Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uslutuba cnm nerden yükleyebilirim bana tarif et nerden yukleyecegimi bilmiyrmCanim resmini atabilirmisin cizgi varla yok arasi demisssin de bi de biz bakalim?
Canim altta dosya yukle diyo ona basip fotografini sec yuklenir o sonra cevaplaya bas tekrar tamamdiruslutuba cnm nerden yükleyebilirim bana tarif et nerden yukleyecegimi bilmiyrm
Ciddi mi canim?gercekten oyle cok iyi olur ya...bi de ben yumurtlamami takip ettirip bakayim o zaman...uslutuba tabi cnm egwr yumurtanin buyuklugu iyi olursa isteye bilirsin omen kullanmadn catlatma ignesi olanda var
Bu ay olmazsa bir sonrakine olur moralimizi bozmayalım... stres ve uzuntu de adet donemimizi etkiledigi gibi hamile kalmamizda da önemli bir etken... doktorumun bana tavsiyesibir umut insallah cnm ama bnm umudm yok iki gebeligimoldu. ama dustu ikiside onlarda adetime bir hafta kala cok net cikmisti simdi 3 gun var adetime testler beni hic yaniltmadi bu zmana kadar cikmadiysa adet oluyorum kesin
Sperm 36 saat yasiyormus. Yani cuma gunu iliskiye giremesende önemli değil. Senin ayin 15ine kadar beklemen lazım sıkma canınıBirde soyle bir durum var crs gunu igne vurundum crs prs ve cmt iliski oldu sonra esim sehir disina cikti bide dunden onceki gun iliski oldu sansim baya az yanidr crs prs iliski demisti ama kismet gogsum ilk kez bu kadar agriyor o beni umutlandirdi iste yoksa olmadi gibi
Yuklenmedi miuslutuba cnm nerden yükleyebilirim bana tarif et nerden yukleyecegimi bilmiyrm
ne zamandır cocuk istiyosn cnm senBu ay olmazsa bir sonrakine olur moralimizi bozmayalım... stres ve uzuntu de adet donemimizi etkiledigi gibi hamile kalmamizda da önemli bir etken... doktorumun bana tavsiyesi![]()