- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
insalah caniimm benim zaten burdada icimi dokmesem catlayacam yemin ederim odamda oturuyorum agladim aglayacamCanım yaa hiç belli olmaz.Allah ol derse oluverir.Belkide hiç beklemediğin anda gelecektir bebeğin.Sakın umudunu kırma.Olumlu düşün biliyorum çok zor bir süreç ama hepimiz üstesinden gelecez birbirimize destek olarak Allah'ın izniyle
EVET TABI PES ETMEYELIM. BENIM DKTR DEDI IKI ASILAMA OLUMSUZSA 3 E GEREK YOK BEN DE TUP E BASVURDUM INSALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.Tabi ki oyle canim zaten ben her halime sukrediyorum dedigim gibi anne olmaz nasibimde yoksa da bunu kabullenecek guve ve imana sahibim cok sukur.Ama elimizden geleni yapacaz tabi napalim.Bi asila daha yaptiracam olmadi zaten doktorum tup bebek der buyuk ihtimal.oda olmazsa...napalim emir buyuk yerden ne gelir elden....
CNM BIRAZ ARA VER YA YIPRATMADAN YAVAS ILERLEYELIM.BENDE BU AY GITMIYCEM.ASILAMAM TUTMADI.Ben doktoruma sormadim asilama titmazsa ne zaman geliyim diye...ama ben hemen gitmek iatemiyorum.gerxi belli olmaz ama nasip iste yaa ne deyim
CNM BIRAZ ARA VER YA YIPRATMADAN YAVAS ILERLEYELIM.BENDE BU AY GITMIYCEM.ASILAMAM TUTMADI.
BENIM DKTR KESINLIKLE SIGARAYI BIRAKMAZSA TEDAVIYE BASLAMIYORUM DEDI.SONRA BIR KAC AY BEKLEDIK BIRAKTI GITTIK +++ KECI BOYNUZUNUDA ONERDI EN AZ 3 AY SABAH AKSAM HEM SUYU HEM PEKMEZI TEDAVI BOYUNCA ALICAK DEDI. BIZ DENIYORUZ BELKI FAYDASI OLUR.SORUN YOK BIZDE SEBEPSIZ GIBI AMA 5 YIL BITTI CNM OLMUYOR NE DUYSAM YAPIYOZ.3 ELTIM 3 ER COCUKLARI VAR YASLARIMIZ AYNI.AMA BENIM BEBIS YOK UZULUYORUM.ESIMIN YASIDA BAYA ILERLEDI.ARTIK ISTEMIYORUM BU YASTA DIYOR.BEN GURBETTEYIM TEK OLMUYOR GUN BOYU EVDEYIM KIMSEYE GITMEK ISTEMIYORUM ARAMAK DAHI ISTEMIYORUM CUNKU HEP AYNI SORULAR SORULUYOR.Bende bu ay gitmiycem martta adet olunca baslarim...esime morfoloji icin me verebilirim yaa bizim sorun o kruger %4 dollemiyo yumurtalarimi yoksa benim her asilamada 2 yumurtam.oldu 21 18 22 cm hep sadece bunda dozu dusuk kullansigim.icin fazla buyumedi.evicap+zinco kullaniyo bikac aydir ama faydasi olmuyo iste..keci boynuzu almisti onu kaynatiyim diyorum bide artik sigara konusinda baski yapacam gerci soyluyorum ama icenlerin nasil oluyo tamam etkiliyodur ama sirf onla alakasi yok diyo offff napabilirim baska fikri olan var mi?
MERVE CIM YAS KAC ???? KAC YILDIR ISTIYORSUN?????Canlarım benim kızlar çok seviyorum sizi moral oldunuz bana Rabbim de sizi sevindirsin en kısa zamanda minik minik bebeişlerle inş hepinize canı gönülden teşekkür ederim umut dolu mesajlarınız için öpüyorum gooooooccamannnn bu arada ben de Merve gonyadan gatılıyom
OLSUN YASIN ONEMI YOK ARTIK TIP ILERLEMIS.GERCI RABBIM OL DERSE OLUR .BIZIM KOMSUMUZ 45 YASINDA 3 YIL ONCE 25 YILLIK EVLIYDI HIC TEDAVI GORMEDEN HAMILE KALMIS HABERI BILE YOKTU.HASTANEYE GIDIYOR BAS AGRIISI VE MENAPOZ SIKAYETIYLE GIDIYOR .TEST YAPIYORLAR 2 AYLIK HAMISSIN DIYORLAR.SUKUR 3 YASINDA KIZI VAR.Senin yasin 22 bitanemm sen yavas ilerlesende olur ama bizim yaslar gidiyo..28 oldum zaten 30 dan sonra azaliyo yumurta rezervi filan ama ben yine de bu ay tekrar gitmeyecem....bi ay dinlwnwcem beli kendiliginden.olir ilaclarin etkisiyle
okurum 100 tane cnm ama saat 10dan sonra olur mu yemek hazırla falan eşimi yollayım başlarımVALLA CNM TEFRICIYE BILEN VARSA YARDIM ETSIN SIZE ZAHMET YA BITIREMIYORUM.800 TANE ALDIM.BITMIYO
walla kuşum bacağımın ağrısı biraz geçti gün boyu ağrıdı şimdi sol kasığım batıyo ama adet ağrısı gibi değil değişik doktor kızdı ya test te yapamıyorum gidip almamak için zor tutuyorum kendimiIns kuzum bu bekleyişin sonu Hayır olacak
Canim az daha sabret az kaldi. İnsallah guzel haberlerini aliriz :) Bu arada benim de yuzumde sivilceler bi de ciban gibi bisey ciktiwalla kuşum bacağımın ağrısı biraz geçti gün boyu ağrıdı şimdi sol kasığım batıyo ama adet ağrısı gibi değil değişik doktor kızdı ya test te yapamıyorum gidip almamak için zor tutuyorum kendimi
İnsanı en çok üzende o zatenZaten.kirmizi kocamaan bi leke geldi artik basladi sanirim canim ama bu igneden dolayi mi gunum sasti bidahaki ay normal gununde mi yoksa bugun.mu olacam acebaAmaannn zaten umidim yoktu basindan beri soyledim ama isin zor kismi benden daha sabirsizlikla bekleyenbesime bunu nasil soyleyecem....
bende de çıkmıştı alnımda onlar geçti şimdi de göğsümde çıktı bir sürü ayyy sivilce nedir bilmem hayatımda anlamadımCanim az daha sabret az kaldi. İnsallah guzel haberlerini aliriz :) Bu arada benim de yuzumde sivilceler bi de ciban gibi bisey ciktiAgzimdan yaralar cikmis. Stresten mi acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?