Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

İnşallah rabbim isteyen ve bakabilen herkese nasip etsin

Ayy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum
Ayy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum
İğneden 21 sonra test yaptım negatif adet olmadım . Sanırım kist oluştu ama her ihtimale karşı yarın kan verecem beta baktıracam

Testi yapın bende merak ettim :) ve olacak inşallah:)
Bugün iğnenin 22. Günü test yaptım negatif . Adet olmadım eski adet tarihim 29 mayıs . Progestan kullanıyorum bıraktıktan sonra adet olunur diyorlar . Öyle bişey var mı

Bugün iğnenin 22. Günü test yaptım negatif . Adet olmadım eski adet tarihim 29 mayıs . Progestan kullanıyorum bıraktıktan sonra adet olunur diyorlar . Öyle bişey var mı
Evet progestan kullanırken adet olunmaz ki. İlacı bıraktıktan bir hafta içinde adet olursun. Doktor söylemedi mi? İstersen bir danış doktoruna

Evet progestan kullanırken adet olunmaz ki. İlacı bıraktıktan bir hafta içinde adet olursun. Doktor söylemedi mi? İstersen bir danış doktoruna
Doktorum söylemedi . Sabah test yaptım negatif zaten sonra adet oldum

Anladım kuzum yeni döngü hayırlı olsun inşallah senin için. Bu ay da iğne vurunucak mısın?
Anladım kuzum yeni döngü hayırlı olsun inşallah senin için. Bu ay da iğne vurunucak mısın?
Bilmiyorum üst üste yapılır mı . Bu ay ara mı versem başka bir doktora mı görünsem .kafam o kadar karışık ki .Pcos var bende

Merhaba
29 Haziran 01:00 da çatlatma iğnesi oldum
30 Haziran öğlen 13:45 gibi de aşılamam oldu
bugün beta verdim 18,7 çıktı sizce iğne etkisi midir?!!

Bunu ada akşam yaptım

Eklentiler

• IMG_4396.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 83
Sizde iğneden sonra belirtiler varmi?

Merhaba kızlar, Pcosum ama düzenli yumurtlamam var ve düzenli adet oluyorum. 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı maalesef. Bu ay femara+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. 6 Temmuz doktor kontrolünde yumurtam 16mm di. 8 Temmuz iğneyi yaptık. Bugün iğne günü ile birlikte 13. günüm. İğneden sonra 5. gün ilişkide kanama gördük ve o sıralar kasık ve bel ağrım vardı. Fakat şu an hissettiğim bir belirti yok. Aynı durumda olanlar var mı? 13.gün test şaşırtır mı sizce? :)

`