- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Malesef kimyasal gebelikmiş.bu 2. Doktor genetiğe gitmemizi önerdi çok üzgünüm
bende adetin 3. günü gidiyorum 3. günü ilaçlara başlatıyor sonra 12. gün kontrol çatlatma iğnesi falan yani o şekilde. aşılamada duyduğum kadarıyla spermleri hortum gibi bişeyle içine aktarıyorlar ben öyle biliyorum bende aşılama mı yaptırsam diyorum ama önce bi eşimin sperm sayısına baktırayım diyorumBeni adet olunca arayıp randevu alıyorum. Adetin 2. Günü muayne ediyo. 5. Günü klomene başlatıyo sabah akşam 5 günde o sürüyo sonra tekrar jinelokolik mıayane ve çatlatma iğnesi
Ama aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum
en değilmi ayın 8 i test için canım? bnde ayın 24ünde oldum çatlatma iğnesi 5 ğünün geçsin öle test yap dedi doktorum banaMrb bende bu ayın 26 sında ç.ignesi oldum ama umudum yok agrım yok çünkü sabırla beklemedeyim.. Ayın 8 kan tahlili yapacam heyecanla ve bir o kadar ümitsizlikle bekliyorum hakkımızda hayırlısı...
İnşallah iyi haber alırız canım hepimiz.. benim adet ayın 6 snda amagecen ay 3 gün fln ileri attı o yüzde 15 ini fln beklerim inşallah tabi adet olmazsam..15 günde test sonucun belli oluyor dedi doktorum benim ama cesaretim yok belki adeti beklerim ayın 13 ü tabi erken olmazsam
hımm ozaman bende 7 sinde fln yapsal çıkcak yani..İgneden sonra 15 gün cnm
15 gün sonra çıkar dedi bende emin olamıyorum ki belki geç döllenme olur inan cnm bilmiyorumhımm ozaman bende 7 sinde fln yapsal çıkcak yani..
benmde ilk ayım 21ml tek yumurtam var canım iğneden snra karnımın etrafı ağrımıstı gün asiri ilişki dedi doktor ama geçen günki esnasanda kasığımda balon gibi baskıkıl bsey hssettim 2 gündür kasığım batıo anlamıorm nieBenimde hep önce oluyor 15 normalde 13 falan olurum büyük ihtimal benim ilk tedavim ama umutlu değilim igne vuruldugumdan buyana hiç agrım ve akıntım olmadı bir yumurtam var solda ama sag agrısı oldu o kadar hayırlısı rabbim kollarımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?