çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Rica ederim bitanem biz birbirimizi anliyoruz kimimiz var :) Bende ilkinde aciyacak diye cok.korkmustum ama hic hissetmedim valla benim kendi hemsirem tarif etti bidebana anlattirdi ki yanlis yapmayim diye....Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Ahhh insallah canim yaa saglikli hayirli ikizlerin olur. Ben de cok istiyorum ikizlerim olsun. Hep hayal kurarken bile ikiz bebekler icin kuruyorum.Rabbim tez vakitte kabul eder insallah dualarimizi.

Amiin canim aminnnn ne guzel olur ama ikiz bebek annesi olmak :) Neyse yaa ben fazla hayal kurup kapilmayim sonra fena yikiliyorum

Amiin canim aminnnn ne guzel olur ama ikiz bebek annesi olmak :) Neyse yaa ben fazla hayal kurup kapilmayim sonra fena yikiliyorum
Hem de cok guzel olur. Melek anneninn melek bebisleri :) Oyle dusunme canim ya neden olmasin. Rabbimin dilek deryasi kocaman. Hem bi laf vardir Allah kavusamayacagi hayali kurdurtmazmis kulunq. Bizimki hayirli hayaller. Hayal kirikliklari hep olur ta ki biz olene kadar. Ben bekarligimdan beri kurarim bu hayali. Belki bu kadar cok istedigimden midir nedir sanki ikizlerim olacakmis gibi geliyo bana Baskalarina diyorum sen bitanesini yap da ikisi kalsin nasil bakacaksin diyolar. Hic umrumda degiller

Ask olsun basimi sisirmek ne demek acilarimizi paylastikca hafifletecez canim.Gecmis olsun bitanem tedavinizi gormussunuz insallah bu ay hamile kalirsin canimin ici....

Sen bakma oyle diyenlere tatlim ne var buyirler tabi Allah kolaylik verir zaten tek olsun da bakariz nee zaten bizim ev kalabalik nasil buyudugunu bile anlamam valla :)

Sen bakma oyle diyenlere tatlim ne var buyirler tabi Allah kolaylik verir zaten tek olsun da bakariz nee zaten bizim ev kalabalik nasil buyudugunu bile anlamam valla :)
Umrumda degiller zaten Cocuk dogurmayi annelik zanneden insanlar iste. Rabbim nasip etsin yeterki buyurler nasil olsa.Hayali bile guzel demi ama.

Ewet cnm ne bileyim içime doğdu hası hayırlısı cnm

Umrumda degiller zaten Cocuk dogurmayi annelik zanneden insanlar iste. Rabbim nasip etsin yeterki buyurler nasil olsa.Hayali bile guzel demi ama.

Hemde nasiilll guzel valla ikisi birden buyur.cikar bi kerede.....offff hayal kurmak bana iyi gelmiyo heveslenmek istemiyorum.......

kızlar meraba ben de catlatma ignesi vuruldum 15.gun test yaptim hafif bi cizgivar bugun 18.gunum ne zaman testi tekrarliyim doktor bana 22 23.gun gel dedi

kızlar meraba ben de catlatma ignesi vuruldum 15.gun test yaptim hafif bi cizgivar bugun 18.gunum ne zaman testi tekrarliyim doktor bana 22 23.gun gel dedi

Gumaydin canimm..Doktorun dedigi tarihte git kan ver kesin.olur en azindan.Boyle insanin kafasi karisiyo kendi yapinca.Sonradan hisrana ugrama kafani da hic karistirma sanirim hamiesin.ama kan ver emin ol dpktorun dedigi gin git bence tatlim..Sonucu da bize bildir olur mu guzel haberler alalim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…