- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 44
Malesef hayir cnm Ben 29 ekimde 30ekimdeB
Ben karamanliyim ozel bi hastaneye gidiyorum catlatma ignesi oldum bu ay bide prolaktin biraz yuksek onun icinde
tanisalim canim bende arzu 26 yasindayim sende 36 saat sonrami oldu iliski
insallah ama benim tahlil gunum 12kasim ogneden 15gun sonra oluyormus sanirim. Senin bu konu hakkCanım benimde 16 kasım inşallah olmayizda hamile kalırız ☺
hayirlisi cnm insallah hamile kalirsin 've ilk acilisi Sen yaparsinnİnşallah hayırlısı olur hamile olduğunu öğrenirsin.bende perşembe günü olucam bakalım
Ins canim ya bizde hamileyimmm diye yazariz burayaCanım benimde 16 kasım inşallah olmayizda hamile kalırız ☺
Bende persembe oldum canim benimde hic agrim falan yok bende merak ediyorum catlamadimiki diye dusunuyorum o derece herkesin bunyesi farkli tabi normal yaniKizlar cumartesi catlatma ignesi vurundum hic agrim o, madi normalmi acaba sizlerde nasil di
Valla bende catlamadi diye korkuyirumbi cok kisi agri oldugunu yazmisBende persembe oldum canim benimde hic agrim falan yok bende merak ediyorum catlamadimiki diye dusunuyorum o derece herkesin bunyesi farkli tabi normal yani
Aynen bende kist falan olmaz ins pozitif dusunelim senin 1 tanemiydi yumurtaValla bende catlamadi diye korkuyirumbi cok kisi agri oldugunu yazmis
Belki yerlesiyosa falan canim olabilirKızlar bugün ignemin 6.günü ilk defa sarı kremtrak gibi bir akintim oldu korktum sizce ne olabilir lütfen cvp
ağzından bal damliyo aminn canim ☺Allahım herkese versinBelki yerlesiyosa falan canim olabilir
Insssss canim yaağzından bal damliyo aminn canim ☺Allahım herkese versin
Canım benim yumurtam çatladı hatta 2 gün oldu catlayali daha bu akşam ilk defa akintim oldu onun oncesinde ne buyudugunu nede catladigini anlamadimBende yumurtam buyurken seffaf bi akinti oldu simdi ise kupkuru sizdede bende plan gibi varmi
hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah hayırlısı olur hamile olduğunu öğrenirsin.bende perşembe günü olucam bakalım
Benimde yumurtam catlamis ama akintim hic yokkCanım benim yumurtam çatladı hatta 2 gün oldu catlayali daha bu akşam ilk defa akintim oldu onun oncesinde ne buyudugunu nede catladigini anlamadim
ne zaman oldun canim igneni.yumurtan ne zaman çatladıBenimde yumurtam catlamis ama akintim hic yokk
Canım hiç takma kafana bende de hiç ağrı olmamıştı ama yumurtam çatlamışKizlar cumartesi catlatma ignesi vurundum hic agrim o, madi normalmi acaba sizlerde nasil di
Canim igneyi 28ekimde oldum aksam 4 bucukta 30ekim de Dr kontrolum vardi yumurtan catlamis rahim duvarim Kaline zaman oldun canim igneni.yumurtan ne zaman çatladı
Sen ne zaman igne oldun cnmne zaman oldun canim igneni.yumurtan ne zaman çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?