecesi ve pazartesi sabaha karşı çatlamış olması lazım diye biliyorum. Size dr unuz pazar gece,salı ce perşembe günleri ilişki olsun demiştir mutlaka,iyi değerlendirin.4 yillik evliyim.Bi sorun yok ikimizde de.gecen sene 1 dusuk yapmistim.sonra olmadi gebelik.ne zaman catladi acaba yumurta.ctesi oglen vurulmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?