çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Adetin 2 gün geçti yani.Ya insallah hamilesindir yarın git bence de hamile degilsen de ogrenirsin neden hala adet olmadığını belki kist falan olusmus olabilir tabi insallah olmamistir canim

Kızlar yorumlarınızı okuyunca ümidimi kaybettim.Benimde bugün 9.günüm kasıklarımda sızlama şeklinde ağrım var ümitleniyorum dr ayın 19 da kan testi yaptır demişti.bakıyorumda benim gibi olup sonuç negatif olan çok arakadaş var

Canım ümidini sakın yitirme sonucta hamileligin kesin belirtileri diye bisey yok adetle ayni nerdeyse.bide kisiden kisiye degisir insallah hamilesindir

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olacak çatlatma iğnesini vurduktan kaç gün sonra adet olmam gerekir normal adet tarihimi beklemelimiyim yoksa igneden sonra 14-17 gün mü saymaliyim adet tarihini beklersem 20. Gün olur

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olacak çatlatma iğnesini vurduktan kaç gün sonra adet olmam gerekir normal adet tarihimi beklemelimiyim yoksa igneden sonra 14-17 gün mü saymaliyim adet tarihini beklersem 20. Gün olur
Canım iğneden 15 gün sonra belli olur diyorlar ama bence sen adetini bekle kesin sonuç alırsın

Slm kızlar moralim çok bozuk bana akıl verin bugün kan verdim6.48 çıktı normalde 0.68gibi çıktı11.gun bugün 17. Gun ve 6.48 çıktı tam sevinecektimki adet oldum neden olmuş olabilir bugün doktorum yoktu pazartesi doktora gidicem ayrıca kan testini yeniliycem ama adette bhcg yukselirmi bana yardımcı olun

Kızlar merhaba uzun süredir girmiyorum okudukça eşim kafama taktığım için kızıyor. Bu ay da hamile kalamadım kistimi tedavi ederken doktorda film çekelim dedi. Pazartesi çektiricem korkmuyorum diyorum ama içten içe korkuyorum. Çektiren var mı aranızda. Bir sonraki ayda hemen hamile kalan oluyormuş. Anestezili olmak istiyorum ne olur bilgilendirin beni

Canim ben cektirdim hemde universite hastanesinde cok korkmustum okuduklarimdan ama korktugum kadar olmadi 10 saniyelik bir agri ki zaten adet sancisi gibiydi ve bitti çok sukur sadece sonrasinda kanamam olmustu o da normalmis gitmeden once uyarmislardi hazirlikli olmam icin inşallah agrisiz sizisiz atlatirsin

Canım narkozlu mu oldun? Narkozluyken mi on sn kadar ağrıyı hissettin?

Tamam canım çok sağol, bende özel bi hastanede olucam narkozlu. Hiç anlamam o zaman. Teşekkürler

Kesinlikle canim korkma ben narkozsuz cok az agri hissetmisken ki benim canim cok tatlidir sen hiç anlamayacaksin zaten cok kisa suruyor inşallah hsg den sonra bebegine kavusursun tedaviye gerek kalmadan

Canım bence normalde kan değeri o kadar yüksek çıkmaz üstüne görme diye bişey var belki sende de öyle olmuştur doktora gidene kadar bebeği etkileyecek bişey yapma ilac falan içme ne olur ne olmaz.Adetin normal mi yoksa az az mi geldi

Cnn önceki adet olduğum gibi deil açık renkli bide normal adet olmama göre daha az oldum zaten benim sasirdigim şeyde normalde bhcg bende devamlı düşük cikio şimdi 6.48 oldu cnm öyle pazartesi doktora gidicem bide tekrar kan testi ver cem sen ne yaptın cnm

Canım inşallah hamilesindir ve üstüne adet goruyosundur belki de yerleşme kanamasidir dediğim gibi dikkat et kendine.bende napiyim canim yarın adet gunum bekliyorum.dun test yapmistim negatif çıkmıştı şimdi adetimi bekliyorum.

Cnn ınş sende bende hamileyizdir tekrardan ne zmn bakacaksin teste bence bu sefer kan testi ver cnm en güzel sonuc öyle belli oluyor ikimiz içinde hayırlısı ben sana pazartesi sonucu söylerim cnm ınş güzel haberlerle donerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…