- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
teşekkür ederim canım inş hepimizin nur topu gibi bebişleri olur ben daha yeni başladım tedaviye inş uzamazhiimmmm insallah tutmustur cnm bir kac gune kadar dinlen is yapma kendini yorma.RABBIM BIZLERI SEVINDIRSIN INSALLAH
Kizzllaaarrr nasilsiniiizzzz ?
Ben de iyiyim canim benim. Cok sukur agrim gecti. Senin akinti devam ediyo mu hqla cnm?İyiyim caniim sen nasilsin?
Ayyy insallah hamilelik belirtisidir cnm. Olmassa da cok cok uzulmuyoruz. Biliyorum elimizde olmadan uzuluyoruz ama hemen toparlanip yeniden hazirlanmamiz gerekiyo cnm.Bugun karnim sis gibi yine sanki dolu dolu rahimim.Akintim az az var bitanem valla neyin alameti bilmiyorum artikYah hayra cikacak sonu yada uzulecem
Ayyy insallah hamilelik belirtisidir cnm. Olmassa da cok cok uzulmuyoruz. Biliyorum elimizde olmadan uzuluyoruz ama hemen toparlanip yeniden hazirlanmamiz gerekiyo cnm.
İnsallah gerek kalmaz canim. Guzel heberlerini alirizHaklisin canim uzulmemem lazim ama elde degil inan.Zaten bu ay eger olmazsa bi ay ara verip nisanda tekrar gitmeyi dusunuyorum zaten oda olmazsa artik tup bebek yollari gorunuyo napiyim...oyle de olmazsa Rabbimim emrine tevekku edip razi olacam napiyim.Hayirlisi neyse oyle olsun...
Elhamdulillah cnm sen nasılsınKizzllaaarrr nasilsiniiizzzz ?
İyiyim cnm cok sukurElhamdulillah cnm sen nasılsın
Himm hadi bakalım hayırlısı olsun en azından biraz kafan dağılır cnmİyiyim cnm cok sukurYarin okul basliyo ya onun heyecani var
Haklisin cnm. Zeynep hamisligin tadini cikariyodurKızlar pozitif düşünelim pozitif olsun canlarim allah büyük bu zeynep nerelerde hiç sesi çıkmıyor ne yaptı acaba merak ettim
Kesin oyledir unuttu bizleri yada başka topikle re gitmiştir bura yıla işi bitti nede olsa Rabbim bizlerede yaşatsinHaklisin cnm. Zeynep hamisligin tadini cikariyodurDarisi basimiza insallahhhh
İyi geliyo cocuklarin icinde olmak. Bazen uzuluyorum ister istemez ilgisiz anneleri gorunce. Benim boyle cocugum olsa soyle yapardim falan diyorum.Himm hadi bakalım hayırlısı olsun en azından biraz kafan dağılır cnm
Imtihan cnm iste Rabbim bazisina verip ımtihan ediyo bazisina da vermeyerek ımtihan ediyo inş Rabbim bu imtihanı hayırlısı ile geçmeyi bizede nasip etsin cnmİyi geliyo cocuklarin icinde olmak. Bazen uzuluyorum ister istemez ilgisiz anneleri gorunce. Benim boyle cocugum olsa soyle yapardim falan diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?