çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

MRB CNM BEN AYSE.HAMIS OLDUGUNU YENI GORDUM COK SEVINDIM.HAYIRLISI OLSUN.
NASILSINIZ?NELER YAPIYOSUN? NASIL HAMIS KALDIN? CINSIYET BELLIMI?
ANLAT SENI COK MERAK EDIYORDUM TEK TEK SAYFALARA BAKTIM ZOR BULDUM SON YAZINI.
Evet gül hayirli olsun ben de cok sevindim hamile olduğuna.en son razandan sonra tüp bevek yapacaktm diyodun.samirim tüp bebeğe gitmeden hamile kaldn.nasıl da sürpriz yapmış bebeğin sana:) ins.saglikla kucagina alirsn.

Bengisu ve elifili kızlar sizin hamisliginizde hayırlı olsun.sizleri listeden hatirladim. Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin.bizlerede dua edin.

Bengisu ve elifili kızlar sizin hamisliginizde hayırlı olsun.sizleri listeden hatirladim. Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin.bizlerede dua edin.
Teşekkürler canm.ins size de nasip olur.bizim icin surpriz oldu.3 yumurta takibi ve 1 asilamadan sonra ara verdik.ara verdiğimiz ay oldu.doktorum ilacn etkisi devam eder günlere dikkat edin dedi.ve sanirim bu ay umudum tukendi ve hic kafaya takmadm.olmuyorsa da muyor demiştim.Allahn takdiri iste.insaallah en kisa zamanda senin ve isteyen herkesin de olur.

ikinci çizgi silik çıkmış forumda kime sorsan hamilesin der inşallah öylesindir

Tanano cnm ben igne olmadim gecen ay olmustum sizlerlede konustum burda belki hatirlamisindir bu ay incir kürünü denedim kesin sonuc alsam bi

Tanano cnm ben igne olmadim gecen ay olmustum sizlerlede konustum burda belki hatirlamisindir bu ay incir kürünü denedim kesin sonuc alsam bi
Anladım canım.benim iğnenin 7. Günü pembe lekelenmem oldu 8. Günü idrarda silik çuktı kanda da 26,66 çıktı progesteron 12,72 çıktı. Doktor hamilesin dedi ama yarın tekrar yapılacak kan testi.ben de çok tedirginim acaba hamile miyim değil miyim diye o nedenle sordum

Satust insallah cnm bekliyorum bakalm sali gunu adet gunum o arada bir test daha yapicam daha net cikar herhalde
oohh adetine de çok az kalmışş hadi gözün aydın canım hayırlı olsun ..şimdiden kan testi yapsan belli olur senin yerinde olsam dayanamaz hemen yaptırırdım

Bana yardım eder misiniz lütfen?? Benim öarlamba günü oembe lekelenmem olmuştu perşembe de bhcg 26,66 çıkmıştı yarın test tekrarlanacaktı.ama biraz önce yine lekelenmem olmuş.uyuyup kalmışım kalktığımda lekelenme olmuş.3 gün arayla yerleşme kanaması olur mu? Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum

CANM inanki hic bir fikrim yok.ama dinlenmeye calis kendini yorma.bi de lekelenme varsa gebelikle sorun vardr muhakkak.

Bu arada seni cok iyi anlayabiliyorum.ben de gecen hafta keseyi gördüm.doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama bugün 1 damla kanamam oldu.ben de cok korktum.ama hersey Allahtan.yarn doktora gidecem.

çok teşekkürler masculin gercekten süpriz oldu benım içinde. tedaviye ara vermıstım ve bu ay tekrar baslıcaktım raabim nasip etti inşallah tamımını görmekte nasibimizdir. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…