çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Merhaba hanımlar benim bugün iğneden sonraki 15. günüm iğne yaptırdığım günü sayarsam 16. hatta...
Gelen giden yok göğüslerim inanılmaz acıyor kıyafetim bile acıtıyor o derece..
Ara ara kasık ağrım oluyor arada da akıntım.. Birde inanılmaz gaz sıkışması var..
İçimden bir ses bu ay olmadı diyor ve ben artık iyice stres oldum
Ne yapsam sizce ? Bugün gidip kan testi yaptırsammı ya da test kiti mi alsam?

her ikisini de yapsan sonuç çıkar canim

Offf kızlar bugün ignemin 14.günü düne kadar bütün belirtileri yaşadım bugün hiçbir belirtim yok acaba yarın idrar testi yapsam çıkar mi pazar gunu de adet günüm

Benimde bugün iğneden sonra onbeşinci günüm adette olmadım ama 11. Gün kan testi yapmistim negatifti şimdi cesaretim yok birası daha beklimmi kizlarr

Bugundu ama olmadim ben 9 kasım zannediodum yanlış hesaplamisim bugün hiç belirti yok adetle ilgili sadece yuUmde çok sivilce var

Bugundu ama olmadim ben 9 kasım zannediodum yanlış hesaplamisim bugün hiç belirti yok adetle ilgili sadece yuUmde çok sivilce var
Canım bence yarın bir idrar testi al ve yap bende yapmayı düşünüyorum belkide pozitif çıkar rabbim bizimde duamizi kabul eder ne dersin yapsak mi ☺

Canım bence yarın bir idrar testi al ve yap bende yapmayı düşünüyorum belkide pozitif çıkar rabbim bizimde duamizi kabul eder ne dersin yapsak mi ☺
Bence kan testi yaptiralimm en guzeli tabi yarına kadar adet olmassa o zaman muhakkak birbirimize haber verelim olurmuu ınş gusel haberler veririz

Bence kan testi yaptiralimm en guzeli tabi yarına kadar adet olmassa o zaman muhakkak birbirimize haber verelim olurmuu ınş gusel haberler veririz
Benim adet tarihim pazara geliyo ama iğnenin 15.günündeyim acaba adeti bekliyim mi sonuçta senin adet günün gelmiş.Allahım bize yardım et ben yarın idrar testini yapicam canim kan vermek için zaman bulamam yarin.bişey olursa mutlaka haber ver bende yazicam olumlu yada olumsuz

Tmm cnm bende yazarım idrar testi yaparım olumyada olumsuz cvb yazi cam allah yar ve yardımcımız olsunn

Kızlar ben bugün test yaptım negatif malesef bu saatten sonra değişme imkanı var mi sizce ignemin 15.gunu adetime 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…