- 24 Ekim 2015
- 177
- 33
- 13
- 37
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum.ben adet olmayı beklicem test yapmayı düşünmüyorum hep hayal kırıklığı oluyo çünkü adetim 3-4 günü geçerse yaparım su an beklemedeyimCnn ınş sende bende hamileyizdir tekrardan ne zmn bakacaksin teste bence bu sefer kan testi ver cnm en güzel sonuc öyle belli oluyor ikimiz içinde hayırlısı ben sana pazartesi sonucu söylerim cnm ınş güzel haberlerle donerim sana
İkimiz içinde hayirlisi ama ınş bebisim varsa bana sımsıkı tutunur ınş sende en kısa zamanda çok gusel haberler verirsin. İnsInşallah canım güzel haberlerini bekliyorum.ben adet olmayı beklicem test yapmayı düşünmüyorum hep hayal kırıklığı oluyo çünkü adetim 3-4 günü geçerse yaparım su an beklemedeyim
Inşallah canım sen kac yıllık evlisin kac aydır tedavi görüyorsun ilk bebisin olacak dimi hayırlısıylaİkimiz içinde hayirlisi ama ınş bebisim varsa bana sımsıkı tutunur ınş sende en kısa zamanda çok gusel haberler verirsin. İns
Cnn ben 22 yaşındayım 5 buçuk senelik evliyim dört yaşında bi oglum var oglumdada klomen tedavisiyle ilk ayda hamile kaldım ama catlatma iğnesi olmadım bu bebegimdede ilk ay tedavim bu sefer catlatma iğnesi oldum ama 8 aydır korunmasına bebisimiz olmadı o yuzden bu ay doktora gittim bakalım ınş bu bebisimizDede ilk ayda hamile kalırım insInşallah canım sen kac yıllık evlisin kac aydır tedavi görüyorsun ilk bebisin olacak dimi hayırlısıyla
Canım ne güzel ya inşallah bizde ilk ayimizda hamile kalırız.sen anneligi tatmissin rabbim herkese tattirsinCnn ben 22 yaşındayım 5 buçuk senelik evliyim dört yaşında bi oglum var oglumdadacatlatma ignesi klomen tedavisiyle ilk ayda hamile kaldım ama catlatma iğnesi olmadım bu bebegimdede ilk ay tedavim bu sefer catlatma iğnesi oldum ama 8 aydır korunmasına bebisimiz olmadı o yuzden bu ay doktora gittim bakalım ınş bu bebisimizDede ilk ayda hamile kalırım ins
Cnn ınş bu ay çok çok gusel haberlerle gelirsin senden haber bekliycem cnn kesin test yaptığın zaman. Sonucu yazCanım ne güzel ya inşallah bizde ilk ayimizda hamile kalırız.sen anneligi tatmissin rabbim herkese tattirsin
insallah.bende klomensiz catlatma ignesi vuruldum ilk ayim bakalim ne olcak
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirim.iyi geceler oglusunu op ☺Cnn ınş bu ay çok çok gusel haberlerle gelirsin senden haber bekliycem cnn kesin test yaptığın zaman. Sonucu yaz
Cnm bugun bhcg ye baktirdim deger 2.69 dusmus sanirim bebisim tutunamadiiyarin doktora gidicem 've tekrardan klomene devam edicez sanirimTamam canım inşallah güzel haberlerle gelirim.iyi geceler oglusunu op ☺
Cnm bugun bhcg ye baktirdim deger 2.69 dusmus sanirim bebisim tutunamadiiyarin doktora gidicem 've tekrardan klomene devam edicez sanirim
Cnm bugun bhcg ye baktirdim deger 2.69 dusmus sanirim bebisim tutunamadiiyarin doktora gidicem 've tekrardan klomene devam edicez sanirim
Ins cnm seninn ins guzel haberlerini alirzzOlsun canım sakin moralini bozma bu ay olmadı Allahın izniyle diğer ay olacak
nasıl yanmısKızlar bugün film çekildim tüplerim açık çıktı ama rahmim yanmış. Böyle bişey başına gelen var mı? Bir de doktorum yirmi gün ilişki olmayacsk dedi böyle olan varmı?
Kızlar bugün film çekildim tüplerim açık çıktı ama rahmim yanmış. Böyle bişey başına gelen var mı? Bir de doktorum yirmi gün ilişki olmayacsk dedi böyle olan varmı?
Bilmiyorum ki canım sadece o kadar dedi yanmış aşılama tavsiye ediyoruz böyle durumlarda dedi ama normalde olabilir dedi.nasıl yanmıs
hadi ya korktum bende sımdı ıkı aydır tedavıı göruorm ama doktorm benden hsg ıstemedı nedense hormon testı spermıogram yaptık fsh sınırda cıktı ıkı aydır klomen kullanıorm cektmrmem gerek dıye düşünüorm bende ama doktorm ıstemedı henuzBilmiyorum ki canım sadece o kadar dedi yanmış aşılama tavsiye ediyoruz böyle durumlarda dedi ama normalde olabilir dedi.
Yok canım ya acı falan hissetmedim kanamamda çok olmadı bir iki dmla bişey geldi. Narkozdan dolayı baş ağrım oldu canım. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur.Gecmis olsun cnm..evet rahim filminden sonra korunma weriolar radyasyona maruz kaldigin icin.bnde cektiricem nasil cok aci duydun mu??
hımm anestezılı yaptın sen ondan hıssetmedın demekkıYok canım ya acı falan hissetmedim kanamamda çok olmadı bir iki dmla bişey geldi. Narkozdan dolayı baş ağrım oldu canım. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?