çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

sen böyle umutsuz olma bitanem yaa seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki ama olacak buna inan bitanem

canım keçi boynuzu çok faydalı onu yap mutlaka çok duydum ben onu

Senin yasin 22 bitanemm sen yavas ilerlesende olur ama bizim yaslar gidiyo..28 oldum zaten 30 dan sonra azaliyo yumurta rezervi filan ama ben yine de bu ay tekrar gitmeyecem....bi ay dinlwnwcem beli kendiliginden.olir ilaclarin etkisiyle
canım panik yapma bak ben 33 yaşındayım yumurta rezervimide gayet iyi buldu doktor hiç bir sorun yok çok şükür daha önünde çok zaman var bitanemm

Rabbim.ol.deyince hepsi olur canim dogrudur...

Kuzum ya üzülme uzuluncede olmaz bakalım şimdi basladimi adetin yani

Sanirim basladi canim

İnsallah canim bizde yasariz o mutlulugu..Ama ben bu ay kirmizi karti yedim

canım panik yapma bak ben 33 yaşındayım yumurta rezervimide gayet iyi buldu doktor hiç bir sorun yok çok şükür daha önünde çok zaman var bitanemm

Yok canim panik.degil de psikolojim bozuldu bunalima girdim yaaa sabrim kalmamis artik beklemeye sanirim yoksa bizim yasimizda bekarlar var.Keciboynuzunu defalarca kaynattim kac ay icti kac kavanoz pekmezini yedi olmadi ama bi yerde denk gelmis özünü buldu tozuyla karistirip yedi o ay hamile kaldim zaten.onun.degerler biraz normale donse bebisimiz olacak ta sigara dent lanet seyi birakmiyo ki...

İnsallah canim bizde yasariz o mutlulugu..Ama ben bu ay kirmizi karti yedim
Moralini bozma kuzuuummm. Kirmizi karti hic istemesek de yiyoruz malesef bitanem. Biliyorum soylemesi kolay uygulamasi zor ama kendini bundan sonrasi icin toparlamaya calis guzelim. Sen nelerin ustesinden gelmissin bu da gecicek Allahin izniyle. Rabbim bizlere de anneligi tattiracak insallah.

İnsllah canimm insallah hepimiz anne olacaz bi gun.Rabbim hayirlisiyla versin hepimize insallah.Bu arada destekleriniz icin hepinize coookkk tesekkur ederim bitanecik arkadaslarimm

kıyamam bozulmasın üzülme tüp bebek yaparsınız canım benim inan sigarayı bırakmak o kadar kolay olmuyor bende içiyorum elimde değil azalttım baya ama bir türlü bırakamıyorum

klomen ve catlatma ignesi 10 ay önce bende kullandım ve hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik olusmus ovitrelli diye bir igne olmustum o beni cok kotu yaptı ıkı gun ne ayaga kalkabikdim nede kolumu oynatabildim ve 3 aydır klomen kullanıyorum pazar gunu farklı bir igne vurulacagım bakalım ne olacak

Hadi hayırlısı inşallah iyi sonuç alırsın

ayy bende ondan korkuyorum Allah birdaha göstermesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…