İğne ve progestan ️dan sonra kanama durdu ama kaybettim gibi geliyorCanım bugün nasılsın? Durumunda bi değişiklik var mı?? Bizim igne tarihlerimiz arasinda 1 gun var sanirim. Ben 4 temmuzda olmuştum. Sendeki kanama disinda tum belirtilerimiz ayni :) bugun 14.gunum kan gorcem diye ödüm kopuyo
İğne ve progestan ️dan sonra kanama durdu ama kaybettim gibi geliyorpazartesi belli olacak. İnş görmezsin. Benim ilk gebeliğim de kanamayla bitmişti çok korkuyorum dua edin bana
Canım normal adet sancısı yaşıyorsun hemen ümitsizliğe kapılma, eğer Döllenme olduysa Yerleşme zamanı moral bu vakitlerde çok önemli.Inşallah kaybetme yaa Rabbim dualarimizi kabul etsin... benim kirmizilar gelcek yarin. Bugunden sinyalini vermeye basladiyine olmadi...
Evet canım ilk iki gün koyu sonraki iki gün biraz daha azaldı tonu bir yıldır günaşırı olmadı bu defa da böyle olsun dedim oruç sırasinda kaçırmsmak için her şeyden önce de Rabbim kabul etti tabi dualarımı sperm yavaşlığı vsrdı eşimde uc aylik ilacın sonunda hamile kaldım brnce sperm kalitedinin düşmesi diye birşey yok önrmli olan hareketli olması ve spermi yaşatacsk olan rahim sıvısı kurulukta da spermler ilerleyemiyor jeli de o yüzden sldımovulasyon testı iğnenin etkısıyle zaten koyu çıkmaz mı ? 4. gunun sonunda 2. çizgi silik mi çıktı ? ya bide her gün ilişki erkekte sperm kalıtesizliğine yol açmaz mı :S eşin kontrol olmuşmuydu. inşlh sağlıklı haberlerını alırsın.
Henüz test icin erken canım hergun test yapip strese sokma bence kendiniArkadaşlar ayın 8 önde iğneyi oldum bugün 11. Günüm sabah 5 TL lök idrar ttesti nefatif ciktı çok dikkate almıyorum meraktan yaptım.. Benim şuan karin sisligim,göğüs dolgunlugum,uclarinda belirginlesme ve sızlama,günde 5-6 kez gelen beyaz şeffaf kokusuz akintim,gazım ve hafif kasık batnalarim var.. Birde dünden beri adet sancilarim yarin sabah ayni idrar testinden bidaha yapcam inşallah ta ben adet mi olcam simdi bilemedim adetim 28 inde 10 gün var benim adet agrim birgün önceden olur sonra adet olurum birde öyle heray adet agrisi yasamam zaten.. Şuan ne olacak çok merak ediyorum
Canim gozunaydin :)) Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin... darisi tum isteyenlerin basina...bende az once idrar testi yaptimm catlatma ignesi kullandim bugun ignenin 18.gunu idrarda pozitif cikti..yarin kan testi verecemm insallah hersey yolundadir
Canim sol kasigimda agri oluyor ve koyu renk akintim oluyo birkac damla... o koyu renk akintidan sonra hep adet olurum normaldeCanım normal adet sancısı yaşıyorsun hemen ümitsizliğe kapılma, eğer Döllenme olduysa Yerleşme zamanı moral bu vakitlerde çok önemli.
tsk ederimmmm darisi tum isteyenlere insallhCanim gozunaydin :)) Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin... darisi tum isteyenlerin basina...
tsk ederimmmm darisi tum isteyenlere insallh
Henüz test icin erken canım hergun test yapip strese sokma bence kendinitest 14. 15. Gunden sonra dogru sonuç verir. Benim bugun 15. Gun... adet olcakmisim gibi hissediyorum malesef
Hayirlisi buy demekko canim bende suan beklemedeyim sadece hayirlisi neyse onu bekliyorum sende uzme kendiniBen kırmızı kartı yedim kızlar. Kismet değilmiş
Canım çektireceğim ama eşim tekrar tahlil versin düzelmeyi Görelim ki ondan sonra çektireyim şimdi düzelme olup olmadığını bilmeden çektirirsem rahim filminden sonraki zamanlar Boşa gidebilir. Ben de bir kaç Dr a gitmiştim ama hiçbiri eşimin durumundan dolayı rahim filmini gerekli görmedi çünkü muayenede be hormonlarda bir sorun görünmedi. Bunun hemen ilk kelimenden sonra rahim filmi istemesi biraz ticari geldi bana açıkcası
canimmm bu ikinci bebeisim ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim...iki yumurtam.vardi 18 20 mm catlatma ignesini vurduktan 24 saat icersinde iliski onerdi..sabah tekrar iliski yasadik..cok sukur tuttu..ben sag tarafimda cok agri hissettim.2 gun sonra acaba yenimj catladi diye merak ettim o gun yine iliskiye girdik mecburiBu arada bu ikinci ignem ilkinde tam adet tarihinde adet oldum
Canim hayirli olsun daha once hoc test yaptinmi yoksa ilk test sonucun mu birde belortilerin nelerdi paylasirmisin bizimle
Siz ne yaptınız canım eşin gitti mi üroloji dr una? Bak mutlaka gitsin çünkü enfeksiyon antibiyotik almadan geçmiyor,eşim 3ay antibiyotik kullandı ama en son test verdiğinde daha geçmemişti ve enfeksiyon morfolojiyi etkiliyor. Bence eşin üroloğa görünmeden sen hormon alma.haberleri bekliyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?