aynen bende de bu ay olmazsa aşılama sonra tüp bakalım ne olacakya zaten bu ay da olmssa önmüz ay ara verip tüp bebek merkezine gidicez uzatmanın üzülmenin mantığı yok
Canm ins görürsün keseyi.kalp atışı icin de 2 hafta sonra gel dedi.senin son adet tarihin neydiOH MAŞALLAH CANIM NE GÜZEL. İNŞALLAH BENDE YARIN GÖRÜRÜM KALP ATIŞLARI ICIN DAHA ERKEN HERHALDE 6 HAFTA FALAN GERKEIYORMUS.
Canm ins görürsün keseyi.kalp atışı icin de 2 hafta sonra gel dedi.senin son adet tarihin neydi
ben önceki iğnelerimde hiç erken yapmadım 14. günde silik bile çıkmamıştı kan testi yaptır sen kafan rahat olsun canım bence30unda iğnemi oldum dün pembe lekelenmem olmuştu yazmıştum sabah test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün iğnenin 8. Günü..iğnenin etkisi de olabilir.bi fikri olan var mı? Geçen ayki iğnede hiç test yapmadım bunda pembe lekelenme oldu diye yaptım bilmiyorum acaba sonuç ne olur
Doktordan geldim şimdi kan verdik bekliyoruz.doktor erken dedi ama bakalım hayırlısı.normalde yapmam kan testi ama dedi testte silik çıkmış bakalım dedi.iğnenin etkisi mi dedim olabilirde ama testte çukacak kadar etkisi kalmamıştır dedi.ben de yapmıyordum normalde ama pembe akıntı aklımı karıştırdı.doktora göre her şartta adet gününü bekliyecez.hayırlısı artıkben önceki iğnelerimde hiç erken yapmadım 14. günde silik bile çıkmamıştı kan testi yaptır sen kafan rahat olsun canım bence
geçen de söyledim umutlandırmak istemiyorum seni ama bence hamilesin işteeeeeDoktordan geldim şimdi kan verdik bekliyoruz.doktor erken dedi ama bakalım hayırlısı.normalde yapmam kan testi ama dedi testte silik çıkmış bakalım dedi.iğnenin etkisi mi dedim olabilirde ama testte çukacak kadar etkisi kalmamıştır dedi.ben de yapmıyordum normalde ama pembe akıntı aklımı karıştırdı.doktora göre her şartta adet gününü bekliyecez.hayırlısı artık
İnşallah çok isterim ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumgeçen de söyledim umutlandırmak istemiyorum seni ama bence hamilesin işteeeee
2. İğnem geçen ay başladık 1 yıllık evliyim. Evliliğimin 5. Ayında kimysal gebelik yaşadım.şubattan beri deniyoruz geçen ay ilk çatlatma iğnemi oldum olmadı bu 2.si..kaçıncı iğne bu çok oldu mu tedviye başlayalı
MRB CNM BEN AYSE.HAMIS OLDUGUNU YENI GORDUM COK SEVINDIM.HAYIRLISI OLSUN.Yok bitanem bende gitmedin daha pazartesi gidip gorecem.insallah Rabbim.saglikla kucagimiza almayi nasip eder canim tek duam bu inan ki.
Dün sonuçlarım şöyle çıktı (iğnenin 8.günü) bhcg 26,66 progesteron 12,72.. Doktor hamilesin dedi ama takip etmek gerekiyor dedi pazartesi tekrar bhcg bakılacak.dua istiyorum sizlerden...
İnşallah canım teşekkür ederim.inşallah tutarben demiştim kiiii inşallah hayırlısıyla tutar canım tebrik ederim şimdiden çok sevindim
Benim de 27 haziran canım.hala inanamıyorum hamile olduğumagördük keseyi canım çok şükür şimdi 10 gün sonra bir daha gel dedi kalp atışları ıcın. benım son adet tarihim 1 temmuz canım. senin ne zaman
tebrikler çok güzel allahım darısı başıma hamile duası kabul olur benim için dua edermisiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de 27 haziran canım.hala inanamıyorum hamile olduğuma
aynen bende ınanamıyorum :) darısı isteyen herkesin bşına inşallah. benımde çok az lekelenmem oldu bugun doktorumla görustum oda bana progestan verdi hem düşük tehlikesini önlüyomuş.Benim de 27 haziran canım.hala inanamıyorum hamile olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?