Aynı durumdayım 12. Gün ayak yanması çıktı bir deİgnenin 12.gunundeyim yumurtalar soldaydi birazcik agrim oldu o tarafta ama klasik adet belirtileri yasiyorum suan bel gogus agrisi var kirmizi karti yicem sanirim neyse hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama beklemek zooorrr
ovulasyon testı iğnenin etkısıyle zaten koyu çıkmaz mı ? 4. gunun sonunda 2. çizgi silik mi çıktı ? ya bide her gün ilişki erkekte sperm kalıtesizliğine yol açmaz mı :S eşin kontrol olmuşmuydu. inşlh sağlıklı haberlerını alırsın.Mutluuu bir yıldır ikinci bebeği istiyorum ilk defa klomen ve iğne kullandım iğne olduğundan itibaren ovulasyon testi yaptım dört gün boyunca her gun çalışmalar oldu günaşıriya uymadık oruç sırasında kaçirırsak diye ve jel kullandım ilişkiden önce ki eşimin haberi yok müjdeyi tamamlarsak söyleyeceğim bir de incir çok yedim eşime de muz badem ve pekmez içirdim inşallsh bayram sonrasında sağlık müjdesini alırız bebişimin
Canım ben adet olunca aradım dr u geleyim mi tekrar klomen için dedim o da rahim filmi çekelim dedi,sinir oldum,Hemen ilk klomen kullanmada film istenir mi ki? Benim eşimdeki sorun hallolmadan neden çektireyim ki,hem rahim filmi çekilince tüpler yapışık, az kapalı ya da kapalı olsa bile rahim filminden sonra açıldığı için hamile kalmak daha kolay oluyormuş,eşim 1,5 ay sonra tekrar test verecek diye çektirmedim,önce onun durumu netleşsin düzelme olmuşsa rahim filmi çektirir şansımızı arttırırız,o zamana kadar boşuna hormon da almak istemedim kendi kendimize takılırız diye düşündüm. Klomen kullandığımı eşimin dr una söyleyince acele etmişsiniz daha 2ay var dedi. Ayrıca ben bu ay geçen ayki klomenin etkisi midir nedir erken yumurtlayacağım galiba normalde 30-31günde bir adet oluyorum ve ortalama 17-18.günlerde yumurtluyordum ama ovülasyon testi yaptım sabah neredeyse koyulaşmak üzere. Sen rahim filmi falan çektirmiş miydin canım?
Benim 13. Günüm bayadır ayak yanması yaşıyorum ve göğüslerime el değmiyor sanki halkanın kenarları morarmış gibiAynı durumdayım 12. Gün ayak yanması çıktı bir dehiç belirti falan da yok
Canım çektireceğim ama eşim tekrar tahlil versin düzelmeyi Görelim ki ondan sonra çektireyim şimdi düzelme olup olmadığını bilmeden çektirirsem rahim filminden sonraki zamanlar Boşa gidebilir. Ben de bir kaç Dr a gitmiştim ama hiçbiri eşimin durumundan dolayı rahim filmini gerekli görmedi çünkü muayenede be hormonlarda bir sorun görünmedi. Bunun hemen ilk kelimenden sonra rahim filmi istemesi biraz ticari geldi bana açıkcasıYok canım ben daha çektirmedim istemedi doktorum ben ilk klomeni kullandım işte bu ayda femara kullanıyorum daha etkiliymiş daha fazla yumurta yapıyomus dedi doktor onun için femara kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak bence doktorun dediğini yap rahim filmi çektir şansını artıt derim ama yinede sewn bilirsin
Zarari olmaz canim dusmesin tutunsun diye vermisMrb arkadaşlar, dün 12. Günümdü önümüz bayram diye dra gittim kan testi yaptı. Bthcg 110 çıktı. Bugün sabah ise adet kanaması gibi kanama başladı hemen acile gittik Dr izne çıkmıştı acilden aradılar durumumu anlattılar. Dr bir iğne yaptırdı ve progestan almamı istedi. Ama gebelik kimyasalsa bu ilaçlar bana daha çok zarar vermez mi? Çok çok üzgünüm kafamda bir sürü soru....
İğne ve progestandan sonra adet kanaması gibi olan kanamam pembeleşti ama hala devam ediyorZarari olmaz canim dusmesin tutunsun diye vermis
Olabilir canim sen gonlunu ferah tut eger devam ederse yine acile git hatta bence olsun olmasin git yeniden kan testi yaptir eger kimyasalsa deger duser degilse yukselir icin rahatlamis olur progestani da duzenli kullan saayinde al hepİğne ve progestandan sonra adet kanaması gibi olan kanamam pembeleşti ama hala devam ediyorÖğlen yapıldı iğne. Acaba üstüne görme dedikleri şey mi bu?
Tamam çok teşekkür ederim.Olabilir canim sen gonlunu ferah tut eger devam ederse yine acile git hatta bence olsun olmasin git yeniden kan testi yaptir eger kimyasalsa deger duser degilse yukselir icin rahatlamis olur progestani da duzenli kullan saayinde al hep
Rica ederim ne demekTamam çok teşekkür ederim.
Dr ilk 8 gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkar demişti. Eğer iğne olduğun günü saymıyorsan test sonucun pozitif olabilir. yarın tekrar yaparsın.Arkadaşlar bu ayın 8 inde Dr a gittigimde muayenede 20 capinda yumurta gördü hemen iğne yapalom dedi.. İğneden beri klasik agrilarim var yumurtam soldaydi sol agirlikli goguslerim büyüdü ve uclari belirginleşti ve aciyor beyaz bol bol gelen akintim var inanilmaz gazim var ve iğneden sonra ki 3. İlişkide inanilmaz bi klasik agrim oldu sonra gaz sancilarim.. Az önce yani iğneden sonraki 9.,günde dayanamayip test yaptim ve ikincicizgi inanilmaz silik cikti.. Ya goguslerim falan buyumese hic boseyi dikkate alip umitlenmicemde benim adetimdw bile goguslerim buyumez ki küçükler sudyeni doldurmazlar simdi sudyenim dolu dolu.. Catlatma ignesinden sonra 15 günfalan ggeçsin deniliyorda çok mu erken yaptim yaaaa
Hayirlisi olsun canim biliuprsun insan meraktan rahag duramiyor dun 9.gunumdu yarin 11. Gün olacak inşallahyarin bidaha yapocam kismetseYagizazra .!.:Dr ilk 8 gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkar demişti. Eğer iğne olduğun günü saymıyorsan test sonucun pozitif olabilir. yarın tekrar yaparsın.
15.gün regl oldum
Hayirlisi olsun hakkinda peki bu sure zarfi da hic idrar testi yptinmi15.gün regl oldum
Canım bugün nasılsın? Durumunda bi değişiklik var mı?? Bizim igne tarihlerimiz arasinda 1 gun var sanirim. Ben 4 temmuzda olmuştum. Sendeki kanama disinda tum belirtilerimiz ayni :) bugun 14.gunum kan gorcem diye ödüm kopuyoMrb arkadaşlar, dün 12. Günümdü önümüz bayram diye dra gittim kan testi yaptı. Bthcg 110 çıktı. Bugün sabah ise adet kanaması gibi kanama başladı hemen acile gittik Dr izne çıkmıştı acilden aradılar durumumu anlattılar. Dr bir iğne yaptırdı ve progestan almamı istedi. Ama gebelik kimyasalsa bu ilaçlar bana daha çok zarar vermez mi? Çok çok üzgünüm kafamda bir sürü soru....
Canım bugün nasılsın? Durumunda bi değişiklik var mı?? Bizim igne tarihlerimiz arasinda 1 gun var sanirim. Ben 4 temmuzda olmuştum. Sendeki kanama disinda tum belirtilerimiz ayni :) bugun 14.gunum kan gorcem diye ödüm kopuyoMrb arkadaşlar, dün 12. Günümdü önümüz bayram diye dra gittim kan testi yaptı. Bthcg 110 çıktı. Bugün sabah ise adet kanaması gibi kanama başladı hemen acile gittik Dr izne çıkmıştı acilden aradılar durumumu anlattılar. Dr bir iğne yaptırdı ve progestan almamı istedi. Ama gebelik kimyasalsa bu ilaçlar bana daha çok zarar vermez mi? Çok çok üzgünüm kafamda bir sürü soru....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?