- 12 Ekim 2012
- 399
- 429
- 158
Merhaba denizcim. Nasilsin tatlimMerhaba kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba denizcim. Nasilsin tatlimMerhaba kızlar![]()
Canim yaa goremiyorum ekledikleriniKizlaarrr hepinize kucak dolusu sevgileerrr selamlamlaaarrr gulbahcemden guller getirdim sizlere kabul edersenizz.....
Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406157 Eki Görüntüle 1406166 Eki Görüntüle 1406166 Eki Görüntüle 1406166
Canim suan aramizda zeynep disinda hamile olan yok malesef. Beklemede olanlar var. Ama genelde belirtiler adet belirtileriyle ayniymis. Zeynebin kasik agrilari vardi. İnsallah guzel habrler aliriz senden de :)arkadaşlar iğne sonrası hamile kalanlarda öncelikle ne gibi belirtiler oldu acaba perşembe iğne vuruldum bekliyorum
Canim yaa goremiyorum ekledikleriniMuhtemelen becerikli ellerin marifetleridir
![]()
Canim yaa goremiyorum ekledikleriniMuhtemelen becerikli ellerin marifetleridir
![]()
sağol canım inşCanim suan aramizda zeynep disinda hamile olan yok malesef. Beklemede olanlar var. Ama genelde belirtiler adet belirtileriyle ayniymis. Zeynebin kasik agrilari vardi. İnsallah guzel habrler aliriz senden de :)
Almis kabul ettim kuzum tesekkurler guller icinBitaneciimm onlar guldu eklenmemis nedense size buket buket gul yollamistimElisi yollamadim ama gonderiyim bakali becerebilirsem bu telefon beni deli edecek cunku cook yavas
Masallah cnm bunlara da bayildim. Ellerine saglik tatlim. Ne guzel becerilerin varOhh bee olduu dur gullerinizi de yollayim bidaha
Eki Görüntüle 1406259
Bunlar sizeeee
Binlarda bikac igne oyali yazma daha
Eki Görüntüle 1406259 Eki Görüntüle 1406261
Ohh bee olduu dur gullerinizi de yollayim bidaha
Eki Görüntüle 1406259
Bunlar sizeeee
Binlarda bikac igne oyali yazma daha
Eki Görüntüle 1406259 Eki Görüntüle 1406261
Kızlar selam tekrar geldim burda elektrik kesilmişti saatlerdir internet yoktu nasılsınız bakalım çalışmalar nasıl gidiyo[
Hosgeldin tatlim. Calismalar tam gaz devqm ediyoSen de nasil durumlar cnm?