çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

SEDEF21 )))))) CNM YAS KAC ??? KAC YILDIR BEBIS ISTIYORSUN???

Bugun karnim sis gibi yine sanki dolu dolu rahimim.Akintim az az var bitanem valla neyin alameti bilmiyorum artik Yah hayra cikacak sonu yada uzulecem

Bugun karnim sis gibi yine sanki dolu dolu rahimim.Akintim az az var bitanem valla neyin alameti bilmiyorum artik Yah hayra cikacak sonu yada uzulecem
Ayyy insallah hamilelik belirtisidir cnm. Olmassa da cok cok uzulmuyoruz. Biliyorum elimizde olmadan uzuluyoruz ama hemen toparlanip yeniden hazirlanmamiz gerekiyo cnm.

Ayyy insallah hamilelik belirtisidir cnm. Olmassa da cok cok uzulmuyoruz. Biliyorum elimizde olmadan uzuluyoruz ama hemen toparlanip yeniden hazirlanmamiz gerekiyo cnm.

Haklisin canim uzulmemem lazim ama elde degil inan.Zaten bu ay eger olmazsa bi ay ara verip nisanda tekrar gitmeyi dusunuyorum zaten oda olmazsa artik tup bebek yollari gorunuyo napiyim...oyle de olmazsa Rabbimim emrine tevekku edip razi olacam napiyim.Hayirlisi neyse oyle olsun...

İnsallah gerek kalmaz canim. Guzel heberlerini aliriz

İyi geliyo cocuklarin icinde olmak. Bazen uzuluyorum ister istemez ilgisiz anneleri gorunce. Benim boyle cocugum olsa soyle yapardim falan diyorum.
Imtihan cnm iste Rabbim bazisina verip ımtihan ediyo bazisina da vermeyerek ımtihan ediyo inş Rabbim bu imtihanı hayırlısı ile geçmeyi bizede nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…