sen böyle umutsuz olma bitanem yaa seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki ama olacak buna inan bitanemBenim artik tup bebekten baska sansim kalmadi kizlar ama martta gitmeyecem hicbi yere nisanda bi asilama daha olurum oda olmazsa tup bebege gidecem mecbur...7 sene okdu daha sabrim kalmadi tup bebekte olmazsa artik beklemekten istemekten de vazgececem.Napiyim Rabbim ol demeyince olmuyo iste.Benim nasibimde anne olmak yokmus demekki napiyim kaderime razi olacam
İnsallah hamissindir kuzuuummmm :) Bebis sivilcesidir insallahbende de çıkmıştı alnımda onlar geçti şimdi de göğsümde çıktı bir sürü ayyy sivilce nedir bilmem hayatımda anlamadım
canım keçi boynuzu çok faydalı onu yap mutlaka çok duydum ben onuBende bu ay gitmiycem martta adet olunca baslarim...esime morfoloji icin me verebilirim yaa bizim sorun o kruger %4 dollemiyo yumurtalarimi yoksa benim her asilamada 2 yumurtam.oldu 21 18 22 cm hep sadece bunda dozu dusuk kullansigim.icin fazla buyumedi.evicap+zinco kullaniyo bikac aydir ama faydasi olmuyo iste..keci boynuzu almisti onu kaynatiyim diyorum bide artik sigara konusinda baski yapacam gerci soyluyorum ama icenlerin nasil oluyo tamam etkiliyodur ama sirf onla alakasi yok diyo offff napabilirim baska fikri olan var mi?
canım panik yapma bak ben 33 yaşındayım yumurta rezervimide gayet iyi buldu doktor hiç bir sorun yok çok şükür daha önünde çok zaman var bitanemmSenin yasin 22 bitanemm sen yavas ilerlesende olur ama bizim yaslar gidiyo..28 oldum zaten 30 dan sonra azaliyo yumurta rezervi filan ama ben yine de bu ay tekrar gitmeyecem....bi ay dinlwnwcem beli kendiliginden.olir ilaclarin etkisiyle
Rabbim.ol.deyince hepsi olur canim dogrudur...OLSUN YASIN ONEMI YOK ARTIK TIP ILERLEMIS.GERCI RABBIM OL DERSE OLUR .BIZIM KOMSUMUZ 45 YASINDA 3 YIL ONCE 25 YILLIK EVLIYDI HIC TEDAVI GORMEDEN HAMILE KALMIS HABERI BILE YOKTU.HASTANEYE GIDIYOR BAS AGRIISI VE MENAPOZ SIKAYETIYLE GIDIYOR .TEST YAPIYORLAR 2 AYLIK HAMISSIN DIYORLAR.SUKUR 3 YASINDA KIZI VAR.
Kuzum ya üzülme uzuluncede olmaz bakalım şimdi basladimi adetin yani
Kizllaaarrr ben gelene kadar ne cok muhabbet olmusOkuyamadim yazdiklarinizin hepsini ama arada umutsuzluga dusenler olmus Gulbahcesi uzulme bitaneciim. Daha bisey belli degil ki hem yerlesme kanamasi da olabilir. Nolurrrr umutsuz olmayin canlarim. Bugun bi arkadasimin hamis oldugunu ogrendim ona coojk sevindim. Mutluluktab agladim bile. O da bizim gibi cocuk istiyodu uzun zamandir. Darisi basimizaaa kizlaaarrr. Bu arada hepinizu coooiikkkkk seviyoruuummmn
canım panik yapma bak ben 33 yaşındayım yumurta rezervimide gayet iyi buldu doktor hiç bir sorun yok çok şükür daha önünde çok zaman var bitanemm
Moralini bozma kuzuuummm. Kirmizi karti hic istemesek de yiyoruz malesef bitanem. Biliyorum soylemesi kolay uygulamasi zor ama kendini bundan sonrasi icin toparlamaya calis guzelim. Sen nelerin ustesinden gelmissin bu da gecicek Allahin izniyle. Rabbim bizlere de anneligi tattiracak insallah.İnsallah canim bizde yasariz o mutlulugu..Ama ben bu ay kirmizi karti yedim
Moralini bozma kuzuuummm. Kirmizi karti hic istemesek de yiyoruz malesef bitanem. Biliyorum soylemesi kolay uygulamasi zor ama kendini bundan sonrasi icin toparlamaya calis guzelim. Sen nelerin ustesinden gelmissin bu da gecicek Allahin izniyle. Rabbim bizlere de anneligi tattiracak insallah.
kıyamam bozulmasın üzülme tüp bebek yaparsınız canım benim inan sigarayı bırakmak o kadar kolay olmuyor bende içiyorum elimde değil azalttım baya ama bir türlü bırakamıyorumYok canim panik.degil de psikolojim bozuldu bunalima girdim yaaa sabrim kalmamis artik beklemeye sanirim yoksa bizim yasimizda bekarlar var.Keciboynuzunu defalarca kaynattim kac ay icti kac kavanoz pekmezini yedi olmadi ama bi yerde denk gelmis özünü buldu tozuyla karistirip yedi o ay hamile kaldim zaten.onun.degerler biraz normale donse bebisimiz olacak ta sigara dent lanet seyi birakmiyo ki...
Olcaz tabii sen canını sıkma bitanemm canım arkadaşımİnsllah canimm insallah hepimiz anne olacaz bi gun.Rabbim hayirlisiyla versin hepimize insallah.Bu arada destekleriniz icin hepinize coookkk tesekkur ederim bitanecik arkadaslarimm
MERVE CIM YAS KAC ???? KAC YILDIR ISTIYORSUN?????
A slm cnm elhamdulillah sen nasılsınSelam kızlarrr nasılsınız
Hadi hayırlısı inşallah iyi sonuç alırsınklomen ve catlatma ignesi 10 ay önce bende kullandım ve hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik olusmus ovitrelli diye bir igne olmustum o beni cok kotu yaptı ıkı gun ne ayaga kalkabikdim nede kolumu oynatabildim ve 3 aydır klomen kullanıyorum pazar gunu farklı bir igne vurulacagım bakalım ne olacak
tesekkür ederim ama içimde yinede bir korku varHadi hayırlısı inşallah iyi sonuç alırsın
ayy bende ondan korkuyorum Allah birdaha göstermesin cnmklomen ve catlatma ignesi 10 ay önce bende kullandım ve hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik olusmus ovitrelli diye bir igne olmustum o beni cok kotu yaptı ıkı gun ne ayaga kalkabikdim nede kolumu oynatabildim ve 3 aydır klomen kullanıyorum pazar gunu farklı bir igne vurulacagım bakalım ne olacak
olumsuz düşünme tatlım pozitif düşün Allah'ında izniyle inşallah güzel sonuçlanacaktır.Biz kendi kendimize kötüyü çağırıyoruz aslında.Ben inanıyorum hepimiz o duyguyu tadacaz Allah'ın izniyletesekkür ederim ama içimde yinede bir korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?