çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

YA MORALINI YUKSEK TUT ABLAM HERSEY RAYINA GIRECEK IGNELEREDE ALISIRSIN ZAMANLA.GERCI INSALLAH ARTIK GEREK KALMIYCAK SENDE DIGER AY MUJDEMIZI VER INSALLAH....

işte ne bileyim heryerim ağrıyo sanki ayşem
cnm Ignelerini neden ewde vurmuyorsun gonalf cok rahat siringasiz ayarli kullandim.iyi oluyor her zaman hastaneye gitmekte insani yoruyor moral dusuyor.belki hastane yorgunlugudur seninki

cnm Ignelerini neden ewde vurmuyorsun gonalf cok rahat siringasiz ayarli kullandim.iyi oluyor her zaman hastaneye gitmekte insani yoruyor moral dusuyor.belki hastane yorgunlugudur seninki
bana fostimon 75 verdi bebeğim kalçadan yapılıyor ondan gitmek zorundayım evet aslında git gel zor oluyo

kilo boy kac abla ben 22 yasindayim 59 kiloyum boyumda kisa cok mu sence ya

ben 1.68 boyum 58 kiloyum ama bu gidişle 70i bulcam bu tedavilerle 59 çok değil ama bence aynı kilodayız sayılır
ay sen boyluymussun ya ben bir bucuk metreyi zar zor gecmisimdir hhahhahahahhaahahhaa
gecen sene ignelerden sonra 64 bile oldum herkes bu ne kilo diyordu zar zor verebildim

sen çok hoşsun walla :))))) olsun balıketlisin boşwer doğumdan sonra verirsin napcan boyu senin tatlı dilin yeter bebeğim
ay hamile kalayimda 100 kiloya raziyim galibadur bakim buyuk konustum 80 kiloya raziyim hiiiii

walla bende kalırsın kalırsın merak etme kuşum kilo nedir ki verilir boşweerrr bebiş gelsindee
fazla kilosu olanlar hamile kalmakta zorlaniyormus dogrumu sence yaglanma oluyormus Rahim cevresinde o zamn Rahim yavasliyormus

İnsallah dedigin gibi olur canım benim. Kiloyu hic sorma ya. İgne ve ilaclardan bende de var o sorun. Ama pek de umrumda degil. Sonunda yavrularimiz olsun da veririz kilolari. Sen de takma kuşum verirsin kilolari :)

İnsallah dedigin gibi olur canım benim. Kiloyu hic sorma ya. İgne ve ilaclardan bende de var o sorun. Ama pek de umrumda degil. Sonunda yavrularimiz olsun da veririz kilolari. Sen de takma kuşum verirsin kilolari :)
aynen canım ben çok takıntılıydım kilo konusunda önceden hep dikkat ederim yediklerime ama walla şuan benimde umrumda değil 55 le başladım 58 oldum şimdi çok istiyorum bir bebeğim olsun herşeye razıyım yani inşallah bu ay tutar hepimizin

Amiiiinnnnn Ben senin gibiydim. Herkes kilo almissin dedikce moralim daha da bozuluyodu. Simdi umrumda degil. Rabbim yeterki saglikli evlatlar nasip etsin kilo gelir gecer. Aslinda cok guclu kadinlariz biz. Bi yandan millete hesap veriyoruz vermek zorunda kaliyoruz bi yandan da ilaclarin psikolojik etkilerine direnmeye calisiyoruzSuperiz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…