walla doğru söylüyosun bide ben güneydoğuya gelin geldim burda çocuğu olmayan kadın ezik yani allahtan eşim çok anlayışlı çok pozitif bir adam ben olmuyor işte falan diye üzüldüğümde umutsuzluğa düştüğümde diyo ki aklından bunları geçiriyosan aşkım demekki yakındır çünki duaların kabul olması yakınsa şeytan içine vesvese verir aynen böyle diyo o zaman toparlanıyorum biraz işte böyle anlayacağın canım gerçekten süperiz bence de her ay negatifi görünce 2 günde toparlanıp yeniden devam edebiliyoruz dmiAmiiiinnnnnBen senin gibiydim. Herkes kilo almissin dedikce moralim daha da bozuluyodu. Simdi umrumda degil. Rabbim yeterki saglikli evlatlar nasip etsin kilo gelir gecer. Aslinda cok guclu kadinlariz biz. Bi yandan millete hesap veriyoruz vermek zorunda kaliyoruz bi yandan da ilaclarin psikolojik etkilerine direnmeye calisiyoruz Superiz valla
Aynen canım. Zaten eslerimiz olmasa nasil toparlanirdik. Rabbim binlerce kez razı olsun eşimden. En buyuk destekcim. Gerci esimin ailesi sorun yapmiyo. İstiyolar tabiki ilk torun olacak iki taraf icin de ama beni uzecek seyler demiyolar. Allah onlardan da razi olsun.Senin de dedigin gibi 2gunde toparlaniyoruz onlarin sayesinde. Vardir bi vakti saati gelir meleklerimiz. Halimize sukur. Daha kotu durumda olanlar var. Dualarla olacak insallah. İnaniyorum ki kisa sure icinde guzel haberler duyacagiz burda :)walla doğru söylüyosun bide ben güneydoğuya gelin geldim burda çocuğu olmayan kadın ezik yani allahtan eşim çok anlayışlı çok pozitif bir adam ben olmuyor işte falan diye üzüldüğümde umutsuzluğa düştüğümde diyo ki aklından bunları geçiriyosan aşkım demekki yakındır çünki duaların kabul olması yakınsa şeytan içine vesvese verir aynen böyle diyo o zaman toparlanıyorum biraz işte böyle anlayacağın canım gerçekten süperiz bence de her ay negatifi görünce 2 günde toparlanıp yeniden devam edebiliyoruz dmi
inşallah canım hamile haberi alınca burda bizede umut oluyo umarım bizde birgün paylaşırız rabbim nasip ederseAynen canım. Zaten eslerimiz olmasa nasil toparlanirdik. Rabbim binlerce kez razı olsun eşimden. En buyuk destekcim. Gerci esimin ailesi sorun yapmiyo. İstiyolar tabiki ilk torun olacak iki taraf icin de ama beni uzecek seyler demiyolar. Allah onlardan da razi olsun.Senin de dedigin gibi 2gunde toparlaniyoruz onlarin sayesinde. Vardir bi vakti saati gelir meleklerimiz. Halimize sukur. Daha kotu durumda olanlar var. Dualarla olacak insallah. İnaniyorum ki kisa sure icinde guzel haberler duyacagiz burda :)
Cnm Neredesin doğuda bende doğuya gelin geldim ama eşimin görevi için sen nerdesin ben sanliurfa dayımwalla doğru söylüyosun bide ben güneydoğuya gelin geldim burda çocuğu olmayan kadın ezik yani allahtan eşim çok anlayışlı çok pozitif bir adam ben olmuyor işte falan diye üzüldüğümde umutsuzluğa düştüğümde diyo ki aklından bunları geçiriyosan aşkım demekki yakındır çünki duaların kabul olması yakınsa şeytan içine vesvese verir aynen böyle diyo o zaman toparlanıyorum biraz işte böyle anlayacağın canım gerçekten süperiz bence de her ay negatifi görünce 2 günde toparlanıp yeniden devam edebiliyoruz dmi
Amin cnm inş Rabbim büyükmaşallah kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız Rabbim bizi tam teslim olanlardan eylesin selam dua ve muhabbetle
Amin cnm inş Rabbim büyükmaşallah kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız Rabbim bizi tam teslim olanlardan eylesin selam dua ve muhabbetle
inşallah canım hamile haberi alınca burda bizede umut oluyo umarım bizde birgün paylaşırız rabbim nasip ederse
bende gaziantepteyim yakınız canım gelmiştik urfaya balıklıgöle alışamadım ben hala ama 2 yıl oldu benim eşim buralı senin geçici o zaman dmi ben izmirliyim çok bocaladım ilk 1 yıl walla zaten evlilik kararı almam da 2 yılı buldu ama çok seviyorum eşimi işte napayım alışcam birgün ama ne zaman allah bilirCnm Neredesin doğuda bende doğuya gelin geldim ama eşimin görevi için sen nerdesin ben sanliurfa dayım
Hepimiz en kisa zamanda veririz guzel haberleri canim beniminşallah canım hamile haberi alınca burda bizede umut oluyo umarım bizde birgün paylaşırız rabbim nasip ederse
inşallahhh inşallahh kızlar yaaaHepimiz en kisa zamanda veririz guzel haberleri canim benim
Amiinnn canimmmm :)maşallah kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız Rabbim bizi tam teslim olanlardan eylesin selam dua ve muhabbetle
amin canım rabbim bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eder inşallahmaşallah kızlar çok hoşsunuz çok tatlısınız Rabbim bizi tam teslim olanlardan eylesin selam dua ve muhabbetle
İyiyim bitanm ne olsun iste ilaclar sarhos etti beniiyiyim bitanem asıl sen nasılsın fıstığım
kıyamammm dinlen bol bol zeynepcimİyiyim bitanm ne olsun iste ilaclar sarhos etti beni
jiyamam sana ya bitanm insllh bu ay bebisine kavusursun unutursun bu gunleribirazdan 3. yaptırcam canım ama çok kasıklarım ağrıyo
jiyamam sana ya bitanm insllh bu ay bebisine kavusursun unutursun bu gunleribirazdan 3. yaptırcam canım ama çok kasıklarım ağrıyo
amin canım benim inşallahjiyamam sana ya bitanm insllh bu ay bebisine kavusursun unutursun bu gunleri
cnm ya bir ikac verdi progestnmi ne adi bni mahfetti bas donmesi yapyoe uyuyorum bir iki saate anca kendime geliyorumkıyamammm dinlen bol bol zeynepcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?