- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Iste onemsemeyen dogru olmayan insanlarla yola cikarsan boyle oluyo canim...klomen kulandırıpta iğne vermemek banada saçma geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste onemsemeyen dogru olmayan insanlarla yola cikarsan boyle oluyo canim...klomen kulandırıpta iğne vermemek banada saçma geldi
Iste onemsemeyen dogru olmayan insanlarla yola cikarsan boyle oluyo canim...
Oylemiymis?bak onu da bilmiyodum?evet kesinlikle doktor secimi cok onemli hakkimizda hayirlisi olsun insallah...doktor seçimide çok önemli bende rastgele bir dra gittim aslında bi kere kontrole çağırdı iğneden sonrada çağrıyolarmış burdan okuyunca öğrendim mesela
Oylemiymis?bak onu da bilmiyodum?evet kesinlikle doktor secimi cok onemli hakkimizda hayirlisi olsun insallah...
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzinşallah canım bnmde bgn iğneden sonraki 14. günüm yani artık 15 sabah test yapıcam bakalım rabbim neylerse güzel eyler
inşallah canım bnmde bgn iğneden sonraki 14. günüm yani artık 15 sabah test yapıcam bakalım rabbim neylerse güzel eyler
Kesin olmayabilir canim moralini bozma herkesin bünyesi farklı yumurtan daha gec çatlamış ve döllenmiş olabilir. Idrarda belli olması daha fazla vakit alabilir. Doktorum bana 2 gun gecikince gel dedi 14. Ya da 15. Gun gibi birsey demedi. Biraz daha sabret bence ya da kan tahlili daha kesin sonuc verirKizlar bgn 15. Gunum negatif cikti kesin sonuctur dimi ;(
Kesin olmayabilir canim moralini bozma herkesin bünyesi farklı yumurtan daha gec çatlamış ve döllenmiş
olabilir. Idrarda belli olması daha fazla vakit alabilir. Doktorum bana 2 gun gecikince gel dedi 14. Ya da 15. Gun gibi birsey demedi. Biraz daha sabret bence ya da kan tahlili daha kesin sonuc verir![]()
Adetin gecikmiş oluyormu yarinGoguslerim hic boyle hassaslasmazdi o belirti umutlandirmisti beni yoksa akinti kasik agrisi her ay olan seyler adet olmazsam bgn yarin kanda baktirayim bide
Adetin gecikmiş oluyormu yarin
Anladim canim da napim ben ya doktorlarin onemsizligine kurban gittim...fakat soyle bisey var klomen kullanmadan da benim yumurtam kendi halinde buyumus olsa oyle tedaviye devam edip igne isteyebilir miyimki bundan sonraki aylarda?uslutuba cnm ben uc kere kullandm ve doktorum klomn hakkimin doldugunu soyledi yani daha kullanamicm bu ayda olmazsa asilamaya gececk en fazla 4 kez kullanabilirsn dedi asilamada sans daha cok oldugu icin asilamaya gececk bazn okuyrmda kimileri alti kere faln kullnmis cok yanlis bence senin de hakkin baya dolmk uzere ya doktorunu degistir yada igneyi ısrarla iste cnm
Canim resmini atabilirmisin cizgi varla yok arasi demisssin de bi de biz bakalim?kızlar test yaptim bugun birsey cikmadiiikinci cizgide varla yok arasi ikinci cizginin yerini goruyorum galibaa
![]()
Benim bir arkadasimin 2.cizgi varla yok arasıymış hatta cizgiyi kendisi farkedemedi esi farketti kan tahlilinde hamile ciktikızlar test yaptim bugun birsey cikmadiiikinci cizgide varla yok arasi ikinci cizginin yerini goruyorum galibaa
![]()
35 gunu buluyorsa dedigim gibi yumurtan gec catlamis ve gec dollenmis olabiliren son 10 haziranda olmuştum 35 günü bulur normalde adetlerim bnm yani 15i gibi adet olmam lazım ama iğneden dolayı nasıl olcak bilmiyorum
35 gunu buluyorsa dedigim gibi yumurtan gec catlamis ve gec dollenmis olabilir14.15. Gunler adeti 28 gunde olanlar icin gecerli... bence kan tahlili icin de acele etme daha varmis adet gunune... calismalara ve beklemeye devam
![]()