çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

cnm ya bir ikac verdi progestnmi ne adi bni mahfetti bas donmesi yapyoe uyuyorum bir iki saate anca kendime geliyorum
ayyy bilmezmiyim kullandım ben onu resmen sarhoş ediyo insanı uçuyodum resmen bebeğin sıkıca tutunsun diye iç mutlaka aksatma uyursun bol bol daha iyi bitanem

Rabbim sevgini daim eylesin cnm bende antep e geldim benim 4 yıl oldu aslen antalyaliyim cnm esimde Antalya Rabbim sevdirsinn cnm yerini inş alisirsin[/QUOTE]
alışcaz bitanem yapcak bişey yok

Gunaydin kizlar. Gune pek iyi baslamadim. Sabah bi bwktim cok az kahverengi leke gelmis. Adet olucam sanirim Bu konuda bilgisi olan var mi acaba. Yerlesme lekesi olabilir mi. Bosa umutlanmak istemiyorum

Yok canim ben asilama yaptirmadim sadece yumurta takibi ve igne oldum ama ona ragmen verdi doktor. Bakalim vebim de 7. Gun bugun bekliyorum. Kasik agrim var kac gundur onun disinda pek bisi yok. Asilama yaptiran bir arkadasim yok ama burada cok kisi var bakabilirsin baska konulara belirtiler icin. Benim ilk hamileligimde hic belirtim olmamisti 5. Haftaya kadar sadece asiri yorgunluk olmustu. Umarim tutar asilaman canim kavusursun bebegine

Âmin canımmm Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu benimde aşılama gününü saymazsak 6.günüm inşallah beraber seviniriz canımm

cnm ya bir ikac verdi progestnmi ne adi bni mahfetti bas donmesi yapyoe uyuyorum bir iki saate anca kendime geliyorum
CNM AKSAMLAR AL O ILAC UYKU YAPIYOR BENDE KULLANIYORUM ASILAMA SONRASI VERDILER 10 GUN DEVEM EDICEM

Kiz sarhos sarhos geziyorum gunde 3 defa kullaniyorum bide

Ay ben yerim sizi ya bana da verdi Dr Progestan ama bana onu fitil şeklinde kullanmamı söyledi diğer forumlarda baktım bazı drlar ağızdan alındığında yan etkileri fazla oluyor diye ve mide asiti ilacın etkisini azaltır diye fitil şeklinde kullandırıyormuş söylemsi ayıp ben kullandıktan sonra Ağrı oluyo normal mi bilmiyorum ama dün gece moralim de bozuldu ağlaya ağlaya uyumuşum

Gunaydin kizlar. Gune pek iyi baslamadim. Sabah bi bwktim cok az kahverengi leke gelmis. Adet olucam sanirim Bu konuda bilgisi olan var mi acaba. Yerlesme lekesi olabilir mi. Bosa umutlanmak istemiyorum
canım üzüldüm beklemen lazım yerleşme kanamasıysa zaten devamı gelmez damla damla gelir biraz biter ama adetse de üzülme tamam mı tedavinide bırakma ben bıraktım bir ara pişman oldum

canım üzüldüm beklemen lazım yerleşme kanamasıysa zaten devamı gelmez damla damla gelir biraz biter ama adetse de üzülme tamam mı tedavinide bırakma ben bıraktım bir ara pişman oldum
Malesef bende kirmizilari gordum Daha dogrusu siyahlari gordum. Kara kara pütürlü parcalar geliyoYarina randevu aldim. Gidicem bakalim. Gerci bana bu sefer tutmazsa rahim filmi cekelim dedi. Hic istemiyorum zor oluyomus Sabır Rabbim sabır... Nolur bana da dua edin canlarim. Suan o kadar cok ihtiyacim varki. Hala umutlanmaya calisiyorum. Belki yarin doktor bana iyi haber verir diye

Bi de inşallah gerek kalmaz ama rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş benim de çekildikten sonra 3ay beklememizi söylemişti Dr çünkü kanallarda ufak tefek tıkanıklıklar varsa açılıyormuş Tekrar söylüyorum inşallah gerek kalmaz yarın hayırlı haberlerini alır hep birlikte seviniriz

Amin canim benim ama umudum yok Sen ne zaman cektirdin canim. Nasil gerceklesti anlatirmisin canim.

Canım ben 2012 de çektirdim çok oldu ama benimkinde bi problem oldu seni korkutmak istemem ama ablam da aynı dertten muzdarip bebek istiyo o da çektirdi yine bi arkadaşım daha çektirdi onlar çok zor olmadığını söylemişlerdi Rahime Sıvı göderiliyo o esnada makinayı karnına yaklaştırarak film çekiliyor bu kadarını Hatırlıyorum ama sana destek olması için mutlaka yanında eşin ya da bi yakının olsun benim sol tüp tıkalıymış Dr zorladım ama olmadı dedi belki zorladığından bilmiyorum benim sonrasında biraz kanama olmuştu Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz

canım benim üzülme dualarıma hepinizi ekliyorum benimde simsiyah başladı 2.günü düzeldi ilaçlardan oluyor rahim filmine gelince hiç korkma beni de çok korkutmuşlardı hiç acımadı hem biraz yapışıklıklar vardı ilaçla açıldı rahim filminden sonra hamile kalan çok var bitanem yaptır yani hiç zor değil 10 dakikalık bişey bide temizlendikten sonra kenzül arş diye bir dua var ona başla hergün yada gece oku ben başladım bu ay çok ferahlıyorum okudukça ben özelden yazarım sana nasıl yapman gerektiğini istersen

Sagolasin bitanem.. Allah razi olsun. Kisiden kisiye degisiyomus agri derecesi. Hayirlisi canim dedigin gibi. Sonunda yavrum olacaksa raziyim acilara. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bizi kimseye yerindirmesin. Hayirli evlatlar nasip etsin insallah cumlemize.

Allah razi olsun bitanem. İsterim tabi canim. Yaz mutlaka. Dunya dua uzerine kurulmus. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Bakalim yarin ne dicek doktor. Rahim filmini de nolursa olsun cektircem Allahin izniyle. Rabbim ol derse olur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…