çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

arkadaşlar iğne sonrası hamile kalanlarda öncelikle ne gibi belirtiler oldu acaba perşembe iğne vuruldum bekliyorum

Canim yaa goremiyorum eklediklerini :( Muhtemelen becerikli ellerin marifetleridir ;)

Valla onu zeynebe sormali canimm bizde hamilelik olmadi cunku henuz.Bende bekliyorum benimde asilamanin 10. gunu agrilar siskinlikler akinti igneden mi yoksa hamilelikten mi bende bilmiyorum inan bende bekliyorum.İlk hamileligimde cok akintim olmistu adet gunume yakim bide gosguslerim cok agriyodu canim.İgne olunca durum nasil bnde bilmiyorum inan

arkadaşlar iğne sonrası hamile kalanlarda öncelikle ne gibi belirtiler oldu acaba perşembe iğne vuruldum bekliyorum
Canim suan aramizda zeynep disinda hamile olan yok malesef. Beklemede olanlar var. Ama genelde belirtiler adet belirtileriyle ayniymis. Zeynebin kasik agrilari vardi. İnsallah guzel habrler aliriz senden de :)

Canim yaa goremiyorum eklediklerini :( Muhtemelen becerikli ellerin marifetleridir ;)

Bitaneciimm onlar guldu eklenmemis nedense size buket buket gul yollamistim :( Elisi yollamadim ama gonderiyim bakali becerebilirsem bu telefon beni deli edecek cunku cook yavas

Bi daha deneyim bakalim olacak mi

2015-02-08 18.05.55.webp

Kızlar selam tekrar geldim burda elektrik kesilmişti saatlerdir internet yoktu nasılsınız bakalım çalışmalar nasıl gidiyo :KK49:

Back
X