- Emoji Skoru
- 144
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
İnşallah rabbim isteyen ve bakabilen herkese nasip etsinBende 38 evlendim hemen hamile kaldım çok mutluyduk derken sıvı toplanması, ense kalınlığı vs 16. Haftamda kayıp yaşadık, ona üzülürken sonrası daha yıpratıcı oldu, iki kez adet oldum 6 aydır da adet göremiyorum, bakalım bu ay büyük ihtimal Banada klomen ve iğne başlayabilir, takviye kullanıyoruz eşimle… kısmet inşallah sağlıklı gebeliğimiz olsun, rabbim isteyene nasip etsin bu kutsal duyguyu
Yapacam da evde değilim . Eşimle öğrenmek istiyoruz. Bugün de adet olmazsam kesin hamileyim :) . Bat 29 Haziran. Testi mutlaka burada paylaşacam :)Testi yapın bende merak ettim :) ve olacak inşallah:)
Ay heycanla bekliyorum:)))Yapacam da evde değilim . Eşimle öğrenmek istiyoruz. Bugün de adet olmazsam kesin hamileyim :) . Bat 29 Haziran. Testi mutlaka burada paylaşacam :)
Ayy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum
İğneden 21 sonra test yaptım negatif adet olmadım . Sanırım kist oluştu ama her ihtimale karşı yarın kan verecem beta baktıracamAyy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum
İğneden sonra 21. Günüm test negatif . Bat üstünden 6 gün geçti adet olmadım henüz . Progestan kullanıyorum sanırım o da adet gecikmesi yapabiliyormuşTesti yapın bende merak ettim :) ve olacak inşallah:)
Bugün iğnenin 22. Günü test yaptım negatif . Adet olmadım eski adet tarihim 29 mayıs . Progestan kullanıyorum bıraktıktan sonra adet olunur diyorlar . Öyle bişey var mıTesti yapın bende merak ettim :) ve olacak inşallah:)
Evet progestan kullanırken adet olunmaz ki. İlacı bıraktıktan bir hafta içinde adet olursun. Doktor söylemedi mi? İstersen bir danış doktorunaBugün iğnenin 22. Günü test yaptım negatif . Adet olmadım eski adet tarihim 29 mayıs . Progestan kullanıyorum bıraktıktan sonra adet olunur diyorlar . Öyle bişey var mı
Evet progestan kullanırken adet olunmaz ki. İlacı bıraktıktan bir hafta içinde adet olursun. Doktor söylemedi mi? İstersen bir danış doktoruna
Doktorum söylemedi . Sabah test yaptım negatif zaten sonra adet oldumEvet progestan kullanırken adet olunmaz ki. İlacı bıraktıktan bir hafta içinde adet olursun. Doktor söylemedi mi? İstersen bir danış doktoruna
Anladım kuzum yeni döngü hayırlı olsun inşallah senin için. Bu ay da iğne vurunucak mısın?Doktorum söylemedi . Sabah test yaptım negatif zaten sonra adet oldum
Anladım kuzum yeni döngü hayırlı olsun inşallah senin için. Bu ay da iğne vurunucak mısın?
Bilmiyorum üst üste yapılır mı . Bu ay ara mı versem başka bir doktora mı görünsem .kafam o kadar karışık ki .Pcos var bendeAnladım kuzum yeni döngü hayırlı olsun inşallah senin için. Bu ay da iğne vurunucak mısın?
Anladım doktorunuz ne söylüyorİğneden sonra 21. Günüm test negatif . Bat üstünden 6 gün geçti adet olmadım henüz . Progestan kullanıyorum sanırım o da adet gecikmesi yapabiliyormuş
Anladım doktorunuz ne söylüyor
Adetin 3.günü tekrar gel yumurta büyütme iğnesi yapacaz dediAnladım doktorunuz ne söylüyor
Son durumun nedir, hamile misin ?Merhaba
29 Haziran 01:00 da çatlatma iğnesi oldum
30 Haziran öğlen 13:45 gibi de aşılamam oldu
bugün beta verdim 18,7 çıktı sizce iğne etkisi midir?!!
Sizde iğneden sonra belirtiler varmi?Kızlar bende çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim iğnenin etkisimi bilmiyorum evde yaptığım testler silik çıktı kan verdim dün 2.48 çıktı sonuç kan sonucu iğneden dolayı böyle çıkmış olabilir mi adetime 9 gün var
Evet çok şükür 4+4 deyimSon durumun nedir, hamile misin ?
Tebrik ederim, çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah :)Evet çok şükür 4+4 deyim
Teşekkür ederim darısı sizlere inşallahTebrik ederim, çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah :)