Yok canim vermedi folik asit kullaniyorum baskada birsey yok ayni gun vurdurmusuz igneyi ins benimkide catlamistirCanım catlamistir inşallah zaten bende hiç anlamadım catladigini ama doktor catlamis dedi.Bende 29 ekimde yaptırdım iğne mi 1 kasımda çatladı büyük ihtimalle yani 48 saat sonra ama bunyeden bünyeye degisiyormus.Simdi beklicez bakalım buarada doktor bana duphaston diye bir ilac verdi bebegin tutunmasi icinmis sana bişey vermedi mi
Senin ilk bebegin mi olacak olursa insA
Yok canim vermedi folik asit kullaniyorum baskada birsey yok ayni gun vurdurmusuz igneyi ins benimkide catlamistir
evet canim Allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak 1bucuk yıllık evliyim.aynı gün iğne olduk inşallah aynı gün hamile oldugumuzuda ogreniriz.Sen kaç yıllık evlisin ilk bebegin mi senin de kaç yasindasin canimSenin ilk bebegin mi olacak olursa ins
Ins canim ben 5 yillik evliyim 26 yasindayim 3,5 yasinda oglum var ikinci icin ugrasiyorum ins olurevet canim Allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak 1bucuk yıllık evliyim.aynı gün iğne olduk inşallah aynı gün hamile oldugumuzuda ogreniriz.Sen kaç yıllık evlisin ilk bebegin mi senin de kaç yasindasin canim
maşallah canim senin çocuğun olduysa şimdide olur Allahın izniyle.adet günün ne zaman canim seninIns canim ben 5 yillik evliyim 26 yasindayim 3,5 yasinda oglum var ikinci icin ugrasiyorum ins olur
Merhaba cnm benim durumuma benzio bende5bucuk yillik evliyim bende ikinciyi istiyorum23yasinfayim oglum 4yasinda bu bebegimede klomenle kaldim ama catlatmA olmamistim Cunningham yumurtan gelismio dedi oysaki gec ovulasyon oluyormusum 've ay ilk kullanisimdi hamile kaldim simdi bu ayda ilk kullanisim 've yine. Yumurtamin gelismedigini soyledi 've bende durumu anlattim sonra hic gelisme yok daha gelismeyecegini soyledi Dr bende sinirlendim 've doktorumu degistirdim kontorlden 3gun sonra gittigimde yumurtam col gusel gelismis hemen preghy ignesi vurdu simdi merakla bekliyorum 28 ekim igneous oldugum gun bat 9 kasimIns canim ben 5 yillik evliyim 26 yasindayim 3,5 yasinda oglum var ikinci icin ugrasiyorum ins olur
Korkma tutacak olduktan sonra 1 kerede tutuyor bizimde cok olmadı cunku eşim şehir dısındaydı sadece 36 saat sonrayı degerlendirebildikCanım bebisin hayırlı olsun inşallah keseyide görürsün sonrada sağlıcakla kucağına alırsın Allahın izniyle.senin kaçıncı denemen ilk defa mi yaptirdin iğne.ya ben ilk kez yaptırdım iğneyi ilac falan kullanmadım yani yumurtam kendiliginden buyudu ve igneyle catlattik peki sen yumurtan catladiktan sonrada esinle çalışma yaptın mi catladiktan sonra 24 saat yasarmis yumurtaliklar doğru mu sence?)benim yapmaya pek zamanim olmadi da sadece catlamadan once ve catladigi gun calistik sonrasında bisey yapamadik ya tutmadiysa diye korkuyorum
Inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Korkma tutacak olduktan sonra 1 kerede tutuyor bizimde cok olmadı cunku eşim şehir dısındaydı sadece 36 saat sonrayı degerlendirebildik
Canım ne yaptın var mi bii haber bebistenHayır canım kesinlikle öyle düşünme, iğneden 36 saat sonra ilişki veriyor zaten doktorlar. Sen gün aşırı ilişkiye devam et.
Ins canim oglum ugrastirmadi ama ins hepimizin olur Ben cok stres yapiyorum galiba benim adetim duzensiz ama 18 kasim diyebilirim seninmaşallah canim senin çocuğun olduysa şimdide olur Allahın izniyle.adet günün ne zaman canim senin
Evet canim benziyoruz oglumda hicbisey kullanmadim benimde yumurtalarim gec gelisiyordu 20.gunde falan oluyodu yumurtlama bu ay erken gelismis bende 29ekimde oldum igneyi ama bakmadi catlamismi diye hic agri falanda hissetmiyorum hayirlisi ins hamile kaliriz oglumun kardesi olsun cok istiyorum senin varmi agri batma falanMerhaba cnm benim durumuma benzio bende5bucuk yillik evliyim bende ikinciyi istiyorum23yasinfayim oglum 4yasinda bu bebegimede klomenle kaldim ama catlatmA olmamistim Cunningham yumurtan gelismio dedi oysaki gec ovulasyon oluyormusum 've ay ilk kullanisimdi hamile kaldim simdi bu ayda ilk kullanisim 've yine. Yumurtamin gelismedigini soyledi 've bende durumu anlattim sonra hic gelisme yok daha gelismeyecegini soyledi Dr bende sinirlendim 've doktorumu degistirdim kontorlden 3gun sonra gittigimde yumurtam col gusel gelismis hemen preghy ignesi vurdu simdi merakla bekliyorum 28 ekim igneous oldugum gun bat 9 kasim
Canim benim kasiklarimda batma var benimde do oglum var cok istiyorum bi kardesi olmasini bide ilk gebeligimde daha cocuktum 've preeklampsi oldum cok kotu bi gebelik gecirdim simdi isredigim gibi buyutmek istiyorum bebegimiEvet canim benziyoruz oglumda hicbisey kullanmadim benimde yumurtalarim gec gelisiyordu 20.gunde falan oluyodu yumurtlama bu ay erken gelismis bende 29ekimde oldum igneyi ama bakmadi catlamismi diye hic agri falanda hissetmiyorum hayirlisi ins hamile kaliriz oglumun kardesi olsun cok istiyorum senin varmi agri batma falan
Canim bu arada nerelisin neredetedavinigoruyosunCanim benim kasiklarimda batma var benimde do oglum var cok istiyorum bi kardesi olmasini bide ilk gebeligimde daha cocuktum 've preeklampsi oldum cok kotu bi gebelik gecirdim simdi isredigim gibi buyutmek istiyorum bebegimi
Ins olur tadini cikarirsin canim ayniyiz Valla benim oyle hic batmam falan yokCanim benim kasiklarimda batma var benimde do oglum var cok istiyorum bi kardesi olmasini bide ilk gebeligimde daha cocuktum 've preeklampsi oldum cok kotu bi gebelik gecirdim simdi isredigim gibi buyutmek istiyorum bebegimi
Tanisalimmi chm benim adim gokce 23 yasindayim istanbulda oturuyorummIns olur tadini cikarirsin canim ayniyiz Valla benim oyle hic batmam falan yok
Ben karamanliyim ozel bi hastaneye gidiyorum catlatma ignesi oldum bu ay bide prolaktin biraz yuksek onun icindeIns olur tadini cikarirsin canim ayniyiz Valla benim oyle hic batmam falan yok
tanisalim canim bende arzu 26 yasindayim sende 36 saat sonrami oldu iliskiTanisalimmi chm benim adim gokce 23 yasindayim istanbulda oturuyorumm
Canim valla Ben adetimin 3. Gunu klomen kullanmaya basladim sabah aksam Gunde 2tane 14ekimde basladim 18ekimde Bitti 28 ekimde catlatma ignesi oldum 30 ekimde konturolim cardigan yumurta catlamis 've Rahin duvarin kalinlasmis gebelige hazir dedi artillery bekliycez dedi Boyle chm simdi 9 Kasim bekliyorum sabirsizliklia hayirlisi artilkızlar merhaba ben bu ay klomen ve gonal-f iğne kullanıyorum dr perşembe günü çatlatma iğnesi yapacak sizlerede bu şekildemi iğne uygulandı.bu tedaviyi görüp hamile olan varmı aranızda
Canım benimde 16 kasım inşallah olmayizda hamile kalırız ☺Ins canim oglum ugrastirmadi ama ins hepimizin olur Ben cok stres yapiyorum galiba benim adetim duzensiz ama 18 kasim diyebilirim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?