çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

inşallah yerleşme kanamasıdır anlarsın zaten hayatım ayyy inşallahhhh adet değildirrrr

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI............TEDAVI.................... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP...................................IGNE................................1..HAMISIMIZ

2.CRAZY(rakibe).........................igne....................................20.ocak.2015..............16.subat.2015

3.GULBAHCESI(gulsen)............asilama(30 ocak)..............22.ocak.2015..............19.subat.2015

4.FOBEKS..................................HSG cekildi........................25.ocak.2015...............24.subat.2015

5.SEDEF21..................................klomen+igne....................27.ocak.2015................23.subat.2015

6.MELEK1906...........................klomen+igne.....................24.ocak.2015.................27.subat.2015

7.MASCULIN(ayse)...................2 negatif asilama................04.subat.2015..............04.mart.2015

8.DENIZ1111..............................2 negatif asilama................05.subat.2015...............09.mart.2015

9.MAVIZM..................................kimyasal gebelik................06.subat.2015...............10.mart.2015

10.MVM8486............................ASILAMA(12.subat).....................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Zaten.kirmizi kocamaan bi leke geldi artik basladi sanirim canim ama bu igneden dolayi mi gunum sasti bidahaki ay normal gununde mi yoksa bugun.mu olacam aceba Amaannn zaten umidim yoktu basindan beri soyledim ama isin zor kismi benden daha sabirsizlikla bekleyenbesime bunu nasil soyleyecem....

Saglık olsun tatlım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın bunda da vardır bi hayır

Kuzum ya üzülme inş olur ya

EWET ISIN EN ZOR KISMI O...... BEN ASILAMANIN 14. GUNU TEST YAPICAKTIM.ESIMLE KARAR VERDIK SABAH ERKENDEN GIDELIM SONUC OGLENE YETISSIN DIYE.ERKEN KALKTIM ADAMI UYANDIRAMADIM SANCILAR BASMISTI, DAMLALAR GELIYOR, BACAGIM SIZLIYOR .BIR HUZUN, BIR SASKINLIK KAPLADI.GIYINDIM CIKTIM BIRAZ YURUDUM MARKETE GITTIM PEDIMI ALDIM.EVE GELDIGIMDE ESIM O KADAR SEVINCLE UMUTLA BENI BEKLIYORDU KI INANMAZSIN.GOZLERI PARLIYORDU.SANMIS BEN IYI HABERLE DONUCEM.AMA NERDEEE... KENDIMI HEMEN ODAMA ATTIM ESIME BAKAMADIM.UZANDIM BOL BOL AGLADIM.AYY COK ZOR BUNLARI YASAMAK YA HER AY HAYAL KIRIKLIGI, HUSRAN

Benim artik tup bebekten baska sansim kalmadi kizlar ama martta gitmeyecem hicbi yere nisanda bi asilama daha olurum oda olmazsa tup bebege gidecem mecbur...7 sene okdu daha sabrim kalmadi tup bebekte olmazsa artik beklemekten istemekten de vazgececem.Napiyim Rabbim ol demeyince olmuyo iste.Benim nasibimde anne olmak yokmus demekki napiyim kaderime razi olacam

Bazen bitmek bilmeyen dertler yagmur olur ustune yagar.
Ama unutma ki rengarenk gokkusagi yagmurdan sonra cikar.

İnan benim de durumum farkli degil canim aksam oldu gelecek stresim bin kat artti yaa adam benim halimden anliyo zaten.Yazik kendi mi uzulsun beni mi teselli etsin bilemiyo allak bullak oluyo...ama ona cok sinirliyim su sigarayi birakmadi gitti yaaa inatla iciyo

Canım yaa hiç belli olmaz.Allah ol derse oluverir.Belkide hiç beklemediğin anda gelecektir bebeğin.Sakın umudunu kırma.Olumlu düşün biliyorum çok zor bir süreç ama hepimiz üstesinden gelecez birbirimize destek olarak Allah'ın izniyle

NASIBINDE ANNE OLMAK VAR CNM AMA GUNUDE VAR.
oyle deme olucak ama elbet bir gunu var .yazilmisin otesine gecemeyiz.dertsiz kul yoktur.RABBIM beterinden korusun.halimize bin sukur.
bir cocugumuz olsaydi gozumuzun onunde eriseydi dahami iyidi.
bir esimiz olsaydi icki kumar siddet ne ararsan bulsaydik dahami iyidi.
ailesiz evsiz yurtlarda buyusek daha mi iyidi.bugunumuze bin sukur.daha beteri var bizim derdimiz onlarin yaninda hic denecek kadar yani.birde boyle dusunmek gerek.

evet onu biraktirmalisin bir an once.bebis icin ve saglik icin

Tabi ki oyle canim zaten ben her halime sukrediyorum dedigim gibi anne olmaz nasibimde yoksa da bunu kabullenecek guve ve imana sahibim cok sukur.Ama elimizden geleni yapacaz tabi napalim.Bi asila daha yaptiracam olmadi zaten doktorum tup bebek der buyuk ihtimal.oda olmazsa...napalim emir buyuk yerden ne gelir elden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…