Canım inşallah hamilesindir ben iki ay önce falan saracoglunun incir ve havuç kurunu uyguladim ondan önce de sogan kuru yaptım bende hiçbir ise yaramadı neyse yarın doktora gideyimde olmazsa diğer ayı beklicem bakalım kısmetCanım doktor çatlatma iğnesi vermediyse ibrahim saraçoğlunun yumurta çatlatma kürü var ondan yap. Tamamen doğal. Benim olursam dördünde olmam gerekiyor. Bakalım yarın doktor nedense kan testi istedi. Tansiyonum düşünce muayene etti kaliteli olan yumurtamın çatladığını söyledi. Kontrole gelince bi teste bakarız dedi. Yarın inşallah iyi haberler veririm. Hiç adet belirtim yok çünkü. Çok düşünmemeye çalış canım ne kadar çok takarsan o kadar olmuyor.
İnşallah canım dua ediyorum bol bol. Anladım canım bi doktor görsün bakalım ne olacak. Belkide ilaçla kolayca hamile kalıcan. İlaçsız olmuş şimdi yumurtaların ilaçlı hayli hayli olur. Yarın yazarım canım. İyi geceler rabbim hakkımıxda hayırlısı neyse onu versin.Canım inşallah hamilesindir ben iki ay önce falan saracoglunun incir ve havuç kurunu uyguladim ondan önce de sogan kuru yaptım bende hiçbir ise yaramadı neyse yarın doktora gideyimde olmazsa diğer ayı beklicem bakalım kısmet
Canım doktorunun yumurtalarını takip etmesi lazım çatlamış mi diye bide 18 cm olmadan iğne yapilmiyo diye biliyorum ama doktorum daha iyi bilir tabiMerhabalar bende yeni uye oldum 1 yildir korunmuyorum hamile kalamadim bu ay ilacsiz yumurta takibi yapildi adetimin 8.gunu 3yumurtam vardi 15.5,14,14mm Dr 2gun sonrasina catlatma ignesi Verdi buyuyup buyumedigine bakmadi Ben adetin 10.gunu igneyi yaptirdim 've yaptirdigimdan beri hic agrim falan yok acaba catlamadi mi sizce normal mi
iyi geceler canım hepimiz için hayırlı sabahlar olsun görüşmek üzereİnşallah canım dua ediyorum bol bol. Anladım canım bi doktor görsün bakalım ne olacak. Belkide ilaçla kolayca hamile kalıcan. İlaçsız olmuş şimdi yumurtaların ilaçlı hayli hayli olur. Yarın yazarım canım. İyi geceler rabbim hakkımıxda hayırlısı neyse onu versin.
Günaydın canım, kanı verdim iş yerindeyim şuan 1:30 saat sonra çıkar dediler bakalım bekliyorum dört gözle.iyi geceler canım hepimiz için hayırlı sabahlar olsun görüşmek üzere
Canım inşallah hamilesindir bende çok heyecan yaptım mutlaka haber ver.Bende az önce geldim doktordan yumurtam çatlamış sonunda ☺şimdi adet tarihimi beklicem inşallah olmam rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz içinGünaydın canım, kanı verdim iş yerindeyim şuan 1:30 saat sonra çıkar dediler bakalım bekliyorum dört gözle.
Canım geldim doktordan, öyle bi oran çıktı ki neye inanacağımı şaşırdım. 4,10 çıktı doktor beşin altında olduğu için negatif kabul ediyoruz ve adet bekliyoruz dedi. Adet olma durumuna göre yeniden bakarız dedi. Adetime iki gün var geçen ay anlamıştım mesela adet belirtisi olmuştu kasığım belim felaket ağrımıştı şimdi hiç ağrımda yok acaba değerler yükselir mi?Canım inşallah hamilesindir bende çok heyecan yaptım mutlaka haber ver.Bende az önce geldim doktordan yumurtam çatlamış sonunda ☺şimdi adet tarihimi beklicem inşallah olmam rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için
Canım inşallah hamile kalırsın, hayırlısını versin rabbim ne diyeceğimi be yapacağımı şaşırır oldum. Hayırlısını istemekten başka çarem yok. Bu zamanları iyi değerlendir canım birer gün ara ile mutlaka değerlendir atlama hemen ayağada kalkma bir saat kadar yat .Canım inşallah hamilesindir bende çok heyecan yaptım mutlaka haber ver.Bende az önce geldim doktordan yumurtam çatlamış sonunda ☺şimdi adet tarihimi beklicem inşallah olmam rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için
Canım inşallah hamile kalırsın, hayırlısını versin rabbim ne diyeceğimi be yapacağımı şaşırır oldum. Hayırlısını istemekten başka çarem yok. Bu zamanları iyi değerlendir canım birer gün ara ile mutlaka değerlendir atlama hemen ayağada kalkma bir saat kadar yat .[/QUOTE
Canım daha adetine varmış bence değerlerin değişebilir sen şimdi kafana takmadan adetini bekle hatta iki üç gün geçsin tabi kırmızılar gelmezse tekrar gider yaptirirsin.benim yumurtam dün çatlamış büyük ihtimalle bu saatten sonra ilişki işe yaramaz diye biliyorum sonuçta yumurta 24 saat yaşarmış
Tamam canım gün aşırı devam edeyim o zaman tutarsa tutar nasip ☺birde bana duphaston diye bir ilac verdi 10 günlük.gebelik varsa bebegin tutunması icinmis küçük kistim var benim onu yok edicekmis sen böyle bişey kullandın miHayır canım kesinlikle öyle düşünme, iğneden 36 saat sonra ilişki veriyor zaten doktorlar. Sen gün aşırı ilişkiye devam et.
Yok canim bakmadi catlamismi diye oyle 2 gun sonra yaptir dedi bende yaptirdim hayirlisi bakalim ama hic umudum yok Senin ne kadar olduCanım doktorunun yumurtalarını takip etmesi lazım çatlamış mi diye bide 18 cm olmadan iğne yapilmiyo diye biliyorum ama doktorum daha iyi bilir tabi
Hayirli olsun canim ins keseyide gorursun bende ayni dusunuyorum igne yaramadimiki diye cunku hic agrim falan olmadi yokta zaten ignenin 5.gunu bende guzel haber veririm insMerhaba arkadaşlar bende çatlama ignesiyle çok şükür hayırlı sonuç aldım ve sizlere belki yardımcı olur diye dusunerek sürecini yazmak istiyorum bende iğneyi yaptırdıktan sonra çok fazla ağrı olmadı çok şükür hatta iğne ise yaramadı diye dusunuyordum daha sonra 9.gün idrar testi yaptı pozitif coook sevindim kan verdim değer sadece yedi çıktı sonra iki gün sonra tekrarladı sonuç 4yani aslında cakma pozitifmis sonra iğneden 14 gün sonra tekrar kan verdim çünkü hamile olduğumu anladım belirti olarak ta sadece bel agrim ve kasıklarda arada iğne batması vardi sonra kan testleri tekrarlandı inşallah keseyide gorurumde için rahatlar...
İnşallahhh sadece arada oldu agrım o kadar sen nasılsınHayirli olsun canim ins keseyide gorursun bende ayni dusunuyorum igne yaramadimiki diye cunku hic agrim falan olmadi yokta zaten ignenin 5.gunu bende guzel haber veririm ins
Bende hic olmadi agri simdide yok acaba catlamadi mi kiİnşallahhh sadece arada oldu agrım o kadar sen nasılsın
Canım bebisin hayırlı olsun inşallah keseyide görürsün sonrada sağlıcakla kucağına alırsın Allahın izniyle.senin kaçıncı denemen ilk defa mi yaptirdin iğne.ya ben ilk kez yaptırdım iğneyi ilac falan kullanmadım yani yumurtam kendiliginden buyudu ve igneyle catlattik peki sen yumurtan catladiktan sonrada esinle çalışma yaptın mi catladiktan sonra 24 saat yasarmis yumurtaliklar doğru mu sence?)benim yapmaya pek zamanim olmadi da sadece catlamadan once ve catladigi gun calistik sonrasında bisey yapamadik ya tutmadiysa diye korkuyorumMerhaba arkadaşlar bende çatlama ignesiyle çok şükür hayırlı sonuç aldım ve sizlere belki yardımcı olur diye dusunerek sürecini yazmak istiyorum bende iğneyi yaptırdıktan sonra çok fazla ağrı olmadı çok şükür hatta iğne ise yaramadı diye dusunuyordsonrada sonra 9.gün idrar testi yaptı pozitif coook sevindim kan verdim değer sadece yedi çıktı sonra iki gün sonra tekrarladı sonuç 4yani aslında cakma pozitifmis sonra iğneden 14 gün sonra tekrar kan verdim çünkü hamile olduğumu anladım belirti olarak ta sadece bel agrim ve kasıklarda arada iğne batması vardi sonra kan testleri tekrarlandı inşallah keseyide gorurumde için rahatlar...
Canım catlamistir inşallah zaten bende hiç anlamadım catladigini ama doktor catlamis dedi.Bende 29 ekimde yaptırdım iğne mi 1 kasımda çatladı büyük ihtimalle yani 48 saat sonra ama bunyeden bünyeye degisiyormus.Simdi beklicez bakalım buarada doktor bana duphaston diye bir ilac verdi bebegin tutunmasi icinmis sana bişey vermedi miYok canim bakmadi catlamismi diye oyle 2 gun sonra yaptir dedi bende yaptirdim hayirlisi bakalim ama hic umudum yok Senin ne kadar oldu
Canım bide sen idrar testini çok erken yapmışsın iğneden sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş erken yaparsan iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmış buda bir bilgi ☺Merhaba arkadaşlar bende çatlama ignesiyle çok şükür hayırlı sonuç aldım ve sizlere belki yardımcı olur diye dusunerek sürecini yazmak istiyorum bende iğneyi yaptırdıktan sonra çok fazla ağrı olmadı çok şükür hatta iğne ise yaramadı diye dusunuyordum daha sonra 9.gün idrar testi yaptı pozitif coook sevindim kan verdim değer sadece yedi çıktı sonra iki gün sonra tekrarladı sonuç 4yani aslında cakma pozitifmis sonra iğneden 14 gün sonra tekrar kan verdim çünkü hamile olduğumu anladım belirti olarak ta sadece bel agrim ve kasıklarda arada iğne batması vardi sonra kan testleri tekrarlandı inşallah keseyide gorurumde için rahatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?