Evet canim gulbahcesinin marifetleriIyiyim tatlım ohhohh burda elişleri yazmalar sergilenir olmuş ne güzel
Iyiyim tatlım ohhohh burda elişleri yazmalar sergilenir olmuş ne güzel
Canim benim dusunmen bile yeterAyy kizlar yakinimda olsaniz da hepinize birer tNne yapip ellerimle basinoza ortsem hediye etsem yaaaa...
Haklısın valla zaten onları düşünmekten gerilip hamile kalamıyoruz belki de ama düşünmemek mümkün değil ben yıllardır beceremedim hep diyorlar ya kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diye o kadınlardan olamadım hiçbir zamanHosgeldin denizcim...Amaann her gun agri sanci igne adet ignenin gunu ovulasyon derken kafayi yiyecez acik gundemi degistiriyim dedim napiyim bende :)
Haklısın valla zaten onları düşünmekten gerilip hamile kalamıyoruz belki de ama düşünmemek mümkün değil ben yıllardır beceremedim hep diyorlar ya kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diye o kadınlardan olamadım hiçbir zaman
RABBIM SENI FERAHA CIKARSIN INSALLAH . CNM NIYE AYRILMIYORSUNUZ KI SEN IKI KISININ ISINI YAPICAGINA 8 KISIYLE UGRASIYORSUN.BIR EVDE ONCA KISI KIMSE KIMSEYI CEKMEK ZORUNDA DEGILKI HANGI CAGDA YASIYORLAR.ARTI MALUM COCUGUMUZ OLMUYOR DUSUNCELI OLSALAR DERLER YORMASIN KENDINIDE BARI BIR BEBIS TUTUNSUN DIMI.KENDINI HER SEYE ATMA BENCE BIRAZ GORMEMEZLIKTEN GEL EN AZINDAN ELTIN KENDI AILESININ ISLERINI YAPSIN YA O NE RAHATLIK.Bende ayniyim csnim.Zaten bide kalabalik evde moral bozacak.laf soz olay o kafar cok.oluyo ki bide kendi kendime sariyorim "ben naptim da oyle dedi niye o hareketi yapti niye surat asiyo niye dedigim lafi yanlis anladi bide laf anlatamiyom oyle olmadigini anlatamiyom.... " gibi daha birsuru sorun.Gunluk canimi sikmaya olay oluyo mutlaka.En basiti saat 10 a dogrukarnim.agriyo diye ciktim odama biraz uzandim.uyumusum esim yeni kaldirdi.asagiya bi indim abim mutfakta oturuyo telefonla oyalaniyo kayinvalidem odafa oturuyo iyi geceler deyim diye mutfaga bi girdim cay bardaklari su bardaklari cekirdek tabaklari meyve tabaklari eltim sut icirmis ogluna cezve ne arasan var yemis icmis dolurmuslar kirli bulasiklari mermerin ustune.makina temiz yikananlarka dolu hadi bosaltmazlar da bari yikayin elinizde iki kiz bi kadin nasil iciniz aliyo yaaa.yikmamazlaarr niyee sabah bulasigini ben yikiyorum cunku.gece diziyolar sabah bi kalkiyom tezgah dolu.hadi gelde delirme.Girdm yikadim abimin yaninda hanimefendi odasindaymis geldi bizey sordu kocasina valla iyi geceler zor cikti dilimden sinirli soyledim.Bu ve bunun gibi coookkk messld mahvediyo beni sara sara aklim beynim kalmadi artik zaten derdim bana yetiyo bide binlar beni yipratiyo vala...offf kafanizi sisirdim cok uazdim valla hakkinizi helal edin size yazmasam suan yatakta evirip cevirip yengeme kiziyo kizlara kiziyo olacaktim her geceki gini...neyse size iyi geceler hanimlaarrrrr
maşallah arkadaşım ne güzel şeyler bunlar dün muhabbetleri kaçırmışım walla
kıyamam sabret canım sabrın sonu selamettir bu elti milleti hep böyle bir tane iyisini göremedim ben daha nedenseBende ayniyim csnim.Zaten bide kalabalik evde moral bozacak.laf soz olay o kafar cok.oluyo ki bide kendi kendime sariyorim "ben naptim da oyle dedi niye o hareketi yapti niye surat asiyo niye dedigim lafi yanlis anladi bide laf anlatamiyom oyle olmadigini anlatamiyom.... " gibi daha birsuru sorun.Gunluk canimi sikmaya olay oluyo mutlaka.En basiti saat 10 a dogrukarnim.agriyo diye ciktim odama biraz uzandim.uyumusum esim yeni kaldirdi.asagiya bi indim abim mutfakta oturuyo telefonla oyalaniyo kayinvalidem odafa oturuyo iyi geceler deyim diye mutfaga bi girdim cay bardaklari su bardaklari cekirdek tabaklari meyve tabaklari eltim sut icirmis ogluna cezve ne arasan var yemis icmis dolurmuslar kirli bulasiklari mermerin ustune.makina temiz yikananlarka dolu hadi bosaltmazlar da bari yikayin elinizde iki kiz bi kadin nasil iciniz aliyo yaaa.yikmamazlaarr niyee sabah bulasigini ben yikiyorum cunku.gece diziyolar sabah bi kalkiyom tezgah dolu.hadi gelde delirme.Girdm yikadim abimin yaninda hanimefendi odasindaymis geldi bizey sordu kocasina valla iyi geceler zor cikti dilimden sinirli soyledim.Bu ve bunun gibi coookkk messld mahvediyo beni sara sara aklim beynim kalmadi artik zaten derdim bana yetiyo bide binlar beni yipratiyo vala...offf kafanizi sisirdim cok uazdim valla hakkinizi helal edin size yazmasam suan yatakta evirip cevirip yengeme kiziyo kizlara kiziyo olacaktim her geceki gini...neyse size iyi geceler hanimlaarrrrr
güzel kalpli arkadaşım benimAyy kizlar yakinimda olsaniz da hepinize birer tNne yapip ellerimle basinoza ortsem hediye etsem yaaaa...
Cnm ewet silik te olsa çıkmış hadi hayırlısı benimde böyle çıkmıştı dikkat et cnm doktora gidene kadar ne zaman gideceksin doktorakızlar buda sabaha karşı yaptığım test iğnenin 13.günü siz görüyomusunuz hala iğnenin etkisi olur mu bu Eki Görüntüle 1406826
CNM INSALLAH OLMUSTUR BU SEFER YA INSALLAHHHHHHkızlar buda sabaha karşı yaptığım test iğnenin 13.günü siz görüyomusunuz hala iğnenin etkisi olur mu bu Eki Görüntüle 1406826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?