çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

B

Ben karamanliyim ozel bi hastaneye gidiyorum catlatma ignesi oldum bu ay bide prolaktin biraz yuksek onun icinde

tanisalim canim bende arzu 26 yasindayim sende 36 saat sonrami oldu iliski
Malesef hayir cnm Ben 29 ekimde 30ekimde
Canım benimde 16 kasım inşallah olmayizda hamile kalırız ☺
insallah ama benim tahlil gunum 12kasim ogneden 15gun sonra oluyormus sanirim. Senin bu konu hakk
İnşallah hayırlısı olur hamile olduğunu öğrenirsin.bende perşembe günü olucam bakalım
hayirlisi cnm insallah hamile kalirsin 've ilk acilisi Sen yaparsinn

Kizlar cumartesi catlatma ignesi vurundum hic agrim o, madi normalmi acaba sizlerde nasil di

Allah hemipize hayırlı ssğlıklı bebişler nasip etsin.kızlar iğne ile çoğul gebelik yaşayan çok kişi varr sonuç bekliyenler sizinde olabilir.

Kizlar cumartesi catlatma ignesi vurundum hic agrim o, madi normalmi acaba sizlerde nasil di
Bende persembe oldum canim benimde hic agrim falan yok bende merak ediyorum catlamadimiki diye dusunuyorum o derece herkesin bunyesi farkli tabi normal yani

Kızlar bugün ignemin 6.günü ilk defa sarı kremtrak gibi bir akintim oldu korktum sizce ne olabilir lütfen cvp

Bende persembe oldum canim benimde hic agrim falan yok bende merak ediyorum catlamadimiki diye dusunuyorum o derece herkesin bunyesi farkli tabi normal yani
Valla bende catlamadi diye korkuyirumbi cok kisi agri oldugunu yazmis

Kızlar Merhaba ben 1.5 yıllık evliyim bi sorun olmamasına rağmen gebelik olmadı. Bu ay 2. defa klomen kullanicam doktor ayin 9 unda iğne için çağırdı. Umarım Rabbim bize de nasip eder annelik duygusunu yaşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…