Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

Merhaba
29 Haziran 01:00 da çatlatma iğnesi oldum
30 Haziran öğlen 13:45 gibi de aşılamam oldu
bugün beta verdim 18,7 çıktı sizce iğne etkisi midir?!!
merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç mm yumurtanızla çatlatma iğnesi yaptırdı doktorunuz bende femera sonra çatlatma iğnesi ve aşılama yaptırdım gün sayıyorum test için

Yaaa çok teşekkür ederim darısı size İnşallh bana yumurtamı doktor söylemedi o sitresle de ben de sormayı akıl etmedim sadece dediğini yaptım ben iğne kullandım hap değil yaklaşık 2 hafta

İyi akşamlar kızlar bu ay klomen tedavisine başladım.İalç bittikten sonra çatlatma iğnesi oldum bi tane yumurta 16 olmuş.İğnenin bugün 6.günü sol kasığımda ara ara ağrı ve belimde ağrı olıyor normal mi.Bide iğne olduktan bi gün sonra eşimle birliktelik yaşıyamadım eşimin işi gereği,iğneden sonraki 2.ve 3.günü değerlendirdim umut varmı sizce

Kasık ağrınız ne zaman başladı 8 gün kasik ağrım normal mi ?

Merhabalar kızlar bende 20 temmuz sabah 09.25 de çatlatma oldum öncesinde klomen kullandım yumurtalığım 0.5 idi 18 mm olmuş doktor yeterli deyip igneyi vurdu ilk gece çok ağrım olmadı sabahı oldu ve biz bu günleri değerlendirdik. Bugün 11. Günüm sol kasığımda adet olacak gibi ağrım var bir kaç gündür deli gibi acikiyorum meme ucu ağrım vardı dün bitti hafiften dokununca veya tişört giyince ağrım var mesela dün midem de ekşimsi bir tad vardı. Arkadaşıma sordum test yapayım mı diye yapma yarın yap dedi kararsız kaldım 5 Ağustos da kontrolum var 2 Ağustos da doğum günüm inşallah güzel bir hediye olur

Herkeste bir olmuyor canım belirtiler benim hamile olduğumu öğrendiğim dönem sessiz bir dönemdi akıntı bile yoktu hiç bir şey yoktu
Kasık ağrında mı yoktu canım. Şuan 10 gündeyim ağrım yok . Geçen asilamam da 11 günümün akşamı leke gelmişti sonra 12 gün adet oldum. Benim regl yumurtlamadan 12 sonra oluyo bakalım 2 gün içinde olucak miyim çok korkuyorum.

Kızlar merhaba bende 20 temmuz öğlen çatlatma iğnesi oldum. Şuan hiç belirti hissetmiyorum iğneden sonra da bişe hissetmedim benim gibi olan var mı

Nasıl oldu canım
Hala regl olmadım 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıstı. İki gün daha bekleyip hala olmazsam test yapıcam yine. Pcosum olduğu için iğne de olsam gecikir mi acaba bilmiyorum iki gün bekleme kararı aldım. Siz ne durumdasınız

Kızlar merhaba bende 20 temmuz öğlen çatlatma iğnesi oldum. Şuan hiç belirti hissetmiyorum iğneden sonra da bişe hissetmedim benim gibi olan var mı
27 sindede ben oldum ben de aynı şekilde sıfır belirtiyim bazen kasıklarım gıdıklanıyor gibi çok hafif başka hiçbir şey yok ne göğüs ağrısı ne şişlik ne uyku hali hiçbir şey yok

27 sindede ben oldum ben de aynı şekilde sıfır belirtiyim bazen kasıklarım gıdıklanıyor gibi çok hafif başka hiçbir şey yok ne göğüs ağrısı ne şişlik ne uyku hali hiçbir şey yok
Belirtisiz gebelik yaşayan da çok ama bakalım hayırlısı inşallah regl olmazsam test yapıcam tekrar belki geç döllenme olmustur hala biraz umutluyum.

Belirtisiz gebelik yaşayan da çok ama bakalım hayırlısı inşallah regl olmazsam test yapıcam tekrar belki geç döllenme olmustur hala biraz umutluyum.
Çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyor mu ? Ben olmuyor diye biliyordum yumurta takibi ile ilerlendiği için ha eğer sonradan yumurta geriden gelen döllenirse tabi dediğiniz gibi

Çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyor mu ? Ben olmuyor diye biliyordum yumurta takibi ile ilerlendiği için ha eğer sonradan yumurta geriden gelen döllenirse tabi dediğiniz gibi
Vala hiç bilmiyorum ki ilk defa oldum bende. Zaten kendi adetim çok düzensiz 20temmuzda iğne oldm diyince chatgpt bat 5 ağustos dedi. Bugün de diyo ki 7ye kadar beklenebilir

Vala hiç bilmiyorum ki ilk defa oldum bende. Zaten kendi adetim çok düzensiz 20temmuzda iğne oldm diyince chatgpt bat 5 ağustos dedi. Bugün de diyo ki 7ye kadar beklenebilir
Chatcpt bu konularda iğrenç bir yapay zeka bunun yerine gemini kullanın bir çok insana gebe değilsin bunlar gebelik belirtisi değil vs demiş ve gemini gebesiniz demiş gebe olduklarını öğrenmişler . Benim bu surecım hakkında da hep olumsuz şeyler söyledi inanılmaz moral bozuyor

Bana da bir yıldır gebe değilsin diyo yine dedi sağolsun regl olmazsan yaz birlikte yorumlayalım diyo test attım yok çizgi göremiyorum diyo geminiye geçeyim o zaman vala baya sinirimi bozdu chatgpt

`