çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

İğne ve progestan ️dan sonra kanama durdu ama kaybettim gibi geliyor pazartesi belli olacak. İnş görmezsin. Benim ilk gebeliğim de kanamayla bitmişti çok korkuyorum dua edin bana

İğne ve progestan ️dan sonra kanama durdu ama kaybettim gibi geliyor pazartesi belli olacak. İnş görmezsin. Benim ilk gebeliğim de kanamayla bitmişti çok korkuyorum dua edin bana

Inşallah kaybetme yaa Rabbim dualarimizi kabul etsin... benim kirmizilar gelcek yarin. Bugunden sinyalini vermeye basladi yine olmadi...

Inşallah kaybetme yaa Rabbim dualarimizi kabul etsin... benim kirmizilar gelcek yarin. Bugunden sinyalini vermeye basladi yine olmadi...
Canım normal adet sancısı yaşıyorsun hemen ümitsizliğe kapılma, eğer Döllenme olduysa Yerleşme zamanı moral bu vakitlerde çok önemli.

Arkadaşlar ayın 8 önde iğneyi oldum bugün 11. Günüm sabah 5 TL lök idrar ttesti nefatif ciktı çok dikkate almıyorum meraktan yaptım.. Benim şuan karin sisligim,göğüs dolgunlugum,uclarinda belirginlesme ve sızlama,günde 5-6 kez gelen beyaz şeffaf kokusuz akintim,gazım ve hafif kasık batnalarim var.. Birde dünden beri adet sancilarim yarin sabah ayni idrar testinden bidaha yapcam inşallah ta ben adet mi olcam simdi bilemedim adetim 28 inde 10 gün var benim adet agrim birgün önceden olur sonra adet olurum birde öyle heray adet agrisi yasamam zaten.. Şuan ne olacak çok merak ediyorum

Evet canım ilk iki gün koyu sonraki iki gün biraz daha azaldı tonu bir yıldır günaşırı olmadı bu defa da böyle olsun dedim oruç sırasinda kaçırmsmak için her şeyden önce de Rabbim kabul etti tabi dualarımı sperm yavaşlığı vsrdı eşimde uc aylik ilacın sonunda hamile kaldım brnce sperm kalitedinin düşmesi diye birşey yok önrmli olan hareketli olması ve spermi yaşatacsk olan rahim sıvısı kurulukta da spermler ilerleyemiyor jeli de o yüzden sldım

bende az once idrar testi yaptimm catlatma ignesi kullandim bugun ignenin 18.gunu idrarda pozitif cikti..yarin kan testi verecemm insallah hersey yolundadir

Henüz test icin erken canım hergun test yapip strese sokma bence kendini test 14. 15. Gunden sonra dogru sonuç verir. Benim bugun 15. Gun... adet olcakmisim gibi hissediyorum malesef

Canım normal adet sancısı yaşıyorsun hemen ümitsizliğe kapılma, eğer Döllenme olduysa Yerleşme zamanı moral bu vakitlerde çok önemli.
Canim sol kasigimda agri oluyor ve koyu renk akintim oluyo birkac damla... o koyu renk akintidan sonra hep adet olurum normalde ( o yuzden korkuyorum

Henüz test icin erken canım hergun test yapip strese sokma bence kendini test 14. 15. Gunden sonra dogru sonuç verir. Benim bugun 15. Gun... adet olcakmisim gibi hissediyorum malesef

Bende bugun biraz daha siddetli adet agrisi cekiyorum gogusleeim dahada hassaslasti amabeyaz sivi akintim hala var ve adet daha gelmedi ve adetimr 9 gun var.. Bugun ki testte negatif ama 5 tllik sirf meraktan yaptim yani yarin kan vermeyo dusunuyrm

haberleri bekliyorum o zaman

Bu arada bu ikinci ignem ilkinde tam adet tarihinde adet oldum

Canim hayirli olsun daha once hoc test yaptinmi yoksa ilk test sonucun mu birde belortilerin nelerdi paylasirmisin bizimle
canimmm bu ikinci bebeisim ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim...iki yumurtam.vardi 18 20 mm catlatma ignesini vurduktan 24 saat icersinde iliski onerdi..sabah tekrar iliski yasadik..cok sukur tuttu..ben sag tarafimda cok agri hissettim.2 gun sonra acaba yenimj catladi diye merak ettim o gun yine iliskiye girdik mecburi belirtilerim uykum cok geliyordu akintim yoktu kirpiklerim karismisti..sanci tek tarafliydi..agiz kurulugu vardi sureklu su iciyordum.ve acikiyordum..bende pko var kilo sorunum da vardi allahim.nasip etsin cok dua ettim rabbim verdi cok sukur..kafama takmadimm allahim hayirlisini ver dedimm..catlatma ignesi vuruldugum gunlerde incir yedim kizlar deneyin..allah isteyen herkese nasip etsin..catlatma ignesinin 18.gunu idrarda pozitif gordum..dun adet gunumdu kan testi yaptim hamileligim kesinlesti allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin

[QUOTEçok Abibte, post: bize de dua25, member: 422108"]canimmm bu ikinci bebeisim ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim...iki yumurtam.vardi 18 20 mm catlatma ignesini vurduktan 24 saat icersinde iliski onerdi..sabah tekrar iliski yasadik..cok sukur tuttu..ben sag tarafimda cok agri hissettim.2 gun sonra acaba yenimj catladi diye merak ettim o gun yine iliskiye girdik mecburi belirtilerim uykum cok geliyordu akintim yoktu kirpiklerim karismisti..sanci tek tarafliydi..agiz kurulugu vardi sureklu su iciyordum.ve acikiyordum..bende pko var kilo sorunum da vardi allahim.nasip etsin cok dua ettim rabbim verdi cok sukur..kafama takmadimm allahim hayirlisini ver dedimm..catlatma ignesi vuruldugum gunlerde incir yedim kizlar deneyin..allah isteyen herkese nasip etsin..catlatma ignesinin 18.gunu idrarda pozitif gordum..dun adet gunumdu kan testi yaptim hamileligim kesinlesti allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin[/QUOTE]
Canim cok sevindim yaaa bizededua et olurmu benimde nu ikinci ignem ilk yumurtam klomenlr oldu bu yumurta kendiliginden bende pkoyum bende cok zayifim banada dr kilo almadan seni hamile birakamam dedi bende simdi kilo almak icin ugrasiyorum.. Adetime 8-9 gun var ama hem adet hem hamilelok belortileri yasiyorum bugun 13. Gun birazdan gidip kan vercrm insallah varsa cikar dime? Ben aslinda beklerimdr carsamba esimin d.gunu insallah bi umit ya ondan yatircam yani

haberleri bekliyorum o zaman
Siz ne yaptınız canım eşin gitti mi üroloji dr una? Bak mutlaka gitsin çünkü enfeksiyon antibiyotik almadan geçmiyor,eşim 3ay antibiyotik kullandı ama en son test verdiğinde daha geçmemişti ve enfeksiyon morfolojiyi etkiliyor. Bence eşin üroloğa görünmeden sen hormon alma.

Kızlar ben simdi kan verdim sonucu bekliyorum ama ne zaman bthcg yaptirsam ardindan adet oluyorum ve şuan agrilarim yine basladi ve eminim bunlar adet agrilari akintimmta sarimsi kahvemsi olmuş anladim ben adet geliyor yapacak birşey yok ben bu moralle testin zarfini bile acmam

Kızlar sonuç 1.57.... Diyecek çok seyim var ama bana düşen hayirlisi demek sadece.. Saglik olsun.. Sonucun pozitif cikmasi bizim için benim için bir mucize..... Ben mucizemi beklemeye devam edeceğim İnsaAllah.. Allah saglik sihhat agiz tadi varsin beklemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…