evet gelcekler dmi ayşeme yani mecbur cnm sen olmazsan bize kim moral vericek birbirimizi idare edicez moral cok onemli dert ortaklarim hic merak etmeyin O BICIRLAR GELICEK GUNLERINI GORUCEK POPOLARINI KIZARTMAZMIYIZ ???
doğru söylüyosun bitanem bide dün bir kız arkadaşımla telefonda görüştük bekar o 38 yaşında amh çok düşük çıkmış menapoza girmek üzeresin demişler bende 31 yaşındayım ona anlatırken 1 tane yumurtam vardı geçen ay dedim oda 20li yaşlarda olsan 3 4 tane olurdu tüp bebek yaptır falan dedi onuda taktım kafama çok daha iğnenin ilk ayı zaten tüp falan diyince moralim hepten gitti bide bugün tek yumurtam olunca onun dedikleri geldi aklıma
inşallah bitanem çok dua ediyorum hepimiz için gerçektenNe var yani ben de 30 yasindayim benim de 1 tane oldu bu ay ve umidim daha cok gecen aya gore. Gecen ay 3 tane olmustu az diye uzulmustum. Bu ay 1 i duyunca moralim bozuldu basta ama kaliteli olmasi daha onemli bence. Sen hic dinleme boyle negatif insanlari. Her iste bir hayir var bence bu yumurtan coooook kaliteli oldu igneler sayesinde.
TABIKI GELICEKLER YA ENINDE SONUNDAevet gelcekler dmi ayşem
CANIM YÜCE RABBİM NASİP EDERSE BİR YUMURTA İLE DE VER SEN ALLAHIMA BOL BOL DUA ET O NASİP ETSİN . VERMEDİMİDE 10 YUMURTA OLSA YİNE VERMEZ ENERJİNİ MORALİNİ LÜTFEN YÜKSEK TUT LUTFEN.kızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk
doğru söylüyosun dua etmezmiyim hiç iyiyim şimdi sayenizdeCANIM YÜCE RABBİM NASİP EDERSE BİR YUMURTA İLE DE VER SEN ALLAHIMA BOL BOL DUA ET O NASİP ETSİN . VERMEDİMİDE 10 YUMURTA OLSA YİNE VERMEZ ENERJİNİ MORALİNİ LÜTFEN YÜKSEK TUT LUTFEN.
CANIM NASIL OLUYOR HANGİ İĞNELERİ VURUNDUN İĞNELERE NE ZAMAN BAŞLADIN KAÇ YUMURTAN OLDU YUMURTA BOYLARIN NASILDI ÇATLATMA İĞNESİNİ KAÇINCI GÜN VURUNDUN ADETTEN SONRA.AŞILAMA NE ZAMAN YAPILDI ÇOK CANIN YANDIMI KAÇ DAKİKA SÜRDÜ O GÜN ÇALIŞMAYA DEVAM EDEBİLİRMİYİM İZİNMİ ALMALIYIM NASIL OLUYOR BİLİYORUM ÇOK SORDUM AMA YARIDMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK HAYIRLI OLSUN İNŞ.cnm niye korkuyorsun ben gecen hafta ikinci asilamayi oldum merak ettiklerini sorabilirsin cok kolay bir islem
İĞNE İLE Mİ GİRİYORLAR RAHMİ SERUM HORTUMU GİBİ HORTUMLAMI TMM TAVSİYELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. SENDE UYGULADIĞINIZ TEDAVİYİ İĞNE İSİMLERİNİ HANGŞİ GÜNLERDE NE YAPILDIĞINI KAÇ YUMURTA VE BOYLARINI PAYLAŞABİLİRSEN SEVİNİRİM CANIM SEN DEVAM EDİYORMUSUN PEKİCanım hiç merak etme ben 2.kez yaptırdım korkulacak hiçbirşey yok rahat ol bırak kendini kasarsan Ağrı hissedebilirsin aynı muayene gibi hiç bişey hisstmiyosun 5dk Sürer sürmez çok ince bi serum borusu gibi bişey çok küçük bi şırıngaya benzer bişeyle spermleri rahmin içine gönderiyorlar eğer imkan olursa aşılamadan sonra ki zaten drun da söyleyecektir en az 30dk yat kasma kendini o gün hatta o hafta dikkat et ağır kaldırma Hayırlısı olsun
BUNA ÇOK SVİNDİM YERİ GÖĞÜ YARADAN RABBİMİN ELİNDE HERŞEY BİZLER UMUT KAPILARINI AŞINDIRIYORUZ İŞTE ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK ADINA ÖNCE ALLAHIMIN İZNİ İLE BİLİYORUMKİ BU DUYGULARI YAŞAYACAĞIZ SADECE SABIR VE GÜÇLÜ OLMALIYIZ. BİRBİRİMİZİN DESTEĞİYİZ BURADA BEN ÇOK İYİYİM BAK BUGÜN KIRMIZILARDA GELDİ . ŞİMDİ ENERJİMİ AŞILAMAYA TOPLUYORUM.doğru söylüyosun dua etmezmiyim hiç iyiyim şimdi sayenizde
inşallah bu ay güzel haberler alırız canım tabiiki çok doğru söylüyosun duasız gecem geçmiyor canım zaten rabbim duasında ısrar eden kullarını severmiş iğne ilaç sadece vesile zatenBUNA ÇOK SVİNDİM YERİ GÖĞÜ YARADAN RABBİMİN ELİNDE HERŞEY BİZLER UMUT KAPILARINI AŞINDIRIYORUZ İŞTE ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK ADINA ÖNCE ALLAHIMIN İZNİ İLE BİLİYORUMKİ BU DUYGULARI YAŞAYACAĞIZ SADECE SABIR VE GÜÇLÜ OLMALIYIZ. BİRBİRİMİZİN DESTEĞİYİZ BURADA BEN ÇOK İYİYİM BAK BUGÜN KIRMIZILARDA GELDİ . ŞİMDİ ENERJİMİ AŞILAMAYA TOPLUYORUM.
canım ben ikisinide yaptım olmadı incir havuç onun öncesinde soğan en son çörekotu bal tarçın yapıyodum ki şöyle oldu onun öncesinde yani incirle soğanı yaptığımda sebebsiz infertilite teşhisi konmuştu çörekotuna başladım 3 günü falan kanamam oldu kahverengi akıntı şeklinde bıraktım çörekotunu ama kanama geçmedi 10 gün doktora gittim rahim duvarında polip olduğunu öğrendim bence kürden dolayı polip açığa çıktı doktora anlattım normalde polip hiç belirti vermeyebilirmiş yıllarca çörekotundan kanama olmuş olabilir dedi iyiki yapmışım o kürü çünki polip rahim filminde bile gözden kaçmıştı küçüktü zaten 3mm di ve gebeliğe engel dedi ocakta aşılama yaptırcaktık doktor ne aşılama ne tüp tutmazdı dedi neyse kasım ayında aldırdım polipi tekrar tedaviye başladık bu 2. ayım işte geçen ay negatif bu ay inşallah güzel oluraranızda hiç bitkisel kür deneyen oldu mu soğan incir vs gibi?
Cnm bozma moralini pozitif ol cnm diyecem ama çok zor çok bir tane bile gelişmiş bitanem ya gelişmeseydi üzülmeye yer yok cnm olacak inşkızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk
inşallah bitanemCnm bozma moralini pozitif ol cnm diyecem ama çok zor çok bir tane bile gelişmiş bitanem ya gelişmeseydi üzülmeye yer yok cnm olacak inş
Ahhh canim benim uzme kendini boyle. Sen bizim moral kaynagimizssin. Arkadaslarin da dedigi gibi bi tane olsun bizim olsun. Bu ay benim birden fazlaydi gelisen yumurta ama olmadi iste. Hatta dun doktora hamile olmadigimi soyleyince cok sasirdi. Hersey iyiydi falan dedi. Rabbim ol derse olur zaten. Bide baskalarini dinleme agzi olan konusuyo. Teshisi doktor koyar gerci bizim toplumumuz doktor dolu :) Bu ay rahat olup sanki ilk denememizmis gibi devam edecegiz. Bir ay sonra karnimizdaki yaramazlara dokununca bu yazilarimiza bakip tebessum edicez bak cok inaniyorum buna bitanem. :)doğru söylüyosun bitanem bide dün bir kız arkadaşımla telefonda görüştük bekar o 38 yaşında amh çok düşük çıkmış menapoza girmek üzeresin demişler bende 31 yaşındayım ona anlatırken 1 tane yumurtam vardı geçen ay dedim oda 20li yaşlarda olsan 3 4 tane olurdu tüp bebek yaptır falan dedi onuda taktım kafama çok daha iğnenin ilk ayı zaten tüp falan diyince moralim hepten gitti bide bugün tek yumurtam olunca onun dedikleri geldi aklıma
İnsallah tez vakitte bizler de anneler kervanina katiliriz. Dualarimiz tum anne olmak isteyenler icin canim. Moralimizi yuksek tutarsak olur bitanem Allahin izniyle :)anladım crazyciğim kürler gerçekten çok faydalı oluyormuş. ben 3 ay soğan kürü yaptım eşim yurtdışındaydı dönmesine hazırlık olsun dedim. geldiği ay dr yumurta takibi yaptı ama yumurtam çok büyümedison kontrole gittiğimde ortada yumurta filan yoktu dr ya çatlamış ya da gelişmeden atılmış siz yine de çalışma yapın dedi bir de 21. gün progesteron bakılıyomuş ordan net olarak anlarız ovu olup olmadığını dedi. yani benim iki bekleme sürecim var biri yum olup olmadığı diğeri de yumoş büyüdüyse döllenip döllenmediği offf off uzun anlatıp başınızı şişirdim ama günlerdir içim kıpır kıpır oh be anlatınca biraz rahatladım. desteğinizi ve dualarınızı benden de esirgemeyin olur mu anne adayları
bn sana kiyamam ya bitanm bugun yaptiemasaydin keskekızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk
bitnm inan hep dua ediyorum sizlere insallh bu ay hepinzin olacak allhin izniyle.brbis cok yeni 5 haftalik simdilik ii gidiyor sknti yok bi kalp atosnida duysam dahada rahatlarimTşk ederim cnm senin hamilelik nasıl gidiyo meleginle aranız nasıl banada dua edermisin hamile lerin duasi çabuk kabul olurmuş ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?