çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kizlarrr nasilsiniz? Moralim.bozuk ysaa dun yatili misafir geldi sabah yataklarini yorganlarini toplarken sanki belimi zorladim yorgani kaldirmadim ama katlarken.agir geldi.sanki bisede.kanepeyi yerine ittim.mecbur yatagi toplayinca .Aninda agri girdi simdi de hafif akinti geliyo birazcikta agrim var .sanki off varsa bile dusmus mudur bebegim yaa cok moralim bpzuldu aglayavam yemin.ederim misafir olmasa yaaa (((

Aman cnm ins birsey olmamıştır ya misafirler kendileri neden topla mazhar ya yattiklari yatakları en azından katlasalar ya

Aman cnm ins birsey olmamıştır ya misafirler kendileri neden topla mazhar ya yattiklari yatakları en azından katlasalar ya

Valla senelerdir varsa bile dustu mu ki korkusuyla yasiyodum zaten bu ay asilamamdan psikolojik olarak cook etkilendim sanirim onun.icin en ufak biseyde korkuyorum .Allah var kadin.kendi topluyodu da ben yardim ettim o kaldirdi yorganlari haberi yok asilama oldugumdan ama sagolsun.kaldirdi kendi toplananari.Ben sancim nalayinca korktum ne bili.Simdi de tas gibi sis sanki rahimim...offff jayirlisiyla su test gunu bi gelseydi de kurtulsaydim su sttesten

kızlar sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı iğneden dolayı dün öyle oldu galiba bugün iğnenin 12.günü bu ayda tutturamadık galiba hayırlısı

Cnm ne zaman test günün ya cnm Rabbim verdiyse birsey olmaz sıkma canini

kızlar sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı iğneden dolayı dün öyle oldu galiba bugün iğnenin 12.günü bu ayda tutturamadık galiba hayırlısı
Cnm takma benimde çıkmamış ti cubuk ta sen kanda baktım bi kaç gün daha geçsin

Cnm ne zaman test günün ya cnm Rabbim verdiyse birsey olmaz sıkma canini
Daha cok var bitanem adrtim 19 unda ama doktora kalsa asilamanin 12. Gunu yani onumuzdeki carsamba kan ver cikar dedi.Bende husrana igramaktan korktugum ocin sabirla adet gunumun bikac gun gecmesini bekleyecem.Hakloson Rabbim ona omur verdikten sonra hic bisey olmaz eger dogacaksa yaani..

inşallah bitanem inşallah tutmuştur

Aynen cnm bencede adetin in geçmesini bekle ben beklemedim sonucunda üzüldüm Rabbim büyük verene o alanda hayırlı salih Saliha evlatlar versin isteyenlere

Daha erken canım benim bana Dr aşılamanın 15.günü demişti yani iğnenin de 17. Günü oluyo inşallah hadi hayırlı haberler

Daha erken canım benim bana Dr aşılamanın 15.günü demişti yani iğnenin de 17. Günü oluyo inşallah hadi hayırlı haberler
dün silik çizgi çıkmıştı demek iğneden fobeks demişti iğneden olabilir diye zaten iyi ki kimseye söylemedim

dün silik çizgi çıkmıştı demek iğneden fobeks demişti iğneden olabilir diye zaten iyi ki kimseye söylemedim
Canim benim hemen umutsuzluga kapilma. Daha erken senin icin. Adet gunune kadar bi daha test yapma bitanecim bosa umutlanmamaj icin. Gunun gecince kan testi yaptirirsin. Üzülme kuşum benim.

Amaann tatlim dikkat et kendine. Gerci Rabbim nasip ettiyse bisey olmaz canim. Ama bizim normal sartlarda olmasi zor olunca dikkat etmemiz gerekiyo. Kendini cok yorma canim benim.

Canim benim hemen umutsuzluga kapilma. Daha erken senin icin. Adet gunune kadar bi daha test yapma bitanecim bosa umutlanmamaj icin. Gunun gecince kan testi yaptirirsin. Üzülme kuşum benim.
sabah yaptım erken gebelik testlerinden hiçbişey çıkmadı doktoruda aradım günün geçmeden yapma dedi geçerse gel dedi yapmam bidaha artık ama umudum da kalmadı doğrusu neyse Allah hayırlısını versin cnm

Ne cok umutlaniyoruz ne de umutsuz oluyoruz demi bitanecim Bu kadar stres yapma kendine kuzum. Rabbim bizim icin hayirlisi neyse onu nasip etsin canim.

Aynen cnm bencede adetin in geçmesini bekle ben beklemedim sonucunda üzüldüm Rabbim büyük verene o alanda hayırlı salih Saliha evlatlar versin isteyenlere
Amiin canim ama bu ay umidim kalmadi iyice...Sabah akintim geldi baya islatyi camasirimi varsa bile dstu sanirim o kadar moralim bozuk ki anlatamam yemin.ederim.Rabbim boyle istemis demekki napiyim

Kizlar yaa goguslerim sisti ve aciyo. Kasiklarim agriyo ozellikle de sag taraf. Bel agrisi da var Bu ay ilac falan kullanmiyorum. Adete de cok var. Niye boyle oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…