çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

SIKINTILARDA GECER DERTLERDE,YETER KI HAYATA UMUTLA BAK SEN.
ASLA ISYAN ETME YARADANA!!!!
BAZEN HEP UST USTE GELIR DERTLER , HIC BITMEYECEKMIS GIBI
AMA "HER GUCLUGUN ARKASINDAN VERIR BIR KOLAYLIK"
ALLAH DERT VERDIGI ZAMAN SANA ,ETRAFINA BAKSANA "SENIN DERDINI DERTMIKI " ANLATIR SANA
UZULME SAKIN DAHA DA BETERI VAR DERCESINE SUKRET DERDINE...
MEVLANA DER KI;;;;;Bazen bitmek bilmeyen dertler yagmur olur ustune yagar.
Ama unutma ki rengarenk gokkusagi yagmurdan sonra cikar.

insalah caniimm benim zaten burdada icimi dokmesem catlayacam yemin ederim odamda oturuyorum agladim aglayacam

EVET TABI PES ETMEYELIM. BENIM DKTR DEDI IKI ASILAMA OLUMSUZSA 3 E GEREK YOK BEN DE TUP E BASVURDUM INSALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.

Bende bu ay gitmiycem martta adet olunca baslarim...esime morfoloji icin me verebilirim yaa bizim sorun o kruger %4 dollemiyo yumurtalarimi yoksa benim her asilamada 2 yumurtam.oldu 21 18 22 cm hep sadece bunda dozu dusuk kullansigim.icin fazla buyumedi.evicap+zinco kullaniyo bikac aydir ama faydasi olmuyo iste..keci boynuzu almisti onu kaynatiyim diyorum bide artik sigara konusinda baski yapacam gerci soyluyorum ama icenlerin nasil oluyo tamam etkiliyodur ama sirf onla alakasi yok diyo offff napabilirim baska fikri olan var mi?

CNM BIRAZ ARA VER YA YIPRATMADAN YAVAS ILERLEYELIM.BENDE BU AY GITMIYCEM.ASILAMAM TUTMADI.

Senin yasin 22 bitanemm sen yavas ilerlesende olur ama bizim yaslar gidiyo..28 oldum zaten 30 dan sonra azaliyo yumurta rezervi filan ama ben yine de bu ay tekrar gitmeyecem....bi ay dinlwnwcem beli kendiliginden.olir ilaclarin etkisiyle

Canlarım benim kızlar çok seviyorum sizi moral oldunuz bana Rabbim de sizi sevindirsin en kısa zamanda minik minik bebeişlerle inş hepinize canı gönülden teşekkür ederim umut dolu mesajlarınız için öpüyorum gooooooccamannnn bu arada ben de Merve gonyadan gatılıyom

BENIM DKTR KESINLIKLE SIGARAYI BIRAKMAZSA TEDAVIYE BASLAMIYORUM DEDI.SONRA BIR KAC AY BEKLEDIK BIRAKTI GITTIK +++ KECI BOYNUZUNUDA ONERDI EN AZ 3 AY SABAH AKSAM HEM SUYU HEM PEKMEZI TEDAVI BOYUNCA ALICAK DEDI. BIZ DENIYORUZ BELKI FAYDASI OLUR.SORUN YOK BIZDE SEBEPSIZ GIBI AMA 5 YIL BITTI CNM OLMUYOR NE DUYSAM YAPIYOZ.3 ELTIM 3 ER COCUKLARI VAR YASLARIMIZ AYNI.AMA BENIM BEBIS YOK UZULUYORUM.ESIMIN YASIDA BAYA ILERLEDI.ARTIK ISTEMIYORUM BU YASTA DIYOR.BEN GURBETTEYIM TEK OLMUYOR GUN BOYU EVDEYIM KIMSEYE GITMEK ISTEMIYORUM ARAMAK DAHI ISTEMIYORUM CUNKU HEP AYNI SORULAR SORULUYOR.

MERVE CIM YAS KAC ???? KAC YILDIR ISTIYORSUN?????

Senin yasin 22 bitanemm sen yavas ilerlesende olur ama bizim yaslar gidiyo..28 oldum zaten 30 dan sonra azaliyo yumurta rezervi filan ama ben yine de bu ay tekrar gitmeyecem....bi ay dinlwnwcem beli kendiliginden.olir ilaclarin etkisiyle
OLSUN YASIN ONEMI YOK ARTIK TIP ILERLEMIS.GERCI RABBIM OL DERSE OLUR .BIZIM KOMSUMUZ 45 YASINDA 3 YIL ONCE 25 YILLIK EVLIYDI HIC TEDAVI GORMEDEN HAMILE KALMIS HABERI BILE YOKTU.HASTANEYE GIDIYOR BAS AGRIISI VE MENAPOZ SIKAYETIYLE GIDIYOR .TEST YAPIYORLAR 2 AYLIK HAMISSIN DIYORLAR.SUKUR 3 YASINDA KIZI VAR.

kızlar int okumuştum amalgam dolgular(gümüş renkli olanlar) kısırlığa bile yol açabiliyor hatta birçok Amerika ülkesinde yasaklanmış.benim bir tanıdığım tesadüf mü bilmem ama dolgularını değiştirdikten sonra çürük falan da temizledikten sonra hamile kalmış.eğer amalgam dolgusu olan ve imkanı olan varsa değiştirsin eski dolgularını.belki de cidden içeriğindeki civa yüzünden bişeyler ters gidiyordur.

Son düzenleme:
Kizllaaarrr ben gelene kadar ne cok muhabbet olmus Okuyamadim yazdiklarinizin hepsini ama arada umutsuzluga dusenler olmus Gulbahcesi uzulme bitaneciim. Daha bisey belli degil ki hem yerlesme kanamasi da olabilir. Nolurrrr umutsuz olmayin canlarim. Bugun bi arkadasimin hamis oldugunu ogrendim ona coojk sevindim. Mutluluktab agladim bile. O da bizim gibi cocuk istiyodu uzun zamandir. Darisi basimizaaa kizlaaarrr. Bu arada hepinizu coooiikkkkk seviyoruuummmn

Ins kuzum bu bekleyişin sonu Hayır olacak
walla kuşum bacağımın ağrısı biraz geçti gün boyu ağrıdı şimdi sol kasığım batıyo ama adet ağrısı gibi değil değişik doktor kızdı ya test te yapamıyorum gidip almamak için zor tutuyorum kendimi

Canim az daha sabret az kaldi. İnsallah guzel haberlerini aliriz :) Bu arada benim de yuzumde sivilceler bi de ciban gibi bisey cikti Agzimdan yaralar cikmis. Stresten mi acaba yaaa

İnsanı en çok üzende o zaten

Canim az daha sabret az kaldi. İnsallah guzel haberlerini aliriz :) Bu arada benim de yuzumde sivilceler bi de ciban gibi bisey cikti Agzimdan yaralar cikmis. Stresten mi acaba yaaa
bende de çıkmıştı alnımda onlar geçti şimdi de göğsümde çıktı bir sürü ayyy sivilce nedir bilmem hayatımda anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…