• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada siz neler yaptınız nasıl gidiyor
Aynı canım ikiz ağırlığı çok değişik kızımda çok fazla iyiydim 17 haftalığım 27 28 gibiyim ama çatlatma dene daha önce de dedim şimdide diyorum sen combinol kullan rahimi destekliyor eşin proxeed plus ilk denemede oldu bizde vallahi ben takviye kullandıktan sonra eşime de başladım çünkü artık uğraşacak takar kalmamıştı şükürler olsun ki karşılığını aldım

Aynı canım ikiz ağırlığı çok değişik kızımda çok fazla iyiydim 17 haftalığım 27 28 gibiyim ama çatlatma dene daha önce de dedim şimdide diyorum sen combinol kullan rahimi destekliyor eşin proxeed plus ilk denemede oldu bizde vallahi ben takviye kullandıktan sonra eşime de başladım çünkü artık uğraşacak takar kalmamıştı şükürler olsun ki karşılığını aldım
Olacak o kadar canım 2 can taşıyon Rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah dediğin takviyeleri nereden alabilirim doktoruma danışmalımıyım

Olacak o kadar canım 2 can taşıyon Rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah dediğin takviyeleri nereden alabilirim doktoruma danışmalımıyım
Danışmadım direk kullandım combinol inositol içeriyo Buda özellikle pcosu olan hastalara iyi geliyor 60 lık bitirdim sonra doktoruma gittim o esnada da proxeed plus aldım sorunu yok ama bıkmıştım iğneden tedaviden ya sondu ya müjde benim için eşime çok çok iyi geldi günde 2 kez aldı sonra ben klomen gonalf kullandım üstüne ovitrelle çift yumurta ikizlerine hamileyim şükür

Her eczanede bulabilirsin olmayanda depodan temin ediyor

Evet canım ilki kızdı 3 yaşında bebekler Doğunda 3 yıl 8 aylık oluyor iyi bir ara diye düşünüyorum ikizler geçrekten çok zor hamileliği bile fark ediyor kızımda of demedim taşınma temizlik bildiğin seyitonbaşı bu kez bulantı uyku halsizlik mide yanmaları neler neler şeninde az kaldı cinsiyete nedense erkek geliyor içime rabbim sağlıkla bizi onlara kavuştursun inşallah bakalım önümüzde uzun bir yol var
Oyy maşallah yaa kızına da. Maalesef ben de mide hapları ile şu sıralar ayaktayım yoksa beni kıvrandırıyor 🥲 Amiin bakalım ya bende 2 hafta öncesine kadar kız hissediyordum şu aralar erkek hissediyorum sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat gerçekten 🥹

Danışmadım direk kullandım combinol inositol içeriyo Buda özellikle pcosu olan hastalara iyi geliyor 60 lık bitirdim sonra doktoruma gittim o esnada da proxeed plus aldım sorunu yok ama bıkmıştım iğneden tedaviden ya sondu ya müjde benim için eşime çok çok iyi geldi günde 2 kez aldı sonra ben klomen gonalf kullandım üstüne ovitrelle çift yumurta ikizlerine hamileyim şükür
Kesinlikle takviyeler destekliyor bu arada ben de seni dinledim işe yaradı ve biz uzun süre kullanmadık. Eşimde varikosel olmasına rağmen oldu. Nasiptir gerçekten her şeyde bir hayır var. Doktor eşime de ameliyat ol bence demişti. Biz istemeyip bekleyelim dedik. İnositolde çok destekleyici bir de stresi biraz azaltmak çok etkili oluyor. Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin @eylem6

Oyy maşallah yaa kızına da. Maalesef ben de mide hapları ile şu sıralar ayaktayım yoksa beni kıvrandırıyor 🥲 Amiin bakalım ya bende 2 hafta öncesine kadar kız hissediyordum şu aralar erkek hissediyorum sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat gerçekten sa
Gerçekten öyle sağlıklı olsunlar başka bişey gelmiyor insanın aklına hayırlıs bakalım ama taşımak çok zor ya kızımda yerimde durmazdım şuna oturduğum yerden kalkamam eziyet

Regl olduktan sonra gel dedi doktorum ama artık çatlatma yapmayı düşünmüyorum direkt aşılamaya geçmek istiyorum yeni rahim filmi çektirdiğim için belki son defa çatlatma yaparım ama onun dışında asla çatlatma yapmam heralde
Çünkü her ay nerdeyse 3,4 yumurta 19,20,21 mm oluyor E tüpler açık iğne vuruyorum tutmamasının sebebi ne ya daha nasibimde yok yada başka yöntem şart gibi Allaha kalmış artık bende ne yapacağımı bilmiyorum
Bende tam olarak senin gibi düşünüyorum canım

@Barancan bugün doktora gittim sanırım kız dedi 🥹 Sen kaçıncı haftada öğrendin?

14 te gittim canım o zaman öğrendim hayırlısıyla sağlıkla gelsin kız çocuğu başka bir tat
Çok teşekkür ederim 🥹 Sen de aynı şekilde evlatlarını sağlıkla kucağına al inşallah 🌸 Rabbim isteyip uğraşan herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin, süreçlerimizi kolaylaştırsın

Çok teşekkür ederim 🥹 Sen de aynı şekilde evlatlarını sağlıkla kucağına al inşallah 🌸 Rabbim isteyip uğraşan herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin, süreçlerimizi kolaylaştırsın
Amin inşallah canım 😘 bu mübarek günde rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar hepinize hayırlı bayramlar 🌸 90 sayfanın hepsini okudum sözde kafamı boşaltacaktım daha da doldurdum 😂 her okuduğum kişinin belirtisini kendimde arıyorum acaba var mı yaşıyor muyum diye 😂 ben de yaklaşık 4 yıldır istiyorum 2023 de bir gebelik yaşadım 3 aylıkken kalbi durmuştu sonra da nasip olmadı 😔 bu ay tekrar başladık ilaçlara 6 martta iğne vuruldum hiç test yapmadım sabırla adet günümü bekliyorum negatif görmek insanı alt üst ediyor 😔 Bendeki belirtileri anlatayım kasıklarımda ağrılar oluyor arada belim ağrıyor ve şimdiye kadar akıntılar çoktu 2 gündür yok diyebilirim göğüslerimde de birşey yok geçenlerde çok ilginç bir durum yaşadım hiç şalgam içmeyen ben orucumu 2 bardak şalgamla açtım ama nasıl canım istedi anlatamam.. Bana da dua edin hamiş bacılar 🥰

Amin inşallah canım 😘 bu mübarek günde rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza Almak nasip olsun 🙏🌸
Ya çok araştırdım size denk geldim ben Gonal-f kullandım bu ay aşılama için ama sağ da 3 tane 18 mm yumurta solda 3 tane 18 mm yumurta oluşmuş doktor aşılamayı iptal etti çoğul gebelik riski var diye ilişki yaşama dedi bu ay ama ben çatlatma iğnesi olup değerlendirme taraftarıyım sizin kaç tane yumurtalık vardı beni bilgilendirseniz çok memnun olurum 🙏😇

Ya çok araştırdım size denk geldim ben Gonal-f kullandım bu ay aşılama için ama sağ da 3 tane 18 mm yumurta solda 3 tane 18 mm yumurta oluşmuş doktor aşılamayı iptal etti çoğul gebelik riski var diye ilişki yaşama dedi bu ay ama ben çatlatma iğnesi olup değerlendirme taraftarıyım sizin kaç tane yumurtalık vardı beni bilgilendirseniz çok memnun olurum 🙏😇
Selam canım teşekkür ederim benimde tıpkı senin gibi 6 yumurtam vardı ve doktor ertelemedi ve ikiz erkek 25+5 teyim şuan

Yani gebelik için uğraşıyorsan çoğul olması daha mantıklı değil mi bir kızım var rabbim nasip ederse 2 tane oğlum olacak

Selam canım teşekkür ederim benimde tıpkı senin gibi 6 yumurtam vardı ve doktor ertelemedi ve ikiz erkek 25+5 teyim şuan
Cevabınız için teşekkürlerler 🌸 doktorum iptal etti asla olamaz dedi korun dedi ama ben üstüne çatlatma iğnesi yapıp korunmadım çok güzel değerlendirdim hatta Belki de yanlış yaptım ama bu şansı geri tepmek istemedim canım bir de yumurtaların boyutu nasıldı senin

Cevabınız için teşekkürlerler 🌸 doktorum iptal etti asla olamaz dedi korun dedi ama ben üstüne çatlatma iğnesi yapıp korunmadım çok güzel değerlendirdim hatta Belki de yanlış yaptım ama bu şansı geri tepmek istemedim canım bir de yumurtaların boyutu nasıldı senin
Yanlış hatırlamıyorsam 18 24 mm arası değişiyordu güzel değerlendirdiysen inşallah tutmuştur bende iyi değerlendirdim şuan kaçıncı gündesin çok fazla ilişkiye girme rahmini zorlama ikiz gebelik çok hassas biri gitse diğeride gider doktorum öyle dedi sadece dinlen ve ayaklarını sürekli yüksek tut progestan kullanmaya başla testin yüksek çıktığı gibi tutunmasını desteklesin inşallah hayırlı haberler alırsın

Back
X